Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות לבעלי מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. איך המערכת המקורית ברכב וכמה וואט הרמקולים ומאיזה חברה (איכות שמע)?

2. האם ניתן להוסיף מגבר + סאב + 2 רמקולים נוספים על מדף הפלסטיק מאחורה ללא בעיות מיוחדות (דגם 4 דל')?

תודה..

פורסם

אני יודע משהו אחד... למערכת אין שם.. אף אחד לא הצליח לזהות את החברה לפי מה שאני מבין וגם ששאלתי את המוכרת באולם תצוגה היא אמרה שאין לה חברה וזה של מאזדה :\

בדיוק קניתי אותה... אבל לצערי אני לא יוכל לעזור כיוון ורק בעוד 10 ימים אני יקבל אותה...

רציתי להוסיף שאלה - המערכת גם קוראת צרובים או MP3?

פורסם
אני יודע משהו אחד... למערכת אין שם.. אף אחד לא הצליח לזהות את החברה לפי מה שאני מבין וגם ששאלתי את המוכרת באולם תצוגה היא אמרה שאין לה חברה וזה של מאזדה :\

בדיוק קניתי אותה... אבל לצערי אני לא יוכל לעזור כיוון ורק בעוד 10 ימים אני יקבל אותה...

רציתי להוסיף שאלה - המערכת גם קוראת צרובים או MP3?

צרובים כן, MP3 לא.
פורסם

אקסדוד, אתה לא צריך להפוך הכל לוואב, בתכנת הצריבה קיימת אפשרות צריבה שנקראת "AUDIO CD"(משתנה בין תכנה לתכנה, האופציה הנ"ל נקראת כך בתכנת NERO), כאשר אתה בוחר את האופציה הזו, אתה פשוט מעביר את השירים מתוך המחשב בפורמט אמפי3, והוא מקנפג אותם עצמית לפורמט שמערכת שמע רגילה קוראת.

המערכת אכן קוראת רק דיסקים צרובים חד-פעמיים, או מקוריים, אמפי 3 היא לא קוראת, וצרובים רב-פעמיים גם לא.

קיימת אפשרות לחבר למערכת מגבר באמצעות מנחת(מתאם שמתלבש על אחת היציאות במערכת, ונותן יציאת ארסיאי, רצוי להקפיד על מנחת איכותי, כדי לקבל סאונד נקי), כמו כן, אפשר להחליף את הרמקולים המקוריים באחרים, אבל לא נראה לי שמומלץ להתעסק עם רמקולים במדף... (עלול לעשות בעיות עם אחריות החברה).

הכי טוב לחבר מגבר טוב, סט קומפוננט איכותי, וסאב.

מה גם חשוב, לא לחבר הדיוניט חיצוני, הדבר עלול לבטל את אחריות היצרן עקב "שינויים במערכת החשמל"

ראו הוזהרתם.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לא צריך נרו ולא צריך כלום

תצרוב דרך המידה פלייר זה לבד יהפוך את זה לוואהב

בכול מקרה אם אתה רוצה להתקים מגברים

פשוט מאוד אתה צריך להתקן מנחת

ב 200 שקל תביא אחלה מנחת

פורסם

מתן למה אתה ליצן,

למה לא אמרת לי שיש לך מנחת, היתי מת לראות אם הוא באמת נאמן למקור :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בדגם של ה-4 דלתות אתה לא תוכל להתקין רמקולים מאחורה כי אין לך מספיק עומק אתה תתקע בפח של התא מטען אחרי 5-6 סנטימטר

• תוכן חדש...