Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר במגבר PYLE דגם PLA4170 4יציאות בעוצמת 1000W..ככה אאומרים..ומה עדיף הוא או המגנט או הלנזר..שלושתם עולים כ 1000 שקל פחות און יותר

פורסם
מאגנט
תן הסבר מקצועי ומקווה על פי ניסיון. למה לפי דעתך המגנט עדיף.

ואם לא תגיב על כך.

התשובות שלך לא מועילות ומראות על בורות חוסר ידע. מה יקרה אם בעוד כמה חודשים יכנסו לתרד הזה

וישאלו אותה שאלה ויראו את התשובה המגוחכת והלא מועליה הזאת?!.

ועכשיו תן לבחור הסבר מקצועי ומקווה על פי ניסיון. למה לפי דעתך המגנט עדיף.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

אני אישית התקנתי מגבר של פייל פעמיים והוא ממש חלש... אני לא מבין למה מצהירים עליו 1000 אני בטוח שהוא פחות (לפי האוזן) קח לדוגמא את הקיקר שהוא "רק" 800 וואט (ה KX800.4) ותראה מה זה הבדל.... בקשר למאגנאט אני לא יודע אבל זה נראה לי גם חברה שכונה כזאת, אז צריך לשמוע אותו ולא להתייחס למה שהם רושמים על הקופסא

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם
אני אישית התקנתי מגבר של פייל פעמיים והוא ממש חלש... אני לא מבין למה מצהירים עליו 1000 אני בטוח שהוא פחות (לפי האוזן) קח לדוגמא את הקיקר שהוא "רק" 800 וואט (ה KX800.4) ותראה מה זה הבדל.... בקשר למאגנאט אני לא יודע אבל זה נראה לי גם חברה שכונה כזאת, אז צריך לשמוע אותו ולא להתייחס למה שהם רושמים על הקופסא
בקשר למה שאמרת במשפט הראשון לגבי המגברים שלהם שחלשים אני מסכים איתך.

בקשר לאימרה השניה על מגנט זה מראה שאין לך ידע בסטיראו ביכלל.

מגנט היא חברה מובילה ביותר בגרמניה ובאירופה ביכלל ויש לה קו ייצור הן התחום הרכב והן בתחום הרמקולים המקצועיים לבית ואודיו מקצועי למחשב אתה מוזמן לאתר שלהם קצת http://www.magnat.de בקשר לשאלה של הבחור אז קודם כל הולך מגנט אחרי זה לנזר ובסוף אם הוא מתעקש שיילך על פייל.

מקווה שעזרתי.

תומר.

פורסם
בקשר למה שאמרת במשפט הראשון לגבי המגברים שלהם שחלשים אני מסכים איתך.

בקשר לאימרה השניה על מגנט זה מראה שאין לך ידע בסטיראו ביכלל.

מגנט היא חברה מובילה ביותר בגרמניה ובאירופה ביכלל ויש לה קו ייצור הן התחום הרכב והן בתחום הרמקולים המקצועיים לבית ואודיו מקצועי למחשב אתה מוזמן לאתר שלהם קצת http://www.magnat.de בקשר לשאלה של הבחור אז קודם כל הולך מגנט אחרי זה לנזר ובסוף אם הוא מתעקש שיילך על פייל.

מקווה שעזרתי.

תומר.

מאיפה לך שהיא המוביל?!

אתה יודע איזה חברות איכותית ויקרות יש עוד בגרמניה שאתה מחתיר את מגנאט לראשונה?

פורסם
מאיפה לך שהיא המוביל?!

אתה יודע איזה חברות איכותית ויקרות יש עוד בגרמניה שאתה מחתיר את מגנאט לראשונה?

איפה ראית אותי רושם שמגנט היא החברה המובילה בגרמניה היא לא מובילה ולא תיהיה מובילה בחיים בגרמניה יש לפניה עוד 4 לפחות, התכוונתי מבין ה-3 שהבחור הציעה שהם פייל לנזר או מגנט אז מבין השלושה היא כמובן המובילה.
פורסם
תן הסבר מקצועי ומקווה על פי ניסיון. למה לפי דעתך המגנט עדיף.

ואם לא תגיב על כך.

התשובות שלך לא מועילות ומראות על בורות חוסר ידע. מה יקרה אם בעוד כמה חודשים יכנסו לתרד הזה

וישאלו אותה שאלה ויראו את התשובה המגוחכת והלא מועליה הזאת?!.

ועכשיו תן לבחור הסבר מקצועי ומקווה על פי ניסיון. למה לפי דעתך המגנט עדיף.

תמיר

אני יסביר לך תמיר אם היה לך קצת שכל בקודקוד היית מבין לבד...

פייל=זבל סיני(שמעתי אותו)

לאנזר=בתקציב הזה נכנסות הסדרות הנמוכות ולא איכותיות(ביררתי אני רציתי לקנות משהו כזה)

שתיים ירדו עם מה נשארנו?

עדיין לא גילית?!

עם המאגנט..!

מי פה מראה בורות עכשיו תמיר? אם תעשה קצת חושבים לפני שאתה מגיב לכל ההודעות אתה תיצא יותר חכם מאשר כשאתה מגיב...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
איפה ראית אותי רושם שמגנט היא החברה המובילה בגרמניה היא לא מובילה ולא תיהיה מובילה בחיים בגרמניה יש לפניה עוד 4 לפחות, התכוונתי מבין ה-3 שהבחור הציעה שהם פייל לנזר או מגנט אז מבין השלושה היא כמובן המובילה.

חח מצחיק אתה! הינה הציטוט שלך

"מגנט היא חברה מובילה ביותר בגרמניה ובאירופה"

פורסם

תראה לא צריך להיות מדען אטום כדי להבין שבין כל האופציות שנתת המאגנט הוא הכי טוב.

לפי דעתי שווה להשקיע קצת יותר על מגבר טוב או ללכת על טוב משומש.

פורסם

לאנזר=בתקציב הזה נכנסות הסדרות הנמוכות ולא איכותיות(ביררתי אני רציתי לקנות משהו כזה)

שתיים ירדו עם מה נשארנו?

עדיין לא גילית?!

עם המאגנט..!

מי פה מראה בורות עכשיו תמיר? אם תעשה קצת חושבים לפני שאתה מגיב לכל ההודעות אתה תיצא יותר חכם מאשר כשאתה מגיב...

שמעה פייל אולי מיצריים בסין כמו חברות אחרות אבל היא ממש לא סינית במקור היא חברה בפני עצמה בארה''ב..אומנם אין לה מוצרים איכותיים!

פורסם

שתיים ירדו עם מה נשארנו?

עדיין לא גילית?!

עם המאגנט..!

תאמין לי אני יודע הרבה הרבה יותר טוב מימך מה ההבדלים ובידע שלי אני יכול להאכיל מליון כמוך.

חוץ מתשובה דיבילית לא נתת כלום לamer99. בגלל זה ביקשתי שתיתן תשובה מקצועית ולא תשובה דבילית.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...