פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 19 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
סוף שבוע טוב ! היו לי כמה התלבטויות לאחרונה, וחשבתי להתייעץ עימכם, בדרך כלל המסקנות שמסיקים מהחבר'ה המלומדים דיי קולעות למצב האופטימלי, אז למה לא.. התלבטות ראשונה, היתה לגבי מיד באסים. כרגע יש לי מגבר 4 ערוצים, שמוצהר בערך 70 וואט לערוץ. המצב התיאורטי שרציתי להגיע אליו: שני ערוצים עובדים על 2 וופרים של מורל מילניום, שמפיקים רק מידבאס בלבד. עכשיו שקלתי להוסיף רמקול סנטר, (בתקווה שיהיה לי 5 ערוצים.) הבעיה פה שזה נשמע לי טיפשי לחבר מיד+טוויטר, שיהווה סנטר, אם אין לו הגברה כמו שצריך .. אופציה1, להוסיף מגבר, 2 ערוצים פשוט, או משהו בסיגנון... אופציה2, לחבר את המידבאסים, במונו... דילמה ראשונה. מה הייתם מעדיפים מבחינת תמורה\תקציב. להוסיף מגבר בשביל מידטוויטר, …
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
מגבר JBL 1 2
מאת mazda 3 2.0- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מה קורה אנשים אז חזרתי מחו"ל עם המגבר הנ"ל http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp? ArticleID=1078&CategoryID=123&Page=1 והגיע הזמן לרכוש לו סאב וקומפוננט אז אני צריך שתי דברים א.חוות דעת על המגבר!!!! ב.על איזה קומפוננט אתם יכולים להמליץ ואיזה סאב למגבר הזה כמובן שאני מדבר על התקנה שתהיה ב מאזדה 3 חדשה אז למישהו יש גם המלצות למתקין מקצועי אז שירגיש חופשי אני מחיפה כנראה שאני ילך לבלילה {מי שגר בחיפה בטח מכיר}שוב אם מישהו חושב אחרת אני יישמח לשמוע המלצות גם על מתקינים תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 5 תגובות
- 846 צפיות
שלום לכם שמעתי ממספר מתקינים (בעצם משני מתקינים) שבריג' מיועד אך ורק לסאבים !!! אני שואל את עצמי את השאלה האם זה יכול להזיק אם מחברים רמקולים בבריג' (כמובן בהנחה שעל המגבר כתוב שהוא עמיד ב 2 אום) אמרו לי שזה מזיק לרמקולים ולא למגבר יש משהו בדברים האלה, למי זה מזיק ומה זה עושה אם בכלל !!! חוץ מעוצמה כפולה ! תודה
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, חבר שלי ביקש שאני אתקין לו רמקולים אחוריים ברכב (פיג'ו 206, שנת 2002), אחרי שהתקנתי אצלי בהצלחה. 1. מהיכן אני משחיל את החוטים מהמגש האחורי עד לרדיו דיסק? (בפולו שלי לא הייתה בעיה לאורך הדלתות, בפיג'ו 206 שלו לא מצאתי תעלה) 2. המלצה לרמקולים - JBL או פייוניר? משהו בטווח של 200W ו-6X9 ? 3. יש ברכב גם מקום ל-4 רמקולים בדלתות, איך מפרקים את מכסה הפלסטיק בדלת? והאם עדיף לשים 2 רמקולים בדלתות מאחורה (נדמה לי זה 4 אינטצ'), או על המגש? (בדלתות מקדימה כבר יש רמקולים) תודה.
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
שלום אני רוצה לקנות זוג סאבים מארה"ב התקציב שלי נע בסביבות 100 $ לסאב הדרישות מהסאב הן 400רמס 4אוהם סליל אחד 12" שישלב בין SPL ל SQ בינתיםם מצאתי שתי מועמדים cerwin vega vega 124 http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=10552 infinity kappa perfect 12.1 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=18803&item=5741565026&rd=1 אשמח לקבל את דעתכם אל הסאבים הנ"ל והמלצות נוספות תודה
הודעה אחרונה מאת miran80, -
עקב בקשר לסאב
מאת mikiii- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 927 צפיות
הציעו לי סאב של ווגה ווגה 12 אינצ' עם תיבה ב1200 עכשיו אני לא יודע אם לקחת או לא כי אמרו לי שהסאב הזה ניקרע לו תמיד הספיידר אז אני צריך שתציעו לי אם לקחת או לא ודרך אגב הוא בשימוש של 4 חודש ולא מתוקן
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
שאלה לגבי מגבר... 1 2
מאת Lonny- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכם ברצוני לרכוש מגבר לרכב בשווי 1500 שקל מקסימום על מה תמליצו ולמה? כל הרמקולים שלי הם של פיוניר. אני די מתחיל בעסק, המוסיקה שאני שומע היא בעיקר רוק כבד, רוק קלאסי - בקיצור הרבה גיטרות מחכה לתשובה..
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי זוג רמקולים 6x9 וזוג טוויטרים. ברכבי (קורולה) יש כבר הכנה ל6x9 ואפילו את החוטים לחיבור. משום מה עבתי אצל שלושה מתקינים ושלושתם דורשים סכומים של כ150 ש"ח. לי זה נשמע קצת מוזר. כמה אתם חושבים אמור לעלות התקנה כזאת ? עד עכשיו חשבתי גג 50 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 7 תגובות
- 854 צפיות
היי אני חדש פה בפורום תיהיו נחמדים חחחחח אז ככה אני רוצה לקנות רדיו דיסק MP3 בזול לרכב ומצאתי כמה שמחירם נע בין 300-500 שקל אבל הבעיה היא שהם בעלי חברות לא ידועות ואני קצת חושש לקנות אותם אז אני פונה אליכם אם תוכלו לתת לי הסבר מה ההבדלי בין הרדיודיסקים היקרים בעלי החברות לזולים ואם אתם יודעים איפה אפשר לקנות אחד זול תודה רבה על העזרה
- 3 תגובות
- 792 צפיות
מה זה הדבר הבא זה נראה כמו איזה סוללה אח שלי הקטן אמר זה זה של הניטרוס מה זה ומה זה עושה מי שלא הבין למה אני מתכוון זה הבקבוק השחור בצד!!
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הייתי רוצה לדעת איך ניתן לחבר ברכב הנ"ל מגבר , מכיוון שמדובר במערכת BUILT IN . למען הדיוק מדובר במערכת מובנית שהגיע עם הרכב , רדיו טייפ של פיליפס . כמה שאלות לי : 1. איך שולפים אותו החוצה ? 2. הם יש ל HU יציאות ל RCA או שיש צורך "לקמבן" משהו ? 3. למישהו יש מושג מה גודל האלמנטים ברכב הזה (אחורה , קדימה , טוויטרים ? ) ? אהה ... ועם זה יעזור איכשהו מותקן צ'ינג'ר של CLARION .
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, רכשנו בשעה טובה פורד פוקוס שנת 2002 (5 דלתות). באוטו כבר מותקן רדיו דיסק Pioneer 45wx4. יש את הרמקולים הסטנדרטיים שאין לי שום פרטים לגביהם. יש רמקולים בדלתות הקדמיות והאחוריות. וכעת לבקשות אני מעוניין לשפר את המערכת, התקציב הוא 2,000-2,500 ש"ח. אני מעוניין לשמוע מוזיקה באיכות טובה ואני לא אתנגד לבאסים טובים שיקפיצו אותי ואת האוטו בשעת הצורך לצערי אינני מבין דבר בנוגע לסאב וופר, מגברים ושאר הרכיבים הקשורים במערכת. מה לדעתכם כדאי לי להוסיף למה שכבר קיים, או שאולי כדאי להחליף את מה שקיים ולהוסיף דברים נוספים ? תודה רבה רבה לכולכם
הודעה אחרונה מאת LittlE_SeLaNski, -
- 0 תגובות
- 799 צפיות
מי יודע איזה גודל רמקול ניכנס במרצדס 220 C 97
הודעה אחרונה מאת -=MaD DoC=-, -
- 4 תגובות
- 919 צפיות
וגם אין לי רצון לעשות חורים באוטו לרמקולים יש לי שאלה... מה דעתכם על הרמקולים האלה הם מתאימים בדיוק לדלתות של האוטו(פוקוס 2002) האם הם תמורה טובה לכסף? http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=575
הודעה אחרונה מאת bg^golf, -
- 2 תגובות
- 707 צפיות
קיניתי דיוידי מהפשוטים,כלומר דיוידי ומסך בנפרד,חשבתי על מיקום יפיפיה (לדעתי) למי שמכיר בהונדה סיויק (99) למטה בדש בורד,מול הידית הילוכים,ולהכין מתאם מעץ או משהו שיכנס בדיוק,ככה זה גם לא יהיה מול הפרצוף באמצע נהיגה,גם לא ימשוך שוטרים וגנבים וגם יהיה אסטתי,החסרון היחיד הוא שאלה שמאוחרה לא יוכלו לצפות (וזה מעניין את מי?) הבעיה שנשארה היא,איפה לעזאזל אני ממקם את הדי וי די עצמו?בתא כפפות זה די מעפאן,ומתחת לכסא עוד יותר. מישהו?משהו?
הודעה אחרונה מאת YUVAL B, -
- 5 תגובות
- 795 צפיות
יש לי סאב באוטו של magnat 275RMS אני חושב.. והוא מחובר למגבר שמוציא לו 170RMS האמת שומעים חלש ביותר ואין כל כך הרגשה של סאב באוטו... השאלה שלי זה האם ההספק של הסאב חלש ולא שומעים בגלל זה או שפשוט הבעיה שלי היא ברדיו דיסק עצמו שהוא חלש ביותר 4X35?!
הודעה אחרונה מאת bg^golf, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני מחפס המלצה לסאב יש את ה-Pioneer TSW305C שכולם מכירים אבל יש את שני אלא של LANZAR http://www.lanzar.com/itempage.asp?model=MAX12 http://www.lanzar.com/itempage.asp?MODEL=HRW124 את מהם כדי לקנות? או על מה יש הלצה חמה יש לי תיבה 42L עם 30cm פיר
הודעה אחרונה מאת arm123, -
לבעלי GTO75.4
מאת ebari- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
המגבר הנ"ל מסקרן אותי לאור כל ה-HYPE שייצור לו פה. מבקש מבעלי המגבר הנ"ל לשלוח לי בפרטי האם הם מוכנים שאבוא לשמוע אותו ברכבם. תודה.
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 9.7 אלף צפיות
אני רוצה לקנות רמקולים חדשים איך איני יודע איזה לבחור מבין ה-2 פיוניר 6*9 240 וואט http://www.audionet.co.il/details.asp?id=487&lead_id=&look= או פיוניר 6*9 330 וואט http://www.audionet.co.il/details.asp?id=488&lead_id=&look= איזה מביניהם לבחור? אין לי מגבר ברכב 330 וואט ישמע סביר בלי מגבר?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
יש לי זוג קומפוננטים של סרווין ווגה ועוד סאב אינפיניטי עכשיו המגבר שלי מחזיק אותם אבל הוא לא ממש פותח את הסאב המפלצתי הזה מגבר של ג'יי בי אל סדרת ג'י טי או בצבע כתום שקוף עכשיו אני רוצה להביא או בנוסף או במקומו מגבר ממש חזק ואיכותי + קבל טוב ואני צריך שתמליצו לי על משהו טוב תקציב 3000-3500 למגבר והקבל
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם! והנה שוב מגיע שלב בניית המערכת. קצת רקע: באוטו הקודם היה לי HU פיוניר 3100. קומפוננט לאנזר VB 5.25 מקדימה, ורמקולים פיוניר 6X9 בהספק של 260W מאחור. הנה הגיע לו רכב חדש, ואני רוצה להתחדש גם במערכת. חשבתי על הרכיבים הבאים: מקדימה קומפוננט "6.5 - השאלה מה אפשר לשים שם מבחינת העומק - כיום מותקן רמקול 6.5 מה שהגיע מהחברה. מאחור: כרגע אין כלום. אני שוקל להתקין את ה 5.25 שהיו לי (שוכבים בבית ומעלים אבק). גם החור שם בגודל מתאים ל 5.25. השאלה שנשאלת היא: מה עם הבאס? כנראה שאני אצטרך להתקין גם סאב - אבל לא משהו בומסבתי ויקר מדי... מן הסתם שלכל הסיפור הזה צריך גם מגבר (או אפילו שתיים) - אחרת שום ממברנה לא תזוז. מה ההמלצות? התקציב לא משהו ד"א -…
הודעה אחרונה מאת טלר, -
אטימת בגאג' 1 2
מאת Samiro- 26 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש לי גולף שנת 2001 דגם ג'נריישן שמעתי פה ושם שאוטמים את הבגאג' כשיש סאב מה זה עושה מה זה נותן וכמה זה עולה והאם שווה לעשות את זה בגולף ? תודה חבר'ה
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 2 תגובות
- 841 צפיות
מי מבין שני הסטים האלו עדיף: MAGNAT BP 213 http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2145,normal_sales Clarion SRS-1324 http://cheaper.co.il/product.asp?productid=364&CatCode=83 אשמח לתגובות ...
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 1 תגובות
- 877 צפיות
מישהו אולי יכול לעזור לי ולתת לי אתרי אינטרנט עם תמונות של התקנות מערכות סטריאו רציניות לרכב כדי לקחת דוגמאות ??? הרכב שלי הוא אאודי אי 3 שנת 2001 אבל כל תמונה יכולה לעזור ככה שזה לא משנה הרכב. מחכה לתגובות ולכתובות , תודההההה
הודעה אחרונה מאת AlexVR6, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קניתי את ה magnat bp-2160 והלכתי להתקין אותם באפלאוז 96, אך לצערי הרב הרמקולים גדולים מדי לדלת... אני יכול להחליף אותם ל bp-2130 אבל אז ההספק יירד מ RMS 70 ל 50 RMS... האם זה ישפיע על איכות השמיעה בווליום גבוה (אבל לא מחריש)? המגבר המותקן הוא JBL GTO-75.4. כמו כן, האם יש לכם הצעות אחרות לקומפונט אחר בגודל 5.25 עם הספק גבוה יותר,במחיר 300-500?
הודעה אחרונה מאת BMW, -
-
אני רוצה להשקיע 10 אלף מישהו יכול לעזור לי ולהציע לי איך להרכיב את המערכת שתפציץ לי את האוטו אבל משהו חזקקקקקקקקקקק
- 6 תגובות
- 810 צפיות
שלום לכולם... אני רוצה לקבל ייעוץ על מערכת שאני רוצה להרכיב -מגבר של JBL GTO75.4 -קומפוננט של MOREL דגם: PULSE6 או דגם: Dotech MKII מה ההבדל ביניהם? -סאב של MAGNAT Reflax300 הייתי שמח לקבל תגובות וייעוץ בנוגע לשינויים שאפשר לבצע אבל שלא יהיו דרסטיים מידיי תודה
- 9 תגובות
- 935 צפיות
צהריים טובים, רכשתי רמקולים 6X9 פיוניר (6980) 350W, ואני עומד לרכוש מגבר של לאנזר 1000 וואט שמפצל 250 וואט לכל יציאה עם 125 RMS לכל יציאה. ושחשבתי על זה, (ואני לא מבין גדול בנושא) חשבתי שאם לרמקולים יש 80 וואט RMS, והמגבר יתן להם 125, אז הוא לא יפוצץ את הרמקולים? כאילו העוצמה לא חזקה מדיי? או שאני צריך לעשות משהו אחר פשוט? נ.ב הם יחוברו לHU של אייוה 180W אם זה משנה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ShayRally, -
-
- אחראי פורום
- 143 תגובות
- 10.7 אלף צפיות
היתי SOUND FX הציעו לי מגבר ורמקולים של זטקז רמקולים 120 רמס 1590ש"ח מגבר 6 יצאות ש"ח2900 מישהוא יודע אך רושמים זטקז באנגלית או מה הכתובת של האתר של זטקס
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
אז ככה, אני רוצה לקנות שוב מערכת (גנבו לי את הקודמת) הבעייה היחידה שלי זה הסאב, אני לא יודע מה לקנות. התקציב שלי עד 1000 שקל, הוא יחובר ל מגבר JBL GTO 75.4 בגישור. הקטע שאני רוצה משהו שיספק אותי מבחינת עוצמה למה שהיה לי: היה לי סאב GTO1000B JBL הנה לינק אליו: http://international.jbl.com/car/product.asp?prod=GTO1200B%2F230&ser=GTO&cat=BOX&type=&language=ENGLISH אני רוצה משהו חזק כמוהו או יותר ואין לי ממש כיוון וגם עם יש אין לי איך לשמוע אותו כי אני לא רוצה לקנות ולהתאכזב. אז מה יש לכם להציע לי???? וחזרה לכותרת: איפה יש חנויות באזור המרכז (עדיף ר"ג,ת"א..) שיתנו לי לשמוע את מה שאתה מציעים?
הודעה אחרונה מאת NOSiVIC,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,418 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Nico62
- שחר 1
- Derish
- yoav911gt2
- דובצע
- איציק נ.
- Itzik-b
- yahaga
- srool
- discoTD5
- גולדן191
- Aviady001