Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Digital Time Correction

ebari
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה ממש מתעקש שאין, אבל בינתיים אני עובד עם האפשרות הזאת במכשיר וההוכחה היחידה שאני יכול לתת לך זה הדף הזה מה-Manual כשבאדום מוקף סדר המעבר בין אלמנט לאלמנט בטיים-דיליי.

איציק.

alpine.JPG

פורסם

זה לא שאני מתעקש שאין (אמרתי שאני לא בטוח) אלא יותר שלא זכור לי שמישהו משתמש בזה לסאבים אלא יותר לזוג טוויטרים, זוג מידים וזוג מידבאסים. רשום סאב, אבל בפועל אני לא מכיר ולא חושב שיש מישהו שבאמת משתמש בזה לשם כך.

פורסם

BlackB - נאמר כעת אתה עובד במצב של Time Delay.

במידה ותכבה את האופציה ותעבוד במצב רגיל, האם יהיה הבדל משמעותי באיכות האות שתשמע ממושב הנהג או שזו סתם פונקציה של Nice to have ולא מעבר?

פורסם

כמו שרפאל אזי אמר, קצת קשה לי עכשיו להגיד לך אם זה עוזר לי או לא, בוא נחכה שאני אחליף את הסאב ל-JL שהזמנתי ואז אני אעשה שוב מדידות וכיוונים ואני מבטיח לך תשובה חד-משמעית.

נכון לעכשיו יש שוני כלשהו בסאונד כשאני עובר ממצב FLAT לאיזשהו PRESET שמור, אבל קשה לי להגדיר את אופי השינוי.

איציק.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
כמו שרפאל אזי אמר, קצת קשה לי עכשיו להגיד לך אם זה עוזר לי או לא, בוא נחכה שאני אחליף את הסאב ל-JL שהזמנתי ואז אני אעשה שוב מדידות וכיוונים ואני מבטיח לך תשובה חד-משמעית.

נכון לעכשיו יש שוני כלשהו בסאונד כשאני עובר ממצב FLAT לאיזשהו PRESET שמור, אבל קשה לי להגדיר את אופי השינוי.

איציק.

רק יש בעיה קטנה, כי את הסאב לא קיבלתי (נעלם בדרך...) ועכשיו אני יש רכב חדש וגם מערכת אז תצטרך להמתין עוד קצת...:wink:

איציק.

פורסם
BlackB - נאמר כעת אתה עובד במצב של Time Delay.

במידה ותכבה את האופציה ותעבוד במצב רגיל, האם יהיה הבדל משמעותי באיכות האות שתשמע ממושב הנהג או שזו סתם פונקציה של Nice to have ולא מעבר?

time delay לא אמור לשנות לך את אופי הסאונד, הוא אמור לשפר לך את ה imaging.

מה ש-time delay עושה זה בעצם עיכוב של הסיגנל... אפשר לקרוא לזה signal delay כי את הזמן אי אפשר הרי לעכב..

בדרך כלל לא משתמשים באפשרות הזאת לסאבים בגלל שהתדרים שהסאב מנגן לא קשורים ל-imaging ול-staging, והם לא כיווניים.

תחושת upfront bass אפשר להשיג ע"י, במה טובה מקדימה, slope תלול לסאב, איטום באגז', סאב בעל עיוותים נמוכים, תיבה "רגועה" ורכב מתאים (לא משאית).

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

LoudGuy - או. קיי, זה ברור לי - אני מחפש התייחסות נקודתית לפיצ'ר הזה.

זה כלל לא רלוונטי אליי מאחר וברשותי 7600 של פיוניר - סתם מעוניין בקצת רשמים עלייה.

יותר נכון - ספציפית במימוש במכשירי HU.

פורסם

לי יש את ה 9835 והטיים דיליי מתבצע בצורה הבאה:

קודם כל צריך להגדיר לפאנל מה מחובר למערכת

א. סאב, קידמיים ואחוריים, או

ב. סאב, מידריינג' (בחיבור של ה REAR), וטוויטרים (בחיבור של ה FRONT)

הכפתור נמצא בתחתית המערכת וצריך להוציא את המערכת מהדש בורד כדי לשנות אותו

ברגע שאתם נמצאים במצב א - צריך להגיד למערכת (ע"י תוכנה במחשב ואז צריבת ההגדרות לדיסק והעברה למערכת או פשוט להכניס לה נתונים - יותר מסובך...) את המרחק שלך מכל רמקול ומהסאב ואז לבד הוא מחשב ע"י מהירות הקול את הדיליי שכל רמקול צריך להוציא.... אצלי למשל הימני בדיליי של 4.3 MS והשמאלי בדיליי של 7.3 MS, במצב ב יש פשוט כיוון מדוייק יותר כי אז אתה אומר לו כל טוייטר ומיד ריינג' מה המרחק שלו מהאוזן שלך...

מה שיפה פה זה שבעצם לא צריך מגבר חיצוני לקומפוננט וגם לא קרוס אובר, מחברים את הטוויטרים ליציאת ההגברה של הפרונט ואת המידריינג' ליציאת ההגברה של הרייר (יש לו מגבר V-DRIVE 60X4) ה9835 צריך גם חיבור ישיר למצבר (לא דרך החיווט של האוטו) ב 9835 כשאתה במצב ב אתה מגדיר בקרוס אובר איזה תדרים לתת לכל רמקול לפי המפרט הטכני שלו וככה אתה יכול לשחק עם זה כמה שעות טובות עד שתשמע הכי יפה לטעמך...

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

• תוכן חדש...