Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו אולי שמע את הסאב החדש של פיוניר 1000 tw306 (דובר עליו פה לפני שבוע בערך)

הוא חדש...ורציתי לדעת אם יש מישהו ששמע אותו והוא יכול להשוות אותו לפיוניר 800

מה יותר איכותי מה יותר עוצמתי?? תודה מראש...

פורסם

אם מישהו מתכוון להביא אותו, והוא מאיזור המרכז, אין לי בעיה לעשות מבחן שטח ..

להשים אותו בתיבה אחת, להשים את חברו - לתיבה השניה.

להשים את שניהם, על אותה ההגברה, ולתת לאוזן לא משוחדת .... להגיב מה יותר חזק עבורה, ומה נשמע טוב יותר עבורה.......

(דרך אגב, הנתונים של השניים זהים נכון ? , המלצות תיבות זהות\דומות ?)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

למה לקנות סאב של פייוניר שאפשר בתוספת סמלית להביא רוקפורד או סאב של סרוין ווגה?

תאמת לא מת על הרמקולים של פייוניר בכלל, אוהב את המערכות אבל את הרמקולים ממש לא.

תחסוך את הבעסה ואם קונים סאב אז זה מחברה שמתמחה בזה.

לפעמים חופש בחירה זה בכי רע... :grin:

פורסם

g-stop למה לרכוש רכב ממוצע ? שעם תוספת סמלית, אפשר לרכוש למבורגיני ?

כמובן וכמובן שהפיונירים נותנים תמורה מעולה למחיר שלהם, לא נראה לי שרוקפורד מתקרבת לזה בתמורה כל שהי, בסדרה הנמוכה לפחות ......

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

צודק יש בזה משהו, אבל יש לי סטיגמה רעה לגבי הרמקולים של פיוניר לא יודע למה, אני יודע שהם חברה ומותג מעולה וכל זה, אבל אני מעדיף לשמוע חברות אחרות מאשר להקשיב לפייוניר.

זאת דעתי כמובן ולא באתי לחלוק על שלכם.

ואין לי איך להוכיח טענה כי זאת רק טענה.

ובקשר לתוספת הסמלית יש מלא דרכים להגיע להסדרים כספיים וכמובן אם יש את הכסף.

לגבי מחירים אין לי מושג כרגע.

פורסם

אם התגובות שלך מתבססות על העובדה שאתה פשוט, "מעדיף לשמוע חברות אחרות ולא פיוניר"

עדיף שתשמור אותן לעצמך, זה לא מוסיף ידע, או ניסיון אישי לאנשים שמחפשים ידע וניסיון אישי עם המוצרים הללו.

בכל אופן, אם תתנסה עם המוצרים אולי גם הרושם שלך ישתנה..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

יודעים מה צודקים, הבחור פשוט ביקש עצה וממשאני שמעתי, העדפתי להציע לו משהו שונה.

אני לא רואה שום סיבה לזה שתתקפו אותי ואני לא חדש אני פשוט מגיב ממש ממש מעט.

כרגע יש לי יותר זמן להיות מעורב ואני אשתדל לעזור וללמוד כמובן mikmik חביבי :)

גמני מכפס :)

פורסם

רק רציתי לחדד משהו ...

אף אחד לא תקף אותך ..... הסיבה שמצאנו\מצאתי לנכון להעיר לך.

משום שכמובן.. דיברת בלי ניסיון אמיתי ... וכניראה בגלל חוסר הניסיון שלך .... המלצת על משהו אכן, "שונה" אך אף אחד לא יבוא ויגיד שההמלצה הזאתי באמת הגיונית.

קשה לי להאמין שמישהו יכול להגיד שהסאבים של רוקפורד עדיפים על הסאבים של פיוניר מבחינת תמורה למחיר.

וקשה לי להאמין שאנשים פה באמת חושבים שהרמקולים של פיוניר לא שווים את המחיר שלהם.

אם אתה טוען שפיוניר, זה לא "רמה" עבורך, סבבה .. זאת דעתך .. ברכב שלך תשים איזה מותג שאתה מוצא לנכון :)

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...