פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 21 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הייבריד בגישור,או שיש סיכון שאני הולך לשרוף אותם? המגבר מוציא 104 RMS לכל יציאה ויש ארבעה כאלו,וזה נתון אמיתי לא כמו המגברים האחרים שזורקים סתם באוויר. מגבר נוסף מחובר לסאב ככה שזה לא רלוונטי לחבר אותו גם לסאב. תודה.
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 20 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, תוך כדי שדרוג המערכת החלתטי ללכת על מונובלוק , שישבו עליו זוק וופרים של רוקפורד מדגם RFZ3412 , שיודעים לתת 150 רמס ליחידה, כלומר ביחידם הם נותנים 300 רמס . עכשיו היתה לי בעיה לבחור מונובלוק מתאים לזוג הוופרים, בגלל שלא כל מגבר יכולן לרדת ל-1 אוהם . בדקתי מגברים של רוקפורד, קיקר , והחלטתי לעצור על לאנזאר OPTI1400D , http://www.lanzar.com/itempage.asp?MODEL=OPTI1400D . מה דעתכם עליו ? אולי למישהו יש הצעה אחרת בישבילי ? אני לא מעוניין במגברים של 2 ן-4 יציאות, אלה רק מונובלוק ! 1000 Watts RMS Power into 1.3 Ohms 500 Watts RMS Power into 4 Ohms 800 Watts RMS Power into 2 Ohms תודה לכל העונים מראש !
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
- 1 תגובות
- 703 צפיות
איפה אני יכול להשיג מחירים של קיקר באינטרנט?? תודה.
הודעה אחרונה מאת perzik, -
- 1 תגובות
- 811 צפיות
שלום לכולם. יש לי שאלה בתחום הזה אבל קצת שונה אני מחפש מערכת קולנוע לבית,ניסתי למצוא פורום רק לתחום הזה אבל לא מצאתי,אני מקווה שיש כאן אנשים שמבינים בתחום הזה גם טוב נתחיל. שאלה ראשונה והכי חשובה האם יש הבדל מבחינת איכות בין רמקול ריצפתי לרמקול קטן(סאטליטי) בעיקרון יש לי חדר קטן ולכן אני מעדיף סטאליטים,הסט שאני מעוניין לקנות הוא של מורל http://www.morel.co.il/homeproducts/theater/spiro/frameset.htm איך הם נחשבים? לגבי מגבר אני מתלבט בין 3 מגברים ימאהה RXV550, ארמן קרדון AVR230,או הדגם החדש של דנון 2803 (המחליף של ה1804) אמרו לי שלרמקולים כאלה צריך מגבר חזק כי הם לא מנוצלים כמה וואט RMS צריך מגבר בשביל לנצל רמקולים כאלה כמו שצריך? אשמח לש…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
שלום מה יותר טוב dehp760 או dehp 7600 ואם אפשר למה?
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
מגבר לנזר
מאת Guest alex_20- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי מגבר לנזר VIBE 438 מה אתם יכולים להגיד לי עליו?
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
כמה צריכה לעלות התקנה של זוג רמקולים 6 על 9 ושל רדיו דיסק??
- עוקב אחד
- 94 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
חברה אני קורא פה הרבה שאנשים מעוניינים לשות אטימה והבנתי שיש אפשרות להוזיל מאוד את מחיר הקניה של החומר (דינאמט) בואו נתאגן קבוצה של כמה אנשים (אני בטוח שיהיה מעל 10 אנשים פה בפורום שמעוניינים לעשות קניה של החומר-דינאמט) אז באו נתארגן ונעשה הזמנה מחו"ל או מאוטופרט במחיר מוזל מי שמוכן לארגן,יודע לארגן(אם צריך לעשות הזמנה מחו"ל) ויש לו את הקשרים ההדרושים..שיודיע פה וכל מי שמעוניין להצטרף להזמנה שיודיע גם פה.. טוב אז אני ראשון: אם נתארגן אז אני מעוניין ב-2 קיטים לדלתות של דינאמט אקסטרים וקיט לבגאז של דינאמט אקסטרים או בלאק אחד שיספיק לי לכל זה.. טוב קדימה אנשים תורכם..כל מי שמעוניין שישאיר פה הודעה בי ובהצלחה
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי רדיו דיסק Pioneer DEH-1600. פ'גו 205 (יש רעשי רקע...). הרמקולים מקדימה די מקרטעים, ואני רוצה להחליף אותם + עוד זוג מאחורה בתקציב כולל של 500 ש"ח. אחרי חיפוש בפורום, הבנתי ש-(6*9) Pioneer TSA6960 (עולים 250 ש"ח) נחשבים ללא רעים בלי מגבר. השאלה איזה רמקולים לשים מקדימה? הם צריכים להיות 5.25'' לא? יש המלצות במחיר הסמלי הזה? תודה.
הודעה אחרונה מאת e.t, -
מגברים בדיוטי פרי 1 2
מאת Dima323- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי אפשרות לרכוש אחד מהמגברים שיש עכשיו בדיוטי פרי: ----------------------------- JBL GOT 75.4 104X4 RMS 800 שח ---------------------------- Logic PLX-44 100X4 RMS 400 שח ---------------------------- איזה מגבר לדעתכם יותר משתלם לקנות? מבחינת יחס מחיר\תמורה נכון לעכשיו יש לי מאזדה 323 HU רדיו דיסק קנווד רמקולים מקדימה פיונר 6.5" 170W רמקולים מאחורה קנווד 6X9 280W 4 Way אין לי לא קומפוננט ולא סאב אם אני יחבר את המגבר לרמקולים שיש לי עכשיו זה שווה בכלל לרכוש את אחד המגברים? מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת FreeFlow, -
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
רדיו דיסק אמ פי 3 סבבה ורמקולים שלא יתפוצצו לי כשאני אגביר טיפה ומצד שני גם לא כאלה שאפשר להופיע איתם מול אלפי אנשים.. משו נוח לכיס ונוח לאוזן?.. איפה(יענו חנות רשת או משו..) ואיזה(תנו שמות דגמים הכל). התקציב עמוד כרגע על 1000-1500. ורצוי שיהיה מאזור ב"ש. תודה חבר'ה
הודעה אחרונה מאת FreeFlow, -
התקנה חדשה 1 2
מאת Sonic- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היום התקנתי את המערכת סופסוף התכנון המקורי שלי היה להתקין מערכת בלי סאב (בגלל צורך במקום בבגאז') אבל אחרי שהבנתי שבאס טוב זה לא התחום של הרמקולים שקניתי התייעצתי עם ד"ר סאונד (אריק) בירושלים לגבי סאב איכותי וקטן (לא מחפש באסים חזקים), ולאחר בדיקת כמה אופציות הוחלט להוסיף סאב אקטיבי של אינפיניטי. אז מה היה לנו שם ר"ד: Pioneer DEH-P7600MP שכבר היה מותקן באוטו קומפוננטס: Infinity Reference REF6000CS http://www.infinitysystems.com/caraudio/product.aspx?ProdId='REF6000CS'&Ser=REF&Cat=COS אחוריים: Infinity Reference REF9603I http://www.infinitysystems.com/caraudio/product.aspx?ProdId='REF9603I'&Ser=REF&Cat=MEL שניהם נרכשו בצ'יפר מגבר:…
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום,ושבת שלום. אני מעוניין לקנות מגבר 2000וואט pyramid pb1845X. המגבר עולה בערך 150 דולר ועוד מכס יעלה גם 50 דולר(35%).זה200 דולר ביחד. עכשיו הבעיה הגדולה שלי שאני לא מוצא אתר שיכול לעשות שילוח מהיר לישראל, ואני לא כך כך מבין בזה. מי שיכול לעזור בעניין הזה אני באמת יודה לו!
הודעה אחרונה מאת eyalh99, -
- 2 תגובות
- 935 צפיות
מה ההבדל בין קיט דיינמאטלבין קיט אוריגינל
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 1 תגובות
- 626 צפיות
מישהו יכול למצוא לי נתונים על הסאב הזה , איזה תיבה הכי מתאימה לו , סגורה או פתוחה , כמה ליטר , האם יש שוני בין מרובעת למלבן לטרפז?? תודה http://www.pyleaudio.com/itemdetail.asp?brand=pyle&cat1=Car%20Audio&cat2=Woofers&model=PL1290BL תודה
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, יש לי טויוטה קורולה שנת 2001. הרכב מגיע עם רדיו טייפ שמחובר למחשב דרך באוטו. הייתי בסוכנות טויוטה, ורדיו דיסק מקורי שמתחבר למחשב עולה בסביבות 2K. הייתי אצל מתקין, והוא הציע להתקין את הרדיו בתא כפפות .. יש בתחתית הקונסולה המרכזית מקום שאמור להיות לרדיו דיסק, אבל המיקום שלו ממש בעייתי.. בקיצור, איזה אפשרויות עומדות לפני?
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- 33 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
HU: PIONEER DEHP5650 מגבר-JBL GTO-75.4 רמקולים-PIONEER TSD690R קומפוננט-CERWIN VEGA HED-1602 המחיר של הכל ביחד הוא 725$ (3200 שקל בערך...) עוד משהו- יש למישהו מושג כמה יעלה לי תיקון של הד יוניט? (הדיסק נפלט לא טוב) תודה, אדם.
-
- אחראי פורום
- 38 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אהלן חברים. טוב, הגיע הזמן המיוחל לשדרג את המערכת באוטו. ההתלבטות היא כזו: 1. מאגנאט קלאסיק 4000 מוציא סביבות 70 RMS לערוץ. 2. מאגנאט פאנטום 4000 מוציא גם בסביבות אותו הספק. 3. מאק אודיו פולסאר 4 מוציא גם בערך אותו דבר. המערכת תחובר לקומפוננט מורל 4" מקדימה, ושני פיוניר 6X9 דגם 6970 מאחורה (או מורל מילניום, נראה מי ישמע יותר טוב). בלי סאב! אני מחפש איכות. בבקשה רק מי שיש לו ניסיון ולא להתחיל להגיד לי לחפש לנזר ורוקפורד. חן חן והמשך יום נעים... איתמר.
הודעה אחרונה מאת ebari, -
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
לאור פירסום המחירים החדשים או יש לומר המבצע, חשבתי אולי לעשות שיתוף פעולה בין חברי הפורום, לדוגמא אם שני אנשים רוצים קיט דלתות אז לקנות ביחד באלק ולחלק בינהם, יוצר 40 אחוז יותר חומר ורק עוד איזה 50-100 ש"ח הבדל, אז אולי ננסה לעשות "זוגות"... מי שמעוניין בקיט באגז או דלתות אקסטרים שיצור איתי קשר.
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 19 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הכל עובד טוב ויפה, אבל בעייה אחרת אחת זה האורות משחקים לפי הבאס אבל זה ידוע כבר זה בגלל החשמל, אני אביא קבל. הבעייה האחרת היא לא ממש הבנתי מתי זה אבל או בגז או בהחלפת הילוך (אוטומט) המגבר כיאלו מנתק את עצמו ואז מחבר מחדש זה גם נובע מהעניין של הקבל או שזה משהו אחר?
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היום התקנתי מגבר KICKER KX650.4 מחובר לו סאב וקומפוננט הבעייה שלא הבנתי, מאחורי הסאב יש כפתור "גבוה" ו"נמוך" ההגיון אומר שהסאב צריך נמוך וגם לחתוך אותו נמוך בקרוס על המגבר, והקומפוננט צריך בינוני עד גבוה כלומר הכפתור הגבוה ולחתוך אותו באמצע במגבר אני צודק? אם כן למה בחוברת התקנה כתוב לא לשים אחד על גבוה ואחד על נמוך? כשניסיתי לשים את שתיהם על נמוך בקומפוננט לא שמעו טוב
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
איך הקומפוננט הזה ? אני יכול להביא משהו שיותר טוב מ cerwin-vega שעולה 650 שקל ...? ואיך הרמקולים של פיוניר ה TSD690R הם רמקולים חזקים (גם הם 650 שקל) יש משהו יותר טוב במחיר הזה ?
הודעה אחרונה מאת LiranAzuz, -
- 86 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
קישור לפרטי המפגש: http://www.autosound.co.il/main.asp?url=forumreply.asp&fid=1&MsgID=31522&Page=1 תמיר
הודעה אחרונה מאת LiranAzuz, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
פעם אחרונה... איך המגבר הזה: http://www.grandp.co.il/product.asp?Pid=00054&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=4 יש לי אפשרות להביא אותו יד שניה ב700....שווה? כמה RMS הוא מוציא?
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 0 תגובות
- 786 צפיות
היום קבלתי את המערכת מחול של קנווד דגם KDC-MP925 רציתי לדעת אם מישהו יודע להפוך(לעשות כיול) את התדרים לזוגיים כך שיתמוך בארץ ,הרדיו תומך אירופה כך שיש לו את הפונקציה הזאת !!! תודה מראש לכולם
הודעה אחרונה מאת mac audio, -
- 6 תגובות
- 943 צפיות
יש שם מקום אבל מלמטה הרמקולים לא נכנסים.... ומלמעלה לא הצלחתי לפרק את הפלסטיק הזה כדיי להכניס אותם מה עושים ?
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם. ניסיתי לבצע חיפוש בנושא אך לא קיבלתי תשובות. ידוע לי שעלי לשלם 35% מכס על מוצר מעל ל $50. נניח ואני מעוניין לקנות HU באזור $200,נוסיף לזה נניח $100 משלוח וקיבלנו $300. יש את אתר האינטרנט של המכס בו אני יכול לבדוק את המחיר הסופי. הבעיה היא שהמחיר לאותו מוצר באותו אתר של המכס מוערך בכמעט פי 3 מערך הקנייה האמיתי. האם חישוב המס יעשה לפי "מחירון המכס"? או שחישוב המס יעשה לפי חשבונית התשלום האמיתית שתהיה נניח על $300? שאותם אין לי בעיה לשלם,אבל לעומת זאת לפי מחירון המכס אותו מוצר שווה $600 ו35% מזה אני לא מעונין לשלם. האם המחירון הוא רק "לדוגמא"?
הודעה אחרונה מאת dimal007, -
- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רעיון נחמד, לא ?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 6 תגובות
- 873 צפיות
אני מחפש לקנות HU בתקציב של עד 1300 שקל פלוס מינוס יש לי רמקולים מקוריים באוטו אולי בהמשך החליף אותם על איזה HU אתם ממליצים .. בתודה מראש עידן
- 19 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אם איזה שיר לכוון את המערכת .. שהמערכת תהיה כאילו במצב "נייטרלי" .. כי אם מכוונים על ראפ .. אז הבאס גבוה .. ואם על טראנס כנ"ל .. וכ'ו וכ'ו ... אז על איזה שיר אפשר לכוון את המגבר ?
הודעה אחרונה מאת shibby,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,611 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- daniel.asu
- פיני חד
- zaf
- amosbmw
- ron_man
- סער87
- פריג'י
- טויוטה סופרה
- Satori
- srool
- שחר 1
- Pavlik