פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
מוכן להשקיע 3-4 אלף אבל אני רוצה להביא משהו מפציץ מישהו יכול לעזור לי כי אני לא ממש מבין בזה.........
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אז ככה, ידוע שמגברי מונו קלאס B\D יותר נצילים ואיכותיים מרגילים קלאס A\B אם כך למה לא להרכיב ברכב 3 מגברי מונו, 2 לסטראו לחיבור קדמי ואחורי ו1 לסאב לדוגמא. 2 כאלה לרמקולים http://www.rockfordfosgate.com/products/ez2rockford/ModelInfo/ModelInfo.asp?ItemKey=10063527&CategoryDesc=Punch%20Amplifiers ואחד כזה לסאב http://www.rockfordfosgate.com/ez2/ModelInfo/ModelInfo.asp?ItemKey=10061240&CategoryDesc=Power%20Amplifiers
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן, -
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
בסכום של עד 1700 ש"ח איזה HU עדיף של PIONEER או של JVC? או בכלל של חברה אחרת??? אני תיכננתי לקנות את הפיוניר 760, אבל אמרו לי ב"גריז מערכות" שהמערכת קופצת כאשר מחברים לה סאב לא יודע... ואמרו לי ללכת או על דגם אחר או על JVC שהם אמרו שהם יותר זולים וגם המערכת הרבה יותר טובה האם זה נכון? מה אתם ממליצים? אולי חברה אחרת בכלל? KENWOOD ?ALPINE?
הודעה אחרונה מאת The REAL B.r, -
מסגרת לרדיו דיסק
מאת -lv-- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוב אז ככה...יש לי רדיו שהבאתי מסינגפור לפני כמה שנים טובות....קנינו בבית אוטו חדש והעברנו את הרדיו לאוטו החדש...הבעיה שנאבדה לי המסגרת השחורה שמקיפה את הרדיו דיסק. הרדיו דיסק הוא SONY CDX-2180 (לא ה-CDX-S2180 ).אם מישהו יוכל להגיד לי איפה אפשר למצוא מסגרת זה יהיה נ-ה-ד-ר ! יש לי שאלה נוספת: התברר לי ששני הרמקולים האחוריים שיש לי 9*6 רקובים.... אתם יכולים להמליץ לי על רמקולים עוצמתיים שלא יעברו את ה-300 שקל ? לירן
הודעה אחרונה מאת mdma, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לפני ואחרי. זה חתיכת חומר דביק זה. אני אומנם מתקין את זה פעם ראשונה אבל אני מקווה שהסאונד באמת ישתפר אחרי הרכבת הדלתות (מחר).
הודעה אחרונה מאת The REAL B.r, -
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אוקיי אלהן אנשים עוד כשעתיים חבר אחד שלי בא אליי להביא לי ב45 שקל את הרמקולים מסוג פיוניר 4' 100W הינה קישור ישיר אליהם : http://www.audionet.co.il/details.asp?id=514&lead_id=&look== בכל אופן הרכב שלי מסוג פג'ו 205 ג'ונייר 92 ואני רוצה להתקין אותם בדלתות הקידמיות[שאגב החור המקורי שלהם בערך לפי מה שהבנתי והספקתי פיזית לראות זה כ5.25] בכל אופן השאלה אם אפשר לקמבן שהרמקולים שאני מביא של פיוניר 4 אינץ יכנסו ללא רווחי אויר בחור בדלת..ואם מישהו כבר התאים בעבר רמקולים קטנים יותר לחור טיפה גדול יותר ..ואיך הדבר נעשה? תודה!!
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
אוטופרט 28\12
מאת mdma- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
והנה התמונות לא כולם למה לא הספקנו לפרוק את המצלמותוצר לי על האיכות היינו צריכים להתפשר הכרטיס היה מלא: http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=2EE6DECA7344414EB70DB9306E57189F&alid=170499
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אחלה פורום !!! אני לירן ואני שמח להיות חבר בפורום הזה ....ודרך אגב הייתה אחלה הרצאה ביום שלישי...!!!
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
רוקפורד 200.4 שווה לקנות אותו ב 500 שייח(משומש) ? מה אתם אומרים עליו ?
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קצת באיחור בגלל בעיות במחשב אבל הנה הן:
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 22 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לא נסבך אותכם,בגדול אני מחפש שינוי באיכות הצליל (לא במה ולא כלום) ובעוצמה (לא קריטי,אבל שיהיה מורגש). מותקן כרגע: HU:פיוניר 8600 קומפוננט:הייבריד 6 מגבר לקומפוננט:301X בגישור אחוריים קנווד 7X10 280W מגבר לאחוריים:פאנץ' 200.4 בגישור סאבים:2 פיוניר 304C פורטד 32HZ מגבר לסאבים:301M השינוי שרציתי לעשות הוא כזה: הHU: נשאר קומפוננט: נשאר מגבר לקומפוננט:4004P החדש. אחוריים:פיוניר הסדרה הצהובה מגבר לאחוריים:ה301X הקיים שעובד עם הקומפוננט. סאבים:נשארים,או שנעבור ללסאב אחד חזק בעל 2 סלילים (עד 400RMS) מגבר לסאבים:4004P החדש,ואני כבר מודע ליתרונות והחסרונות של מונובלוק לעומת 4 ערוצים. עכשיו השאלות שלי הם: 1.יהיה שינוי משמעותי לדעתכם? 2.מה …
הודעה אחרונה מאת guy_d, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני כרגע אני בהתלבטויות האם לקנות מגבר או לא .. יש לי קדימה מורל פולס אחורה 6X9 אני הייתי רוצה לשמוע לפני הקנייה מה מגבר יתן לי (כרגע איזה מגבר זה פחות משנה, אני רק רוצה לשמוע את ההבדלים). האם יש אפשרות לעשות זאת במפגש ביום שישי ? או שזה מסובך מאד... ?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 4 תגובות
- 840 צפיות
שלום אני עכשיו בונה תיבה לסאב שלי והבנתי שיש לסאב 3 סוגי תיבות(לפי הוראות היצרן) תיבה גדולה אטומה תיבה קטנה(ממש קטנה) אטומה תיבה גדולה ופתוחה לSPL רוב האנשים שדיברתי איתם אמרו לי ללכת רק על התיבה הקטנה והאטומה (ממולץ גם בהוראות יצרן) קיצור מה אתם אומרים? ובאיזה עץ הכי טוב להשתמש?(MDF 18MM)טוב? זה הסאב(12 אינץ) http://www.cardomain.com/item/KIC04S12L74 אני מחפש שהסאב יהיה איכותי ומדויק והכי חשוב שלא יהיה באס מרוח. בי ותודה
הודעה אחרונה מאת alonku84, -
- 6 תגובות
- 940 צפיות
מבין השלושה הבאים מי מאלו עדיף(הם בערך באותו טווח מחירים)? 1. MAGNAT Phantom 4000 - מחיר: 1250 2. Lanzar HTG424 - מחיר: 1100 3. Lanzar VIBE 438 - מחיר: 1200 תודה מראש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למישהו יש מושג ויכול להגיד מה קוטר הרמקולים שיושבים בדלתות בגולף מודל 2001 ?!@? תודה מראש....
הודעה אחרונה מאת Kicker Furious, -
אודי שכחתי איפה אמרת לי שאפשר להשיג מסגרת שחורה לרדיו CDX-S2180 של סוני.... תרשום לי בבקשה.. על איזה רמקולים 9*6 הייתם ממליצים למוגבלים בתקציב ....??? תודה --->LV
- 8 תגובות
- 811 צפיות
יש לי כרגע . אחוריים 6X9 350W PIONEER . קדמיים מורל פולס . פאנל של בלאופונקט 50X4 (חשוב לאח"כ) ובשרוול ה 305C של פיוניר . אני מעוניין לקנות מגבר בסביבות ה 1000 ש"ח . כאשר החיבור יהיה כך : מורל + הסאב (בגישור) - מגבר . אחוריים - ליציאות הפאנל . למישהו יש הצעות לשינוי סוג החיבור ? וכמובן אני צריך המלצות על מגברים בסביבות ה 1000 ש"ח .
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חבר שלי התקין אתמול את המפרט הבא: hu-pioneer 860 front-xtant back-morel pulse sub-kicker compvr 12"x2 בתיבה אטומה amp-cadence z4000לקומפוננטים amp-cadence z7000 mono לסאבים cap.-cadence איך נראה לכם? הוא לא ציין את המחיר (הוא לא אוהב ששואלים) האם לדעתכם יש רכיבים שהיה עדיף אולי לקנות משהו אחר במקומם?
הודעה אחרונה מאת dimal007, -
- 6 תגובות
- 789 צפיות
המגבר הוא רוקפורד 501x והקומפוננט של מורל(פולס 6.5). קראתי פה בפורום שממליצים לשים את הקרוס של המגבר על HP(כלומר מעביר רק צלילים גבוהים) השאלה שלי היא מדוע לא לשים את הקרוס של המגבר על AP (כל טווח התדרים)ולתת לקרוס של הקומפוננט לבצע את עבודתו, וכך גם לא איבדנו את הצלילים הנמוכים! נ.ב. יש לי גם סאב ברכב.
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הייתי רוצה להרכיב מערכת צנועה על הפיאט שלי אבל אני לא יודע מה לקנות, יש הרבה מאוד סוגים ואין לי מושג על מה ללכת! התקציב שלי הוא 1000 ש"ח ואני צריך רק רדיו קיסק ושתי רמקולים
- 0 תגובות
- 677 צפיות
שלום לכולם אני מחפש סאב למגבר הנ"ל מבקש מכל מי שיכול להמליץ על סאבים שימליץ כי זה חשוב לי נמאס לי להיות בלי סאב זה עולם אחר.. תודה לכל העוזרים... התקציב שלי הוא גמיש בסביבות 700 שקל תודה רבה לירן
הודעה אחרונה מאת LiranAzuz, -
- 9 תגובות
- 952 צפיות
היום (28/12/04) נקיים באוטופרט בשעה 17:30, הדרכה בנושא מוצרי Dynamat, מניעת הדהודים וזמזומים, העלאת SPL, בידוד מרעשי מנוע/רוח/צמיגים, השתקת רעשים וסוגי חומרים שנים. היום זו ההזדמנות האחרונה להגיע לאוטופרט ב- 15:30, לנסות "להכות" את התוצאה של 140.8db ולזכות בסאבוופר "12 יחיד של חברת רוקפורד פוסגייט. כפי שהבטחנו, מי "שיכה" את התוצאה, כאשר ברכבו מותקן אחד ממוצרי החברה, יזכה בנוסף, בקיט בידוד של חברת DYNAMAT. חבר פורום "שיכה" תוצאה של 145.9db עם סאבוופר יחיד, יזכה בנוסף, במגבר רוקפורד פוסגייט 4 ערוצים ובסט קומפוננט של רוקפורד פוסגייט. אם אתם גברים- תגיעו!!! אוטופרט בע"מ, רחוב היצירה 5 קרית-אריה, פתח- תקווה, טל': 03-9232390, 052-2952410 (אודי)
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כשבועיים לאחר התקנת קומפוננט ומגבר ברכב שלי , נתגלתה תקלה ... משהו כמו שבוע ימים מהרגע שהמערכת פועלת נשרף טוויטר בצד שמאל , וביום שישי האחרון המיד של אותו הצד התחיל לחרוק במקום לתת צלילים נמוכים . לאחר כיום שהתחיל הרמקול לחרוק הוא הפסיק לעבוד . למישהו יש רעיון או סיבה למה הדבר הזה קורה ? אם יש צורך ביתר פירוט לגבי ההתקנה תנו לי לדעת ואני אפרט בהתאם .
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם! רציתי לדעת אחרי שחבר לשי קנה את המגבר (רוקפורד P4004) הוא מתענין בקנית סאב (ללא תיבה) שיתאים להספק המגבר אגב הדרישות הן: חברה איכותית כגון רוקפורד, סרווין ווגה, קיקר, JL ושיהיה SQ (מחפשים איכות) על איזה סאב אתם ממליצים שהמגבר יוכל לנצל את כולו ושתהיה התאמה מושלמת בניהם?
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 4 תגובות
- 865 צפיות
שלום לכולם , אני מחפש קומפוננט לרכב שלי פונטו קבריולט . הגודל שלי מקדימה הוא 5.25 ואני מלבט בין 2 סוגי קומפוננטים 1)http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=364&CatCode=83 2)http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=360&CatCode= הקומפוננט אמור להיות מוגבר בעזרת מגבר 2 ערוצים של רד סאונד. אני שומע בעיקר מוזיקה שחורה ולכן אני חובב באס , על מה אתם ממליצים ולמה והאם יש לכם עוד המלצות עד טווח המחיר של 400 אפילו יד שנייה. תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת בולי, -
בניית קיקפאנל
מאת nivo- 4 תגובות
- 790 צפיות
אני רוצה לבנות עם חבר שלי קיקפאנל לאוטו שלי ולשים בו קומפוננט... אני לא הכי מבין בכל העסק הזה ובגלל זה אני עושה את זה עם חבר שלי אבל יש לי שאלה קטנה... יש לי מיצובישי סופר לאנסר 97 ואני מתכוון למכור אותה מן הסתם אותה אבל לא בזמן הקרוב.. משהו כמו עוד חצי שנה + .. ואני לא רוצה לקדוח בדלתות ובגלל זה שמעתי שיש את התחליף.. השאלה שלי היא האם אפשר לפרק בקלות את הקיקפאנל ושלא ישאיר סימנים במטרה למכור את האוטו ללא קדיחות...
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות את המגבר BOSS BA2900 . הוא אמור להחזיק לי את ה 305C של פיוניר + מורל פולס . מה אתם אומרים עליו ? שווה לקנות אותו ?
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 833 צפיות
שלום! ברשותי סיאט. ברכב קיימת המערכת המקורים עם תוספת של מגבר ורמקולים אחוריים. מלפנים ישנם הרמקולים המקוריים של הרכב (טוויטר + מיד כ"א לחוד) ההגברה כרגע מחוברת רק לרמקולים האחוריים ויש לי 2 ערוצים פנויים במגבר. שאלתי היא האם אפשר\כדאי\יועיל להגביר את הקידמיים בכדי לשפר עוצמת שמע ואיכות צליל? אינני יודע את הפרמטרים של הרמקולים הקדמיים כי לא רשום עליהם כלום... חשבתי לחבר אותם על עוצמה נמוכה מאשר האחוריים ולחתוך את הבאס שמגיע מהאחוריים... מה אתם אומרים? להגביר או לא? תודה רבה לכל המשיבים!
הודעה אחרונה מאת omri_t, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 745 צפיות
כרגע אני מצבת המגברים שלי היא DLS A-4 4 ערוצים לזוג טוויטרים ומידים ועוד DLS A-3 2 ערוצים למיד הבאסים, ומונו בלוק DLS A-6 לסאב שבדרך מחו"ל התלבטות שלי היא עם כדי להביא ממקומם שניי DLS'S A-7 חמש ערוצים כול אחד ולשים באוטו זוג סאבים UR-10 יותר קטנים, מה שיוזיל את העסק ב1500 שקל בערך יובל כאן תוכלו למצוא פרטים www.dls.se
הודעה אחרונה מאת YUVAL B, -
-
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איזה סוגי בדים קימיים לכיסוי מגבר,כך שהמגבר לא יתחמם כתוצעה מהכיסוי?!או שלא קיים דבר כזה?
הודעה אחרונה מאת Tzabary,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,418 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Nico62
- שחר 1
- Derish
- yoav911gt2
- דובצע
- איציק נ.
- Itzik-b
- yahaga
- srool
- discoTD5
- גולדן191
- Aviady001