פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
למי שיש תוכנת ACROBAT READER מאוד מעניין שווה לראות ולהבין על וואטים במגברים ורמקולים. ואיך לחשב אותם ולפי מה מודדים. http://www.eaw.com/APP/pdf/AmplifierPower.pdf
הודעה אחרונה מאת TOMER_Y, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
Pioneer DEH-2700: http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14492 Pioneer DEH-1700: http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14491 וגם באתר האירופאי של פיוניר: DEH-2700R: http://www.pioneer-eur.com/eur/product_detail.jsp?product_id=9769&taxonomy_id=25-121 DEH-1700R: http://www.pioneer-eur.com/eur/product_detail.jsp?product_id=9729&taxonomy_id=25-121
הודעה אחרונה מאת קובי, -
- 9 תגובות
- 831 צפיות
אם אני מחבר קומפוננט שנותנים 70rms למגבר שמספק 100 rms זה לא יכול להוות ''סיכון'' לרמקול??? ואם קיימים אצלי במערכת גם רמקולים אחוריים שלא מחוברים למגבר.. אבל הם חלשים יותר הם לא יישרפו כשאני ישמע בווליום גבוהה?? כי הם לא מחוברים לאף מגבר
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם! צצה לי שאלה בנוגע לסאב. אני לא צריך משהו סופר. יש לי 4 רמקולים ששוכבים בבית ומעלים אבק 2 פיוניר 6X9 260W 4 way 2 פיוניר 6X9 180W 3 way האם ניתן להשתמש (נגיד רק בגדולים) בתור סאב? יאנו, לבנות להם תיבה, לשים מגבר לא יקר, ולשלוח אותם לגור בתא המטען. זה יכול לשמש בתור סאב? אפשרי? הגיוני? כמה יכול לעלות? תודה מראש, טל.
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה אתם אומרים על סאבים של alpine באופן כללי? והאם יש הרבה זיופים של החברה בשוק? תודה רבה על התגובות.
הודעה אחרונה מאת gal75, -
המלצה לסאב עד 2000 ש"ח 1 2
מאת xyu- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום חברה! יש לי תקציב של 2000 שקל לסאב, רצוי שיהי עם תיבה תואמת אני מחפש סאב עד 400 רמס , אני רוצה סאב שישמע ,חזק אבל יהי איכותי ומאוד מדוייק. ורצוי שיהי קישור עם ההמלצה כי אני ממש לא מכיר מקומות שבהם מומלץ לקנות
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברצוני לבנות כזה דבר http://www.arthuru.nm.ru/dolbylochka/acustic.htm אבל אני רוצה שהמורה לחשמל יעזור לי עם כל המושגים שמה אז עם מישהו יכול לעזור לי בבקשה תעזרו לי לתרגם את זה כי אני לא הצלחתי פיזזזזזזזזז
הודעה אחרונה מאת Big_White, -
הפגאז' בפיאט
מאת punto_S- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 883 צפיות
בפיאט פונטו אצלי מותקנים שני רמקולים 6 9 של קנווד מותקנים מאחורה עכשיו כל פעם שאני מגביר ויש באסים שומעים כזה כחכחכחכחכ כאילו משו מפריע יום אחד בדקתי וראיתי שהלוח הזה שמותקן עליו הרמקולים כנראה נוגע בדלת של הפגאז' מישהו מכיר את זה ויכול להציע לי פתרון ?? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת punto_S, -
כמה שאלות לבעלי מאזדה 3
מאת Guest ®XploiteR- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
1. איך המערכת המקורית ברכב וכמה וואט הרמקולים ומאיזה חברה (איכות שמע)? 2. האם ניתן להוסיף מגבר + סאב + 2 רמקולים נוספים על מדף הפלסטיק מאחורה ללא בעיות מיוחדות (דגם 4 דל')? תודה..
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
עשיתי חיפוש קטן בפורום, ומצאתי שאלה של מישהו שנשאלה מזמן ולא נענתה, ולכן אני שואל שוב.. הקפיצות של התחנות רדיו במכשיר שלי (קנווד) הן אי זוגיות, ז"א מ89.9 ישר ל99.1 וכן הלאה.. השאלה שלי היא, האם יש דרך לשנות את זה וסוף סוף לשמוע כמו בנאדם 99FM (ואין פה נסיון לפרסומת סמויה)
- 4 תגובות
- 731 צפיות
גי בי אל 6 וחצי אינץ 90 רמס סידרת קנטרי החדשה?
הודעה אחרונה מאת -=MaD DoC=-, -
- 1 תגובות
- 687 צפיות
שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין הגדלים השונים של הסט של MAGNAT(חוץ מהוואט) בגדלים 5.25 ל-6.5 הסט המדובר הוא BP 216 ל-BP 213 http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=164&CatCode=83 תודה מראש לכל המגיבים! AVI:wink:
איטום דלתות
מאת xyu- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אתמול התחדשתי בקומפוננט של מורל דוטק 6.5" עכשיו אני מעוניין לעשות איטום באוטו שלי ויש לי 2 שאלות האם אוטמים את הדפנות הפנמיות של הצד החיצוני של הדלת ??? אם כן אך לעזאזל אני מגיע לשם ? אם אוטמים את כל הדלת מבפנים ועושים אותה אטומה לגמרי ,מה עושים שנכנס מים לתוך הדלת בחורף? בלי האיטום המים נשפכים מלמטע של הדלת אז מה עושים במקרה של איטום כדי שהמים לא ישארו בדלת?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 1 תגובות
- 879 צפיות
אז ככה יש לי מאזדה 3 ואני רוצה לסים רמקולים של 9*6 מאחורה ומגבר שתי יציאות רק לרמקולים האחוריים שאני הולך לסים... מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים+מגבר ב1700-1800 שקל... כאילו + התקנה והכל ואם מישהו מכיר חנות טובה שמישם אני יכול לקנות ולהתקין אותם... תודה אחים שלי...
- 3 תגובות
- 986 צפיות
שלום לכולם... יש לי זוג רמקולים של PIONEER 330W 80W RMS 3 WAY היום הלכתי לקנות תיבות לרמקולים ודיברתי עם מתקין שאמר לי שזה יוריד לי את כל האפקט שהרמקול נותן לי והציע לי לעשות דבר כזה... מכיוון שהרכב שיש לי הוא רנו אקספרס-רכב מסחרי אז אי אפשר לשים את הרמקולים במגש האחורי - כי אין. אז הוא הציע לי לשים אותם במקום מסויים שנמצא בצד ימין ושמאל של הקבינה האחורית (מצד ימין ושמאל של הרגליים הנוסעים בספסל האחורי אבל לא למטה איפה שהשטיחים, אלא גבוהה יותר) בקיצור הוא אמר לי לשים שם חתיכת עץ ובעצם להכין להם מקום שם. שהתיבת תהודה שתהייה להם היא בעצם התעלה להעברת כבלים. הוא רצה על העבודה 300 ש"ח. זה רעיון טוב לעשות כך??המחיר גבוהה מדי??מכירים מקומות נוספים המ…
- 5 תגובות
- 784 צפיות
DOTECH 6MK2 6.5 140 מה דעתכם?
- 31 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
יש לי את המגבר של קיקר KX650.4 ומכיוון שהוא גדול וחסר לי קצת מקום חשבתי להתקין אותו ללא הכיסוים שלו(ראו בתמונות) הבעיה היא שאני לא יודע אם אלה צלעות קירור או סתם והאם באמת אפשר לוותר אליהם ובחוברת כתוב שהם כיסוים להגנה אל החוטים ומשהו אבל אני לא בטוח מצד שני החומר ממנו הם עשוים הוא ממש קר כזה אז יכול להיות שזה באמת לקירור אז אם מישהו יודע אם אני יכול לוותר אליהם או לא ולמה אני ישמח?
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן, -
- 0 תגובות
- 659 צפיות
חבר'ה שלום לכם יש לי שאלה! יש לי מגבר ושתיי רמקולים אחוריים שמחוברים אליו! החשמלאי התקין אותם! אבל אני ואבא החלטנו לנסות לחבר למגבר גם את הרמקולים הקדמיים! אחרי כמה ניסיונות לא הצלחנו להעביר צליל לקדמיים! בזמן שהתעסקנו בחוטים של 4 הרמקולים בטעות נגעו אחד בשני(קצר) ומאז יש רעשים מוזרים ברמקולים אחוריים! יש כאלו כל שניה "בום בום בום בום בום" ועם עושים ווליום חזק אז אין איכות טובה! ניסינו את כל הדרכים לחבר פה שם לנתק להוציא אבל הרעש נשאר! ויש איזה חוט כחול שנקרא "remote control" שברגע שאני מוציא אותו מהרדיו דיסק אז אין צליל לרמקולים ואין את הבומים מאחורה! אז מה בעצם קרה?? נשרף ערוץ או משהו כזה? בדקנו את שתיי הפיוזים שיש על המגבר אבל הם שלמים! בבקשה אני מפחד שרפנו משהו! …
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
- 30 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
איזה מגבר אתם מציאים לי לקנות?? יש לי תקציב עד 800 שקל ככה !! אני רוצה לחבר לו סאב 2 סאבים 4 רמקולים
הודעה אחרונה מאת wafman, -
מה זה הטוויטר? 1 2
מאת wafman- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מה זה הטווטרים?איפה מתקינים אותם (ממקמים)? לאיפה מחברים אותם ישורות למגבר? מה התפקיד שלהם... וכו'...
הבנתי שבכדי להקל על המצבר ברכב ושהמצבר לא יגמר מהר גם כשמפעילים מערכת כשהאוטו כבוי - הכבאל עוזר למצבר או משהו כזה ויש כאלה שאומרים שזה מחזק את הסאב !!! מה נכון ומה לא נכון ועוד משהו לסאב של 800 וואט שווה לשים 1 פראד או 0.5 פראד ! תודה
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לפחות פעם בשבוע מישהו מעלה שאלה על קבלים. וכבר נאמר שהקבל לא מתקן מערכת חשמל לקויה אלא להפך. לאחר קצת מחשבה בנושא עולה בי תהיה כזו, אם זה כל למה שלא נקנה במקום הקבל (400-1000 שקל), מצבר לפריקה מהירה, שנועד למערכות, נמקם אותו בבגג' והוא יפצה על מפלי המתח ולא רק, הוא גם יאריך את זמן השמיעה, כאשר המנוע כבוי. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
- 6 תגובות
- 895 צפיות
שלום לכולם , נפל לידיי סכום כסף קטן כ2000 ש"ח והייתי רוצה לשפר את המערכת שלי . המערכת שלי מורכבת מ - HU של פיוניר 7650 MP3 עם תצוגות , קומפוננט מורל דוטק 6.5 אינץ' MK2 , 9*6 של לייטניג אדיו דגם סטרייק נראה לי , מגבר של רד סאונד 2 יציאות 600 וואט ומגבר של לוגיק 4 יציאות 800 וואט , סאב של נקמיצ'י 10 אינץ זה מה שנכנס. עכשיו מה הייתם מייעצים לי לשפר במערכת ???? הרד סאונד מחובר לסאב והלוגיק לקומפוננט והאחוריים .
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
המערכת בפג'ו 307. 1 2
מאת 3lad- 22 תגובות
- 2 אלף צפיות
כמה שאלות/בעיות על השימוש במערכת ב-307. קודם כל, המערכת מקורית מהחברה, מובנת. הבעיות הם, כאשר אני מכניס דיסק צרוב, המערכת מתחילה לנגן את הדיסק וכאשר אני מעביר שיר באופן ידני (כלומר, מקפיץ שיר קדימה או אחורה) השיר מתחלף על הצג אבל אינו מתנגן. הבעיה היא כאשר מדובר בדיסק צרוב בלבד. עכשיו אני רוצה להחליף את כל הרמקולים המקוריי באוטו, שתיים קדמיים והאחוריים (אם יש כאלה בכלל), אף פעם לא התעסקתי במערכות וממש לא בא לי שיעבדו עליי. עכשיו הבעיה היא שהתקציב לארבע רמקולים הוא בסביבות ה-600-700 שקל. האם ניתן למצוא משהו מתאים בסכום הנ"ל? האם זה כלול בהתקנה? והיכן. תודה מראש על העזרה,
הודעה אחרונה מאת perzik, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז היום ביקרתי אצל החבר'ה מ-SOUND FX פ"ת והתקנתי שם סט קומפוננט קדמי 5.25 של מורל (מדגם פולס עם טוויטרים של הייבריד). ההתקנה בוצעה בצורה מקצועית מאוד,כולל ביצוע טיונינג למערכת ששינה את הסאונד בצורה משמעותית, מעבר לזה היחס חברי (בניגוד למס' מתקינים שבעבר התקנתי אצלהם שמעדיפים שתיהיה במרחק 100 מ' מהרכב כדי "שלא תפריע"),והם גם עזרו לי עם מספר דברים שלא קשורים להתקנת הקומפוננט (החלפת ידית הילוכים וחיבור לרמקולים האחוריים שבמקור הותקנו בצורה מאוד מקצועית (חוברו למגש עם אזיקונים....),אבל עכשיו בעזרתם האדיבה הרמקולים מחוברים כמו שצריך. מעבר לזה היה נחמד להכיר אותם מעבר לכינויים שלהם בפורום. לסיכום,ממליץ על המקום למי שמעוניין בהתקנה מקצועית ויחס אדיב. נ.ב …
הודעה אחרונה מאת GIMELY, -
איזה סאב עדיף ?
מאת T.s.R- 4 תגובות
- 892 צפיות
פיוניר 305c או סרווין ווגה HED12 ? ההגברה היא לאנזר וויב 420 (800w) אל תתיחסו לתקציב ! איזה סאב עדיף לי לקחת לפי ההגברה שיש לי ! תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היכן ניתן לקנות תיבות תהודה ל רמקולים 6*9 איזה נפח כדי שהם יהיו ומה מחירם...???
הודעה אחרונה מאת commando, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני משתגע . עושה חיפושים בכל הנט אחר הדגם של ה HU שלי ! יש לי BLAUPUNKT . את הדגם המופיע בעמוד הבא : http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^925,normal_sales שם כתוב 33MP אבל זה לא הדגם כמובן . מישהו יכול לעזור לי בבקשה??? אגב , אני מחפש את הדגם כדי לקנות שלט הגה , ככה שאם מישהו יודע איזה דגם של שלט מתאים לדגם שלי , אז שיכתוב בבקשה . לפי מה שראיתי , דגמי השלטים הולכים לפי : RC10 RC09 RC08 .... תודה
הודעה אחרונה מאת SagiLo, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/green/product.asp?pf_id=VNTX500 כתוב 1X500 אבל זה סתם המספרים האלו, מישהו יודע כמה באמת מגבר כזה יכול להוציא?
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
כמו שידוע לכל חובב או מבין באלקטרוניקה וגם לרבים אחרים, החום הוא העוייב של כל רכיב, הוא מעלה את ההתנגדות וגוקם גם לשחיקה ממהרת של החלקים. הבגג' של הרכב סגור ונוצר בו חום רב, במיוחד באיזור המגברים שרק מוסיפים חום. השאלה היא עד כמה צלאות הקירור המקוריות של המגבר (לאלו שבלי מאוורר), מספקות קירור מספיק עבורו, לדעתי הם לא. מה שמביא אותנו לשאלה הבאה, כיצר ניתו לקרר את הרכיבים המתחממים, השיטה המוכרת ביותר היא קירור ע"H וונטה, שיטה די יעילה, אך לפעמים לא מספיקה, במיוחד עם המגבר\ים נמצאים בתוך תיבה סגורה. שיטה פחות מוכרת היא קירור ע"י גוף קירור שבתוכו עובר נוזל קירור (כמו ברדיאטור הרכב). כובן שהיא הרבה יותר יעילה אך הרבה יותר מסובכת. הרבה יגידו אז מה אם הו…
הודעה אחרונה מאת audio-feel,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,742 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- amit54
- danielyacov
- ronrobin
- itaimoto
- zvit
- nir eli
- benny62
- hunter22
- avizaz
- daniel.asu
- G. P. Magnus
- itzik123