Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רן ידידי הותיק,

הטמפ' בתוך מחשב גבוה, ולדעתי בהרבה....ויש שם רכיבים אלק', לא כל יום נשרף מחשב...

האמת נדיר, לי יש מחשב שלא כיביתי אותו יותר מחודש, ובעבודה כמעט שנה (11 חודש) ליתר דיוק, לא כיביתי אותו, ואני רציני.....הטמפ' גבוהות...והמחשב כפי שאתה יודע לא עשוי מטיטניום...

לדעתי זה ממש שטויות...סתם בזבוז כסף..

אם יש לך ידידי כסף מיותר אתה יותר ממוזמן לתת לי קצת או לכולנו, לי בכל אופן אין כסף מיותר:)

כל הנאמר פה הוא מכוונה טובה באמת, ולא כדי להעליב או משהו, פשוט דעה שלי...(ואני לא מתקין, אני סתם בן אדם מציאותי)

דימה לאדם מציאותי כמוך יש מוצר מיוחד

http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=tt-wc

ואגב מחשב משרדי לא חזק ולכן מתחמם פחות.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קירור של מים או קירור דמוי רדיאטור(קיים כזה למגברי רכב בכלל?) לא היה פרקתי בקיץ כי בתא המיטען בקיץ שורר חום של 70-80 מעלות וקירור כזה לא יהיה יעיל כי הוא לא ממש יקרר....

ובחורף לא צריך שום קירור הצלעות הקירור של המגבר וטמפרטורת החורף משותפות מעולה והוא לא סובל מהתחממות יתר(ככה מניסיון שלי עם הרוקפורד)!

פורסם

ומה בדיוק לא היה ברור? אתה רוצה שאסביר לך בבדידים?

כתבתי מפורשות שמגבר שמתוכנן היטב, יחזיק מעמד.

ועכשיו גם אוסיף, שלמגבר שכזה, (שמתוכנן היטב) לא תהיינה סטיות טמפרטורה כאלו.

יש מבין?

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

נכון..שלומי צודק שמגבר שמתוכנת טוב לא יתמם יותר מידי וישרף לכן המהנדסים חשבו רק על צלעות קירור ולא כול מיני קומבינות קירור שאני חושב שהם ממש מיותרות...

פורסם

המגברים נמכרים בכל העולם, ארצות קרות, חמות, הקירור לא מותאם לאופי הארץ, במיוחד אם אתה רוצה לנצל אותו במלא האוצמה.

פורסם
למה בדיוק אתה חשב שהוא לא יועיל בקייץ :?:

דנון שחכתי שאתה מהנדס ומתכנן מגברים, סורי...

כי הטמפרטורה בתא המיטען גובה מאוד והיא פשוט תיחמם את המים..

לתקציבים שלנו כך יהיה או פשוט יוריד את יכולת הקירור של המנגנון!

הרי אין לך כסף ליבנות מערכת קירור שאפילו אם תדליק מדורה המים לא יתחממו !

אני לא חושב שהוא לא מותאם!

הרי יש לך מדינות(ארה''ב) כמו קליפורניה וכו' שהם חמות כמו ישראל אז גם על זה חשבו...ואם זה לא היה מותאם המגברים היו פשוט נשרפים!

פורסם

תשמע טמפ' בבגג' בד"כ לא מגיעה ל 60-70 מאלות אבל במגבר היא יכולה, לכן במקרה הכי גרוע המגבר יהיה בטמפ' הבגג ומטה.

אדי כבר עניתי על זה הם לא ישרפו ישר, זה פשוט יקצר להם את החיים.

פורסם

דימל, מה שכתבת נכון לגבי מחשבים, וזהו רק המעבד שמגיע לטמפרטורות גבוהות.

וזה משום התדר הגבוה בו הוא עובד. הרבה יותר ממגבר. אך מחשבים חדשים יוצאים כל שני וחמישי,

והשוק כרגע, מאד תחרותי, לכן שמים על המעבד מאוורר. זהו הפתרון הזול ביותר.

לגביך רן, תרשה לי לכבד אותך, לא אגיב למה שכתבת.

משום שאינך יודע מהי מידת ההבנה שלי באלקטרוניקה.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

פחחחחחחח הרגת אותי:)

אני חייב להגיב...

א. המוצר שציינת עשוי כנראה לטמבלים, כמו בכל תחום (גם ברכב), כשיש מישהו שאין לו על מה לבזבז או שרוצה להיראות שונה, קונה לו כזה למחשב....

עכשיו קצת לעובדות מהחיים....לא מספרים וחוברות...

המחשב שלי במשרד, עם ג'יגה זיכרון DUAL CHANNEL

P 4 2.8G

לוח אם של ASUA

להמשיך להרחיב????, כמו כן ליד המחשב שלי יש לי שרת קטן וחמוד, PIZZA BOX, של IBM

G4 למי שמתעניין.....נחש מה, גם הוא בלי מאוורר כמו שנתת לינק אליו, ושמע,

לאף אחד בחברה שלי או לי לא נשרף מחשב, יתרה מכך, בלוחות של ASUS, הBIOS וכן המחשב יקרוס באם הטמפ' עולה....

אז אני אספר לך עוד סוד קטן, בלוחות ASUS יש אפשרות לעשות OVERCLOCKING, דבר שגורם לחימום יתר של המחשב ושל הלוח ושל המעבד...ושל מה לא?

קיצר השורה התחתונה...(זה פורום לרכב אולי זה לא יעניין פה כמה)

עשיתי OVERCLOCKING של 30%!!!!!!!!!!!!!!!!

ושוב נחש מה, כלום לא קרה, וכלום לא נשרף!!! עד היום...והוא דלוק 24/7, וגם יש דברים בSHARING

לכן כל הזמן מורידים, לגביי העומס, אני מעמיס עליו כמו גדול, MATLAB, ויש כלי QA שאני עובד איתם ממש מעמיס, והזיכרון הפנימי מתמלא ומגיע ל85% ניצול לעיתים..

אז תאמין לי אני לא יודע למה עושים את המאוורר שנתת בלינק, ואני לא יודע מי קונה אותו?? (מי הטמבל שיקנה דבר כזה???)

דימה לאדם מציאותי כמוך יש מוצר מיוחד

http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=tt-wc

ואגב מחשב משרדי לא חזק ולכן מתחמם פחות.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

הדבר הכי יעיל בשבילך (שאני יכול לחשוב עליו) זה קירור פלטייה.

היות ויש לך מצבר מאחורה שעובד על 12 וולט פחות או יותר אתה יכול לקחת פלטיה מאד חזקה, וכשאני אומר מאד חזקה זה דברים שמגיעים גם לאיזור המינוס מעלות. אם תקנה אחד מאלה, צד אחד תקרר היטב (מאד היטב עם היט סינק רגיל או קירור מים של מחשב) וצד שני תחבר אולי לפלטה ממתכת ואותה לחבר למגבר (עם הרבה מגע! כי אחרת הקור לא יעבור).

הנה דוגמא, למרות שזה מוצר יחסית חלש ולא הכי מתאים לך, אבל העיקרון מובן...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
דימל, מה שכתבת נכון לגבי מחשבים, וזהו רק המעבד שמגיע לטמפרטורות גבוהות.

וזה משום התדר הגבוה בו הוא עובד. הרבה יותר ממגבר. אך מחשבים חדשים יוצאים כל שני וחמישי,

והשוק כרגע, מאד תחרותי, לכן שמים על המעבד מאוורר. זהו הפתרון הזול ביותר.

לגביך רן, תרשה לי לכבד אותך, לא אגיב למה שכתבת.

משום שאינך יודע מהי מידת ההבנה שלי באלקטרוניקה.

שלומי

עוד רכיבים מגיעים לטמפ' גבוהות....

כמו כרטיס מסך....ותתפלא גם זיכרון פנימי...מגיע לטמפ' גבוהות, ולכן KINGSTON משווקים את רוב ואני מציין רוב הזכרונות עם גופי קירור איתם, זה לא חובה אבל זה מקובל....

ולכן אני לא כלכך מסכים איתך שרק הוא מתחמם...

מעבר לזה אני מסכים שהוא מתחמם ברמות מאוד גבוהות...גבוהות יותר משאר הרכיבים.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

מחשב שעובד, ללא מאמץ כמעט ולא מתחמל כי צריכת החשמל מאד נמוכה.

ובבית שלך הטמפ נעה בין 20-30 בקיצוניות...ברכב זה מגיע עד 60 אם לא יותר בעיקר בקיץ באוטו שחור.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

יש פיטרונות קירור גם לשאר הכרטיסים, ואם כל הכבור כשה לי להאמין שהמחשב שלך לא נשרף באוברקלוק של 30%, הוא ישרף גם ב 20%, בכל זאת אני אשאל שאלה זו בפורום מחשבים.

נכון שיבי, לכן אני חושב שיש צורך בקירור נוסף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...