פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
קומפוננט של MB-QUART ESA216 מה הנתונים שלו? ואיך הוא למוזיקה שחורה/האוסים?
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אחרי פעמיים שאני כמעט גמרתי לכתוב את ההודעה וכל התמונות וההשקעה זה נמחק לי פתאום פעמיים ! טוב נעזוב את זה ונתחיל במלאכה לאחר החיתוך אחוריים שהמחשתי גם בתמונות והסברתי קיוויתי ואני עדיין מקווה שזה עוזר עכשיו מכייון שלא בא לי על הרמקול בדש-בורד (4" ) החלטתי לבנות תיבהעם רמקול יחסית גדול שיספק אותי, (הייה לי רמקול במחסן לא קניתי) אז ככה ישבתי חשבתי שעתיים ושברתי את הראש איפה אפשר לשים תיבה, הלכתי לאוטו לגיתי שמתחת למזגן לקחתי מידות ועליתי הביתה להתחיל בעבודה המוצרים הדרושים 1. קרטון קאפה (קלקר דחוס ביותר ואטום בעל משקל נוצה ויכולות מדהימות) אשר השגתי אותו מהעבודה של אבי "הפיל הורוד" - ברמת גן למי שמכיר ליד גשר ההלכה תמונות להמחשה: …
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
טוב קודם כול לשאלה הראשונה שלי היא אם מישהו פעם פירק את הדש בורד ביונדאי אקסנטויכול לעזור לי להסביר לי איך אז אני ישמח ועכשיוו לחלק המרכזי אני רוצה למקם את הטויטרים ברכב(יונדאי אקסנט 96) על הדש בצורה מוסתרת אצלי אין שם מקום מיוחד לטויטרים אז חשבת למקם אותם בפתחי המזגן הצדדים אשר צמודים לקורות שגם ככה פתחים אלו לא תורמים הרבה לחימום/קירור אז רציתי לגעת אם זה אפשרי? האם חום המזגן יכול לפגוע בטויטר(הקור לא ניראלי יזיק) ואם כן איך אפשר אולי לבטל את הפתחים האלו מאורור? ואם יש למישהו ניסיון בתקנה מסוג זה שיגיד לי ואם למישהו יש הצעה אחרת למיקום מוסתר שיגיד לי? יש לציין שלשם התקנה זו אין לי שום כוונה לשבור או להרוס את פתחי המזגן או הדש אלה רק לפרק או לנתק זמנית …
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן, -
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
שלום, יש לי צינג'ר של קנווד ורכב פיז'ו 206 עם מערכת מקורית של הרכב. אני מעוניין לחבר את הצינג'ר למערכת ( יש לה אופציה לצינג'ר) איך אני עושה את זה??
הודעה אחרונה מאת אורן איבגי, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איך הסאב הזה http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1487970 אין לי מושג כמה אר אמ אס..למישהו יש ניסיון איתו? נראה לכם שווה ..? תודה!
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קניתי מגבר באולסייל שאמור להגביר סאב של פיור אקוסטיקס 400 וואט rms + רמקולים 6*9 פיוניר 220 וואט. הוא יעשה את העבודה? הוא 1400 וואט? מישהו יודע כמה rms? מה זה rms? זה המגבר: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7658625&type=1&product=1&= זה הסאב: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7650630&type=1&product=1&dept_name=%f1%e8%f8%e9%e0%e5+%e5%e0%e5%e3%e9%e52 מה האיכות של שניהם?
הודעה אחרונה מאת shlominini, -
- 4 תגובות
- 792 צפיות
זהו זה, מפגש חברים הולך ומתקרב. באופן לא מפתיע נרשמו כ-20 חברים עם רכביהם לתחרות ה-SPL, אנו מצפים למעל 100 אנשים נוספים שיגיעו לצפות בחגיגה. נשמח לפגוש את כולם. במקום יהיה כיבוד ואוכל, מקווה שיש לכם תיאבון? ב- 13:30 נתחיל במדידות עם מכשיר RTA מקצועי של אודיו קונטרול וצג גדול נוסף. בזה אחר זה יעלו הרכבים וימדדו, נודה על סבלנותכם. המיקרופון יהיה מונח 20 ס"מ מהקורה הימנית ו-20 ס"מ מהזכוכית בלוח המחוונים. דיסק הבדיקה יכלול תדר של 55 הרץ. להזכירכם המדידה הראשונה היא הטובה ביותר! אחריה הסליל/ים מתחמם/ים והתוצאה יורדת בקצת (מניסיון שלנו). לכן, רצוי להשאיר את הסליל קר לפני המדידה. כפי שציינו הכל מותר בתנאי שהכל ברכב והחשמל מגיע מתוך הרכב. כאן המקום לומר, ששוהם והנהלת הפורו…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מה זה קומפוננט 3 וואי ואיך אני מתקין אותו???
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לכל חברי הפורום שלום, לפני כשלושה חודשים ביצעתי הזמנה דרך האתר לרדיו דיסק MP3 של פיוניר. בהזמנה היה רשום בפירוש שכל מי שמזמין מקבל גם זוג טוויטרים בשווי 300 ש"ח. להפתעתי, כשקיבלתי את הרדיו דיסק הטוויטרים לא היו שם. התקשרתי אליהם במשך כל החודש הראשון וכל פעם אמרו לי שברגע שיהיה הם ישלחו, פשוט אזל המלאי והם צריכים לקבל מחדש. התייאשתי והיום התקשרתי עוד פעם (אחרי שלושה חודשים) כדי לראות מה קורה עם זה, וענה לי איזה רוסי מניאק (אין לי שום דבר נגד רוסים אבל הוא עצבן אותי כ"כ) ואמר לי "אין טוויטרים, נגמר, אזל". אמרתי לו מה ז"א ? אז אני רוצה פיצוי, תביאו לי משהו אחר, כי היה רשום שמי שמזמין מקבל אותם מתנה. קיצר ה-***** הזה התווכח איתי איזה 10 דקות ובסוף אמר לי "אין טו…
הודעה אחרונה מאת mdma, -
שדרוג המערכת 1 2
מאת MATAN206XT- 29 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מה קורה חברה ? טוב רובכם יודעים מה המפרט שלי אבל אני ירשום אותו בכול מקרה רמקולים רדמיים מורל דוטק אחורים סאונד סטורם 6X9 אני מאמין שהם 100+ RMS בערך (הם מוצהרים כ 150 הזרמתי להם במשך חצי שעה 100 RMS והם בהחלט עשו את העבודה יפה מאוד ) סאב פיונר פרמייר 400 RMS מגבר של קליפורניה בום 1200 HU של פיונר 4600 הרכב זה 206 יש לי 1000 שקל בערך לשדרוג אם זה קריטי אני יגייס עוד 100-200( אבל רצוי שלא כי גם זה בא בכוח ) אז אני פתוח להצעות מה לשדרג? מה להוסיף ? אני רק מציין שאני באמת מרוצה מכול החלקים במערכת אז אני לא ממש רץ להחליף חלק מסויים תודה רבה ושבוע טוב מתן עריכה : אני מציין שרק חסר לי קצת עוצמה אז חשבתי להוסיף עוד מגבר 4 ערוצים כמו שיש לי ע…
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
אז ככה הכותרת אולי קצת מוזרה אבל היא הכי מתאימה... נגיד ויש ברשותינו HU - מגבר - ורמקולים שנים מהנ"ל צריכים להיות באיכות טובה ואחד מהם באיכות מעולה ומקצועית (ואני יודע שאם יש מערכת מעולה ורמקולים זבל אז לא יצא כלום) אבל בוא נתעלם מזה ונגיד שכל המוצרים באיכות טובה - אבל אחד מקצועי.. מה היתם מעדיפים שיהיה המקצועי מביניהם, (לא לממשק נוח) אלה לאיכות סאונד טובה !!!! אני כל הזמן חשבתי שה HU - אבל הבנתי מכמה שאלה הרמקולים !. אז אולי למבינים פה תהיה תשובה ! וככה בקשורה או שתיים - למה זה גם באמת חשוב (מה שתבחרו)
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום אני צריך התיעצות בקשר ל2 בדגמים האלה (עכשיו אצלי ברכב קיים ה 4650)ורציתי לדעת אם כדי לי להחליף את המערכת הקיימת לדגם הנ"ל מה הייתרונות\חזרונות של הדגם הנ"ל מה שאני הספקתי לשים לב זה שיש ל5500 שליטה על סאב ו4 יציאות RCA אז מה עדיף לי? דרך אגב כל מי שמתעניין אז המתקין שלי הציע לי להחליף ראש בראש בלי להוסיף כלום... תודה רבה לכל העוזרים.. לירן
הודעה אחרונה מאת LiranAzuz, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רציתי לעשות סקר איזה סאב או סאבים + מגבר מונובלוק הייתם רוצים ברכב(או שיש לכם עד 6 אלף) ונמקו למה.. אני הייתי רוצה 2 סאבים של JL AUDIO W6V2 עם מונובלוק של קיקר 600.1 (אפשר להשיג בהזמנה מח"ול את שניהם ב6 אלף סאבים איכותיים מדויקים וחזקים ומגבר מפחיד..
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
מה דעתכם על המגבר הזה??? http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=0ce0964b90d2f731739320f686189a74&productid=78 האם הנתונים שלו אמתיים???? ולדעתכם הוא נותן תמורה למחיר???? ברצוני להגביר דוטק+מורל פולס 6*9
הודעה אחרונה מאת perzik, -
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש לכם מושג כמה ה HU של ה 206 נותן? הכוונה בוואט -דוגמא- 40X4, 50X4 ,20X4 או כל דבר אחר! (זה שאתה מקבל מהחברה-קלריאון ללא תצוגה שחור דיי מכוער )
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 2 תגובות
- 790 צפיות
שלום לכל חברי הפורום , אני מחפש לקנות את הרמקולים : הסאב - sub pioneer TS-SW124D ; 8*6 - TS-A687R; איפה אפשר לקנות אותם חוץ מיבואן של PIONEER תודה מראש ALEXXX
הודעה אחרונה מאת כושי, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
צהריים טובים כבר זמן ממושך שאני מתלבט לגבי קומפוננט איכותי לרכב וכל יום קופצת לי אופציה חדשה לראש אני אציג כאן מספר סטים ששמתי עליהם עין והעלות שלהם היא דומה ואני אשמח אם תתנו לי את דעתכם מה הכי כדאי לקחת ולמה. אלה הסטים: MAGNAT XTREMA MOREL DOTECH INFINITY KAPPA (או REFERENCE כי קצת קשה למצוא את הkappa) XETEC XIRCUIT רק חשוב לציין שהסט צריך להיות במידה 5.25 ויוגבר ע"י מגבר של SPL דגם PREMIER 1000 WATT שמספק 75 RMS לכל ערוץ תודה רבה לעוזרים זה מאוד חשוב לי כי אני כבר צריך להגיע להחלטה שבת מעניינת לכולם
הודעה אחרונה מאת dormor, -
- 1 תגובות
- 843 צפיות
שלום רב אני מעוניין לקנות סאב/סאבים לרכב החדש שלי(A3 AUDI) יש לי בבית מגבר של רוקפורד פאור 501BD (כתוב בבדיקה שהוא נותן 650 רמס ב2 אוהם) יש לי אפשרות להביא במחירים די דומים: סאב 1 של קיקר סולו באריק L7 שהוא 750 רמס 12 אינץ או להיביא 2 סאבים של רוקפורד P2 שכל סאב 200 רמס 12 אינץ רציתי בבקשה תגובות קודם כל מה יתן יותר SPL ואיזה סאב/ים יהיה יותר איכותי ומדויק (אני אוהב באס קצר חד נקי ומדויק-והעיקר שלא יהיה מרוח) איזה סאב יעשה טוב יותר את העבודה? ובבקשה לא להתחיל להציע לי סאבים אחרים כי אני נעול רק על הסאבים הנ"ל ולעזוב את המחיר.. ובבקשה רק אלו שיש להם ניסיון ושמעו את הסאבים הנ"ל לתת חוות דעת בי ותודה רבה
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- 21 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם איך הייתם מתארגנים עם התקציב הנל ? אני שומע בעיקר מוזיקה שחורה ופה ושם קצת אלקטרונית (לא דברים עצבנים מידי -בעיקר ניו יורק האוסים ופסיכודלים קלים) . חשוב לציין : א)הדיוניט איכותי מאוד (והכוונה לא לדולפינים ושאר הקשקושים אלה מכשיר שמוציא סאונד טוב נטו בלי יותר מידי פוזה) . איך האמינות של המכשירים של אלפיין(ברמת כניסה) לעומת פיוניר (שהם סוסי עבודה לפי מה שהבנתי) ? ב)לא כולל התקנה וחיווט בקשר לקומפוננט חשבתי על המורל דוטק . לפי מה שהבנתי מקריאה בפורום וקצת התייעצות עם אנשים מבחוץ הם נותנים תמורה מעולה ל"גובות" ובהחלט מספקים את הסחורה יפה מאוד ואף מעבר. בקשר לסאב וופר - עקב זה שהתקציב די דחוק וכבר ציינתי שאני רוצה להשקיע בהדיוניט…
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
יש לי העיה להחילת איזה רמקולים וגברים לשים באוטו אני רוצה שיהיה איכות מצויינת עם כוח חזק של הרמקולים והסאבוופרים..... מישהו שיכול ליעץ לי מה לקחת מה כדי ואיזה חברה כדי שילח תגובה....
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מערכת מסוג פיוניר 7000 RW אתמול הכנסתי דיסק שקיבלתי מחבר (דיסק מקורי) ויש כמה שירים שקופצים אצלי, לעומת זאת אצלו באוטו זה לא קופץ וגם לא אצלי במחשב. ממה זה יכול להיות? באוטו אני שומע לרוב דיסקים RW ואין לי בעיית קפיצות בשירים.
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35964
הודעה אחרונה מאת miran80, -
- 27 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בוקר טוב, אז ככה: אני מעוניין לרכוש סאב לרכב, ואני מתלבט בין 3 סוגים: 1. פיוניר 305C (המוכר לכולנו) 800W, ו400W אר אמ אס. 2. לאזנר 1000W דגם HRW-124 3. JBL דגם CS1000B עם 400 וואט (לא בטוח אם זה וואט רגיל או אר אמ אס). תודה מראש אני מצרף תמונות גם לאנשים שלא בדיוק מכירים את הלאנזר והJBL.
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם אני קניתי קומפוננט ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו לאוטו הכוונה אני יודע איך לחבר אבל איפה בדיוק אני שם את הקרוס אובר אם מישהו יוכל לעזור בזה זה יחסוך לי הרבה מאמץ ומחשבה תודה
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 2 תגובות
- 864 צפיות
קניתי מגבר שאמור להגביר רמקולים 6*9 פיוניר וסאב בזוקה פיור אקוסטיקס 400 rms האם הוא יעשה את העבודה? זה המגבר: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7657236&product=1&type=1&=&MSCSAuth=3C79F0C7EA3162B289A6F3317CC124D842D030D02033A5A3A8ECF9C8C06A8BF09339063D56AF92462083AA3F553B96A4A31549E61826ED56D80549E267E709A328FA311321D1A2676047CFDA539C7AEB27194D3CE1766D56AFA6467F59D3F1E6378A8AE1D6187F0E08D2C43840C8D995AD680C500C21A2F3BF15E87D34EF71747F7FB94D225AF354
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 1 תגובות
- 943 צפיות
אז ככה: לפני5 שנים חזרתי מביקור אצלל הדוד סם. במזוודה נקמיצ'י CD-45Z שנרכש אז חדש ב-EBAY ב179$ (עסקה קטלנית, משפחה חובבת ג'אז) . במשך 4.5 שנים הרדיו דיסק ישב ברנו מגאן של אמא שלי מחובר לקומפוננטים של MACROM (גם מ EBAY) האוטו היה של אמא והיא רצתה לשמוע על סאב ... מגבר ... בגלל שלאוטו החדש שלה יש מערכת "בילט אין" אז הנקמיצי יושב אצלי במגירה. עכשיו לאוויאו: אני עכשיו צריך לקבל אוויאו מליסינג והמידע שהצלחתי לדלות מהם הוא שהרכב מגיע עם "רדיו דיסק סוני פצצות ורמקולים סבבה" - מפי איש השירות. מבחינתם אני יכול להרכיב מה בראש שלי כל עוד אני מחזיר את האוטו למצב המקורי בסוף תקופת ההתחייבות. עכשיו לשאלות... מה הגודל של הפתחים לרמקולים באוויאו??? התקשרתי לUM…
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני יודע שקומפוננט רצוי לשמוע ולא להסתמך על אוזן של אחרים..אבל נעזוב את זה לרגע. אני מחפש סט שיתן בסביבות ה90-100RMS, הטווייטר לא יהיה צורם- וזאת בגלל שאני בכלל לא חובב טראבלים,שיהיה 6.5" ובתקציב של סביבות ה1000 שקל... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 0 תגובות
- 863 צפיות
מה הוא הגודל של הרמקולים קדמיים בפיג'ו 106 תודה לעונים..........
הודעה אחרונה מאת platiniom, -
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
אחרי חפירה עמוקה בחוברות שיש לי(תודות סאונדFX) החלטתי ללכת על משהו ספציפי אבל קשה לי להינעל.. אז ככה אני תוהה אם לקנות את הרוקפורד P8004 (כן כן זו לא טעות דפוס) של רוקפורד שמוציא 100RMS ליציאה ו400 בגישור או את הS2.500.4 שמוציא 40לקידמיים ו100 לאחוריים כשהם ניתנים לגישור(היציאות האחוריות) ואז יש 400. הבעיה היא שאת המגברים הנ"ל קשה לראות על רכבים כי שניהם לא ממש נמכרים בארץ. דיברתי עם אודי מאוטופרט הוא אמר שהמגבר של לייטנינג הוא מגבר ואני מצטט " מדהים". אז ככה אני רוצה להפעיל איתו את ה305 הסאב הידוע וקומפוננט של לייטנינג ה165C שני הדברים שחשובים לי זה השלט של הבאס שנמצא ב8004 ולמרות שבחוברות הלייטנינג נראה עם שלט גיין אודי אמר שזה לבאס או פאנץ' בשפת רוקפורד. הדב…
- 4 תגובות
- 867 צפיות
איך הרמקולים של מגנאט באופן כללי? והאם שווה להשקיע בהם 200 שקל?
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT,