Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה לא נטו SPL, יש תיבות הורן שהם לSQ. גם תיבה פתוחה יכולה להיות לSQ פשוט קל יותר לתכנן ולקבל תוצאות טובות עם תיבה אטומה מתוכננת כהלכה.

אייל, מספיק.

דיברתי על התיבה שאני תכננתי לא על התיבות בכול העולם.

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
מדברייך ניתן להבין כי הורן זה לSPL נטו, אני מעריך שיש סיכוי שיש עוד משתמשים שאולי הבינו זאת מדברייך ולכן חידדתי אותם.
את האמת גם אני הבנתי מתמיר ש הורן זה SPL נטו

אני יודע שמכול תיבה גם פורט ניתן להגיע ל SQ

וגם אטומה מגיע לSPL כמובן שהכול תלוי בתכנון

אבל שאלה כזאת

יש אנשים שבונים תיבת הורן בשביל SQ ?

פורסם

זה לא משנה, דיברנו על תיבות. אני מעריך שאם מישהו ממש ירצה ויש לו וואן הוא יכול להכניס תיבה כזו לרכב. סך הכל חידדתי את העניין. כמו כן ראיתי מישהו שעשה תיבת הורן ל6.5" מה שנתן SPL גבוה יחסית ל6.5" וSQ טוב ועדיין נכנס ברכב קטן אז בכל זאת תמיד יש מקרים יוצאי דופן.

פורסם
זה לא משנה, דיברנו על תיבות. אני מעריך שאם מישהו ממש ירצה ויש לו וואן הוא יכול להכניס תיבה כזו לרכב. סך הכל חידדתי את העניין. כמו כן ראיתי מישהו שעשה תיבת הורן ל6.5" מה שנתן SPL גבוה יחסית ל6.5" וSQ טוב ועדיין נכנס ברכב קטן אז בכל זאת תמיד יש מקרים יוצאי דופן.
OK

תודה על ההסבר.

• תוכן חדש...