Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה הטווטרים?איפה מתקינים אותם (ממקמים)?

לאיפה מחברים אותם ישורות למגבר?

מה התפקיד שלהם... וכו'...

פורסם

תעשה חיפוש בפורום, אני בטוח שיש הסברים מצויינים על כך.

בכל אופן המיקום של הטוויטר באופן כללי, לא ממש רלוונטי. הטוויטר הוא רמקול אשר מפיק תדרים גבוהים.

ברכב אנו משתמשים בו לרוב בגובה האוזניים. מפני שהרמקולים שלנו נמצאים בדלתות, וזה גורם לבמה שלנו להישמע "גבוהה" יותר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אתה מחבר אותם ביחד עם ההגברה של הרמקולים מקדימה אופן החיבור הינו חיבור מקבילי הכוונה ++ /-- ,

חיבור פשוט ..את הטויטרים ניתן למקם במשקופים של הדלת או על הדשבורד או בקאנטים של המראות בדלת..ויש עוד אופציות למיקום..הדבר פה הוא יחסי..זתומרת לפי האוזן של המשתמש..!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לא ממולץ להתקין טוויטר בגובה האוזניים אחרת הוא יחתוך לך אותם בצלילו הצורם!

מומלץ וכדי להתקין טוויטר בגובה הדש(בחלק מהמכוניות החדשות באות אם מקום מיוחד לטוויטר בגובה הדש)!

פורסם

זהו ששמעתי משהו על כך[לא להתקין בגובה האוזניים במשקופים ,אלה בגובה הדש..] ואכן עשיתי זאת לפי האימרה הספציפית הזו ,הינה כאן הטויטרים ממוקמים אצלי ..איך המקום בסדר?

P1010974.JPG

פורסם

שורה תחתונה, תמקם אותם במספר מיקומים ותחליט איפה המיקום האופטימלי עבורך.

אנחנו איננו יכולים להחליט איך זה ישמע אצלך, או עבורך.

ובטח שלא לקבוע אם כיוונון לגובה האוזניים ישמע לך צורם יותר, או פחות.

מה שכן, זה יגרום לבמת הצליל שלך להיות גבוהה יותר.

ASAF, המיקום שלך חבל על הזמן, אבל הטוויטר קצת פונה הצידה לטעמי, תקח אותו חצי ס"מ למטה.

(ציניות)

איננו יכולים לקבוע מה בסדר עבורך, ועוד בטח ובטח דרך האינטרנט ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אין ספק שבמערכות שלא בנויות על SPL נטו

יש חשיבות גדולה למיקום הטויטר

כמו שאמרו המיקום הנפוץ ביותר זה הדשבורד

אבל זה לא אומר שזה יהיה הכי טוב לך...

זה קשור במליון דברים ואחד הסיבות זה גם הטויטר עצמו

תנסה כול דרך אפשרית ( אבל באמת הכול )

אפילו לכוון את הטויטר לכיוון השמשה יש כאלה שעושים את זה פשוט תנסה הכול ותישאר אם מה שהכי טוב לך

פורסם

לא יודע, בכל אופן אני מאד מרוצה מהמיקום ,הטויטר אינו צורב לי באוזן נהפוכו..אני דווקא מרוצה מהשמיעה שלו ביחס למיקום הספציפי..!

פורסם

אני לא שואף לשלמות [ובמילים אחרות לא פריק בעניין], בכל אופן בו נישמע אותך מה אתה מציע לי- היכן למקם את הטויטרים..? ,הניסיון שלי אם טויטרים[ברכב ] לא גדול .אמנם יצא לי לשמוע טויטרים במיקומים שונים אצל חברים . ודווקא את המיקום שלי הכי אהבתי הן ויזואלית והן שמיעתית.

פורסם

קשה להציע מיקום אולטימטיבי.

אני יכול לנחש המיקום האולטימטיבי זה בקיק פאנל..

בכל אופן, אם אתה מרוצה בעיניין מיקומם, זה כל מה שחשוב.. בסופו של יום אתה זה שצריך לצאת מסופק.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שכחתם לענות לא על שאלה אחת , תפקידו של הטויטר הוא לספק את הצלילים הגבוהים ( הדקים)

כך לדוגמא-

גבוהה-טיוטר-צלילים דקים

מיד (מדיום)- בדרך כלל הצליל של הזמר- זמרת (במילים פשוטות)

נמוך -באס- (כטח כולם יודעים כבר - בום בום בום בום) :)

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...