פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 827 צפיות
אני מחפש מקום מוכר ואמין בכדי להתקין בו אזעקה + מקודד במחיר סביר. אם מישהו מכיר או היה מרוצה מהשרות והמחיר - אשמח לשמוע. שיהיה לנו אחלה יום.
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם קיימת יציאה לסאב במערכת הזאת? (צ'יינג'ר של עשרה דיסקים) תודה!
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם , קניתי רכב לא מזמן ( אופל אסטרה שנת יצור 2000 ) ואני רוצה להרכיב מערכת . היום נסעתי לראות ולשמוע קצת מערכות בכל מיני תקציבים ויצאתי משם מבולבל יותר ממה שהייתי . בכל מקרה אני צריך את הצעתכם החיובית או השלילית לגבי המוצרים שבחרתי ואיך לדעתכם יהיה השילוב ביחס למחיר כמובן. אז ככה , HU יהיה PIONEER 560 סידרה פרמייר. מחיר - 1200 ש"ח מגבר של ROCKFORD מדגם P-4004 מחיר - 1600 ש"ח קומפוננט מסידרת BOLT של LA - לפי מה שבדקנו אני אצטרך לקחת לצערי את החמש ורבע אינטש בגלל חוסר מקום בדלתות. מחיר - 750 ש"ח סאב מאותה סידרה BOLT של LA כולל תיבה. מחיר - 600 ש"ח . כל הסיפור הזה במחיר של 4500 שקל כולל הרכבה מלאה וכבלים. מה אתם אומרים ? תודה.
הודעה אחרונה מאת perzik, -
אני שוקל להחליף את הרדיודק הישן שלי ללרדיודיסק MP3 ויש לי כמה שאלות שיעזרו לי להחליט. מה נותן לי שיש לרדיודיסק יציאת RCA לסאב? אני יודע שזה לשליטה עליו אבל איזה אפשרויות בדיוק זה ייתן? עד היום השתמשתי ביציאת RCA היחידה שיש לרדיודיסק שלי להפעלת רמקולים ולסאב והסאב עבד מצויין. ההתלבטות שלי הJVC KDG400 שלפי מה ששמעתי מכשיר לא רע אבל אין לו יציאת RCA לשליטה על הסאב. פיוניר 560\5650 שעד כמה שידוע לי ל560 יש יציאת RCA לסאב,ובקשר ל5650 ראיתי שכתוב שיש שתי יצאות RCA(באתרי אינטרנט), וזה אולי טעות כי לפי מה שידוע לי לסדרה 5 של פיוניר אמור להיות יציאת RCA לסאב. אז אם מישהו ראה את המכשיר ויכול לעזור לי בעניין. אני יודע שבין הJVC לפיוניר שהצגתי פה יש הפרש במחיר אבל זה ההתלבטות…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי במערכת אופציה ל - DIMMER (הכוונה איך שאני מדליק אור בלוח שעונים המערכת מנמיכה את האור הפנימי שלה לגובה האור של האוטו ) איך אני מחבר את זה לרכב. יש לי סוני M700R. תודה רבה לעוזרים!!
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
-
לאחר המפגש היום החלתי סופית לחתוך את הבאס באחורים הבנתי שעושים את זה אם נגדים וכו' אז בבקשה שמישהו יסביר לי איך עושים זאת בצורה מפורטת ואיזה נגד אני צריך?
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן, -
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
השתמשתי בפונקציית החיפוש עד שאיבדתי את הצפון.... אז אני פשוט אתאר את המצב שלי ואבקש המלצות. ברכב (VR6) אין רמקולים מקדימה היום, אני מעוניין להתחיל לשפר את המערכת עם סט קומפוננט משובח ולהמשיך בהדרגה. יש לי מגבר שיושב היום על הרמקולים האחוריים - המגבר מסוג פיוניר 2X70. איזה קומפוננט יעשה את העבודה? אני שומע כמעט הכל - ראפ, אלקטרוני, וגם רוק. חשבתי שסרווין ווגה הכי מתאים לי, מה דעתכם? (ולאילו שיציעו לי ללכת לשמוע לבד ולהחליט - זה שונה מרכב לרכב ומכיוון לכיוון, אז אני מעדיף לשמוע גם המלצות מדי פעם)
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
התקציב שלי הוא 2000 שקל +- . אני מחפש נגן dvd עם מסך..עדיף שיהיה בו גם רדיו fm..לא חייב מגבר פנימי כי אני מחבר אותו למגבר חיצוני. ראיתי את הdvd הבא : http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=1067&cat=40 נשמע מפתה במחיר הזה במיוחד בגלל שהוא indash ... אבל עשיתי חיפוש באינטרנט ולא מצאתי כלום על החברה הזאת או על הדגם הזה..... שווה לקנות אותו ב 2200 שקל ? אם למישהו יש הצעה יותר טובה...אשמח... תוווודה רבה מראש לכוולם
הודעה אחרונה מאת Ploni_Almoni, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני יודע שיש אפשרות לחבר את הפאנל להשתקה עם צלצול של הפלאפון בדיבורית. עכשיו לשאלה- יש לי באוטו 2 דיבוריות. אפשר לחבר את המכשיר לשתי הדיבוריות, ככה שבכל מקרה שמצלצל אחד הפלאפונים, הפאנל ישתתק? תודה.
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
א. שאלתי את השאלה הזאת כבר אבל אני מעלה אותה בכוונה עוד פעם ב. קנינו אוטו חדש (יונדאי אקסנט 99 ). אני מתלבט אם להשקיע את כל הסכום שיש לי במערכת באוטו הזה או להוסיף עוד 500 שקל ולשים גם באוטו הזה וגם באוטו השני שלנו (גאסטי 86). אני רוצה רדיו דיסק, רמקולים, טויטרים, מגבר, השאלה אם כל מה שכתבתי נכנס בתקציב לשני המכוניות.
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קיבלתי זוג רמקולים של חברת blaupunkt 4 אום 50 וואט כל אחד, וקיבלתי גם את ה2 קופסאות הקטנות האלה שכתוב עליהם קרוסאובר מישהו מכיר את הרמקולים האלה ויכול להגיד לי מה הרמה שלהם ביחס למה שהולך היום בשוק ומה זה הקרוס אובר הזה? תודה גיא שפיץ
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
התאמת מגבר
מאת אחד מתחיל- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איזה מגבר יתאים יותר למערכת שלי יש לי רמקולים 6על 9 400 וואט של פיוניר וסאב מאגנאט 440 וואט שייקנה ביחד עם המגבר עכשיו אני מתלבט בין הפלטינום וי 12 לבין בוס 1000 וואט. מה יהיה יותר מתאים? או שאולי יש לכם הצעות אחרות. התקציב הוא עד 700 שקל
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
קניתי מערכת לרכב,מישהו יכול להמליץ על מקום מקצועי להתקנה באזור ת"א? תודה
הודעה אחרונה מאת focus2001, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קניתי היום רדיו דיסק mp3 jvc -405 עכשיו רציתי רק לשאול איך אני צורב על דיסק את השירים (mp3) כי פעםמישהו אמר לי שאני צריך לסדר בתיקיות או משהו כזהאז אם מישהו יוכל להסביר לי בדיוק יותר טוב אני ישמח תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Nissan Skyline GTR, -
- 6 תגובות
- 936 צפיות
מה עיניינים אנשים אני רוצה לשאול אותכם אם עדין קיימים מפגשים בצפון כמו פעם ואם כן אז היכן ומתי? תודה
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, לאחרונה צצו פה לא מעט מקרים של יללת אלטרנטור, רעשי "רקע" וכו .. היתי מעוניין לערוך סקר קטן לחברי הפורום... דבר ראשון אני מדגיש, מדובר בסקר בלבד, אם מישהו נתן תגובה כזאת או אחרת, לא לבוא לתקן, להעיר, לשאול, וכו .... תשתמשו בפרטי או משהו .. אני רוצה להשאיר את זה כ-סקר- בלבד, אשר פתוח לכולם לענות עליו. * יש לזכור, גם כאלה שאין להם רעש, ולא היו להם רעשים .. מוזמנים לענות על הסקר. *הסקר מיועד אך ורק לקהל היעד שיש בשרותו הגברה חיצונית אשר פועלת על רמקולים אשר נמצאים בתוך תא הנוסעים, (לא סאבים.). *הסקר לא מיועד לאנשים שיש ברשותם מנחת מסוג כל שהו, אשר נקודת החיבור שלו נמצאת בבאגז. אלה אך ורק לאנשים אשר יש להם כבל RCA מהרדיודיסק, שהולך לבאגז. הסקר בנוי מכ…
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. קניתי רמקולים של פיוניר 1610, עכשיו איתם הגיע זוג טווטרים במתנה, של EXPLOSION, השאלה שלי זה אם שווה לי להתקין אותם? או שעדיף להישאר עם מה שיש לי עכשיו, שזה רמקולים אחוריים 6970 וקידמיים 1610. תודה
הודעה אחרונה מאת High Octane, -
אני יודע שייש חיבור שמנטרל רעש זה. אצלי הכל היה בסדר עד אתמול. מה פתאום יכול לקרות????????
הודעה אחרונה מאת LoudGuy, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שאלה קצת ##@!.... איפה אני משיג בדים בשביל בניה של סאבים ושל מגשים? תודה...
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. חבר שלי רכש את הסאב שצירפתי בתמונה. הדגם הוא cs, במידה 12 אינטש.. הנתונים שרשומים הם: -500W POWER PEAK -4 אוהם -רגישות: 92db -טווח תדרים 800Hz -38Hz נראה לי סאב תמוה משהו.. מישהו מכיר? אמיר...
הודעה אחרונה מאת civic96, -
- 25 תגובות
- 2 אלף צפיות
FNQ או T162S (פאוור שנת 2005) מה יותר איכותי/חזק? מה הייתם לוקחים? יש מישהו שיצא לו לשמוע את 2 הסטים האלה? ויש מישהו שיצא לו לשמוע את הX162S (TEPY RF מה יותר איכותי וחזק הסט הזה או FNQ? ביי
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שתכלול : HU, מגבר, סאב וקומפוננט הדגש הוא על האיכות לא על העוצמה.. תודה מראש
יש ברשותי מגבר JBL GTO 75.4 ורכב מאזדה 323 עם 4 רמקולים 2 מקדימה 2 מאחורה מותקנים ברכב הלכתי לרדיו יזיד(בצומת מגה) בשביל להתקין את המגבר והוא רוצה על סט כבלים+התקנה 450 שח 150- סט כבלים 300- עבודה או לחבר רק את האחורים ב 150 שח הוא אמר שבשביל לחבר את הקדמיים הוא צריך להעביר כבל זהב ובכלל מדובר על עבודה של 4 שעות ושהוא לא מוכן לרדת מ 400 שח כמה צריכה לעלות לי התקנה כזאות?
- 17 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ניראה לי שזה צרפתי אבל אני יביא תמונה עוד כמה דקות הכבל של האנטנה ברכב שלי מוחבר לרדיו דיסק בעזרת חיבור צרפתי ....לפני שלושה ימים פרקתי את הרדיו דיסק וראיתי שהחיבור שבור לכן יש לי בעיות קליטה.... האמת אין יל מושג אם אפשר ליקנות חיבור כזה בחנות התקנות איך אפשר להחליף אותו? יש שם פלוס ומינוס? צריך להלחין?
הודעה אחרונה מאת The REAL B.r, -
שלום לכולם!! רצתי לדעת אם יש למישהו מחברי הפורום ניסיון עם מגברים של חברת TOXIC (במיוחד ה-1000W) ומה דעתו עליו תודה מראש אבי.
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 4 תגובות
- 837 צפיות
היי לכולם, אז סוף סוף בשעה טובה רכשתי את המערכת הכל כך דרושה ומצופה ורציתי לשתף אתכם ברכישה ולהודות לכל כותבי הפורום שמהם בסופו של דבר החלטתי מה לרכוש... אז זאת המערכת: HU : PIONEER 5650 COMPONENT : MOREL PULSE 6 אחוריים : INFINITY 9603I ומגבר : JBL 75.4 בנתיים בלי סאב אבל בקרוב מאוד יותקן גם סאב טוב... אז זהו זה אחרי הרבה לבטים ובדיקות זה מה שיצא, אשמח לתגובות כלליות על המערכת והמלצות לסאב עתידי טוב שילך טוב עם המערכת הזאת.
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
ערב טוב אני פונה כאן לאלה שיצא להם לשמוע את הסט בנוסף לסטים אחרים ומבקש חוות דעת של ה-XETEC מול האחרים ששמעתם (ציינו מהם בבקשה) תודה
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש HU חדש לרכב שיעלה בסביבות ה1500...mp3 כמובן. עכשיו ראיתי הרבה מכשירים ודגמים ולהגיד לכם את האמת, לא אהבתי כל כך את כל המכשירים הפלצניים האלה של פיוניר שיש להם מאה כפתורים בתצוגה, והכל ביחד נראה כמו קרקס לדעתי.. מה שכן תפס לי את העין זה המכשירים היותר "אלגנטיים", נקרא להם ככה, של סוני. עכשיו השאלה שלי היא האם המכשירים של סוני באמת טובים ושווים את ה1500 שקל, או שכדאי לי לפנות לכיוון אחר?! דוגמא למכשיר שאהבתי.. http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=52&products_id=200
הודעה אחרונה מאת bg^golf, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי סאב של פיוניר 600 ואט והוא לא מספק לי בס כמו שצריך מישום שהאוטו גדול בשבילו כניראה מה כדאי לעשות להוסיף עוד סאב או לקנות אחד גדול מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת -=MaD DoC=-, -
- 11 תגובות
- 999 צפיות
מישהו אולי שמע את הסאב החדש של פיוניר 1000 tw306 (דובר עליו פה לפני שבוע בערך) הוא חדש...ורציתי לדעת אם יש מישהו ששמע אותו והוא יכול להשוות אותו לפיוניר 800 מה יותר איכותי מה יותר עוצמתי?? תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת mikmik,