Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני חדש פה בפורום :) תיהיו נחמדים חחחחח

אז ככה אני רוצה לקנות רדיו דיסק MP3 בזול לרכב ומצאתי כמה שמחירם נע בין 300-500 שקל

אבל הבעיה היא שהם בעלי חברות לא ידועות ואני קצת חושש לקנות אותם

אז אני פונה אליכם אם תוכלו לתת לי הסבר מה ההבדלי בין הרדיודיסקים היקרים בעלי החברות לזולים

ואם אתם יודעים איפה אפשר לקנות אחד זול

תודה רבה על העזרה :-)

פורסם

תקנה זול - ויעלה לך יקר לתקן או להחליף אותם אחרי יום/יומיים/שבוע/שבועיים שהם יעבדו ואז פתאום יפסיקו. כמובן שיש כאלה שאפשר לקנות והם דיי עמידים ועובדים מספיק זמן בשביל לתת תמורה לכסף, אבל לטעמי לא כדאי להתפשר על זבל סיני שכזה.

המכשירים הזולים מיוצרים כולם בסין (או אפילו יותר גרוע), במפעלים אחידים שבסוף הייצור מדביקים מדבקה של חברה כזאת או אחרת - לפי הזמנת ה"חברה". קוראים לזה מותג מדבקה. איכות החומרים (והרכיבים בפנים) והייצור הם זולים שבזולים וממש לא כדאי להתפשר על כאלה.

אם אין לך הרבה כסף להשקיע במכשיר נורמלי של חברה עממית כמו פיוניר, קנווד או JVC (שהם גם דיי זולים יחסית לתמורה) - אז תצבור כסף ואל תלך על הרדיודיסקים הזולים האלה.

תוכל למצוא רדיודיסקים נורמליים כבר ב-850 שקל אם אינני טועה.

www.zap.co.il

חפש כאן טווחי מחירים של פיוניר 4600, 5600 למשל.

פורסם
תקנה זול - ויעלה לך יקר לתקן או להחליף אותם אחרי יום/יומיים/שבוע/שבועיים שהם יעבדו ואז פתאום יפסיקו. כמובן שיש כאלה שאפשר לקנות והם דיי עמידים ועובדים מספיק זמן בשביל לתת תמורה לכסף, אבל לטעמי לא כדאי להתפשר על זבל סיני שכזה.

המכשירים הזולים מיוצרים כולם בסין (או אפילו יותר גרוע), במפעלים אחידים שבסוף הייצור מדביקים מדבקה של חברה כזאת או אחרת - לפי הזמנת ה"חברה". קוראים לזה מותג מדבקה. איכות החומרים (והרכיבים בפנים) והייצור הם זולים שבזולים וממש לא כדאי להתפשר על כאלה.

אם אין לך הרבה כסף להשקיע במכשיר נורמלי של חברה עממית כמו פיוניר, קנווד או JVC (שהם גם דיי זולים יחסית לתמורה) - אז תצבור כסף ואל תלך על הרדיודיסקים הזולים האלה.

תוכל למצוא רדיודיסקים נורמליים כבר ב-850 שקל אם אינני טועה.

www.zap.co.il

חפש כאן טווחי מחירים של פיוניר 4600, 5600 למשל.

תודה רבה על התגובה המהירה

פורסם

אכן מחזק את דבריי SOUNDWAVE,

רק אינני מוצא לנכון את הצורך להשמיץ את הייצור בסין.

דרך אגב, גם יד שניה יכולה להיות אופציה לא רעה עבורך.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

דרך אגב, פיוניר הקימו לא מזמן מפעל חדש ונוצץ, הגדול ביותר שלהם (ובקרוב היחיד), בסין.

הם גם מייצרים שם שנים רבות דרך חברות אחרות שמייצרות בשבילם, ODM בשפת המסחר.

רק שתדע.

ככה שהמדינה בה מיוצרת הסחורה לאו דווקא מעידה על טיב או איכות.

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

פורסם

אם המוצר שייך לחברה גדולה ואמינה ועדיין מיוצר בסין - זה בסדר לרוב הדעות, כי המפעלים עומדים בתו תקן ואבטחת איכות בייצור לפי התקנים של החברה עצמה. אבל המוצרים שהוא דיבר עליהם, מיוצרים בסין במפעלים שלא ממש מקפידים (בלשון המעטה) על תקנים ואבטחת איכות - והאיכות בהתאם.

פורסם

גאן-מן בוקר טוב!

תבדוק בחניות באינטרנט,אני רק לפני כמה ימים ראיתי מישהו פה בפורום פרסם לינק,שם היה את הדגם הכי פשוט של pioneer ב580 ש"ח. ואם אתה מחפש רק עם mp3 תתצתרך להוסיף קצת אם אתה לא רוצה את המכשיר שלך בתיקונים רוב הזמן. תחשוב גם על האופציה של יד שנייה.

• תוכן חדש...