Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:

לפני5 שנים חזרתי מביקור אצלל הדוד סם. במזוודה נקמיצ'י CD-45Z שנרכש אז חדש ב-EBAY ב179$ (עסקה קטלנית, משפחה חובבת ג'אז) .

במשך 4.5 שנים הרדיו דיסק ישב ברנו מגאן של אמא שלי מחובר לקומפוננטים של MACROM (גם מ EBAY) האוטו היה של אמא והיא רצתה לשמוע על סאב ... מגבר ...

בגלל שלאוטו החדש שלה יש מערכת "בילט אין" אז הנקמיצי יושב אצלי במגירה.

עכשיו לאוויאו:

אני עכשיו צריך לקבל אוויאו מליסינג והמידע שהצלחתי לדלות מהם הוא שהרכב מגיע עם "רדיו דיסק סוני פצצות ורמקולים סבבה" - מפי איש השירות.

מבחינתם אני יכול להרכיב מה בראש שלי כל עוד אני מחזיר את האוטו למצב המקורי בסוף תקופת ההתחייבות.

עכשיו לשאלות...

מה הגודל של הפתחים לרמקולים באוויאו??? התקשרתי לUMI והאיש מכירות אמר האוטו מגיע עם 4 רמקולים מהיצרן והם "מספיק טובים" ואין לו מושג מה הגודל.

הנקמיצ'י לקראת סוף חייו קפץ כל פעם שהאוטו עלה על סיגרה על הכביש, משהו יודע מה עושים אם זה? לנסות ניקוי ראש/ לתת למעבדה/ אבוד???

בגלל שמדובר באוטו ליסנג אני מוכן לשים גג 2500 שקל אם הנקימיצ'י תקין ו 3,000 אם לא

בהנחה שהנקמיצ'י לא אבוד לי נראה לשים קומפוננט טובים מקדימה באיזור ה 1,000 MB.Q/MOREL

מגבר 4 ערוצים או 2 של 2 באיזור ה 1000 ולחבר סאב

יש הצעות לשיפור הסטאפ?

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

טוב...

מסתבר שיש 4 אינץ בדלתות מקדימה והתקנים ל 4X6 מפלסטיק על המגש.

מאחר ומדובר ברכב ליסינג אני לא יכול לעשות "בניות" או חיתוכים בפח.

מה האפשרויות שלי מבחינת רמקולים סבירים?

יש מורל דוטק ב "4, הם טובים??? שמעתי את ה 6.5 והם היו נפלאים.

איזה רמקולים יש ב 4X6 בארץ? אולי להזמין מEBAY?

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...