פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
איך מחברים קבל??? ואיפה לשים אותו??? תודה!!!!
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי הזדמן לי לקנות זוג רמקולים 4-way מבית Peerless דגם PR 69-400 6X9 במחיר של 150 ש"ח לזוג. (צרפתי תמונה) הרמקולים עצמם ממבט מהיר נראים די אכותיים, הנה הנתונים שלהם: 400W וופר של 6x9, מידרנג' של 2.5 אינץ' טויטר של 1.5 אינץ',ועד פייזו סופר טויטר וקרוסובר מובנה. מסגרת מתכת,עבה במיוחד,ציפוי צבע טרמופלסטי אדום להפחתת הויברציות. הוופרים:סליל של 1 אינץ' ליציבות בהספקים הגבוהים, בעלי ממברנות בצבע אדום עשויות בשיטת ההזרקה מפוליפרופילן . משקל ממברנה: כ-40% נמוך יותר מנייר עם קשיחות כ-100% גבוהה יותר . טבעות הוופרים: עשויות מגומי לשמירת תקינות הרמקולים לאורך שנים. המידרנג' 2.5 אינץ' והטויטר 1.5 אינץ' עם ממברנות עשויות מחומר פלסטי מיוחד קרוסובר …
הודעה אחרונה מאת Paprika-Metuka, -
- 1 תגובות
- 877 צפיות
חשבתי למקמם את הרמקולים בחלל הפנוי (כפי שמסומן בתמונה), כמובן שהכל יהיה בנוי לתוך תיבה. לפי התכנון התיבה תיהיה מרצפת הרכב ועד הדש ככה שבכל צד יהיה מורכב רמקול אחד(הרמקולים יפנו לדלתות). העניין הוא שהרמקולים יהיו מקבילים אחד לשני, האם זה יכול לגרוע מאיכות השמיעה בכל דרך שהיא? ואילו עוד בעיות יכולות להיווצר? הרעיון עלה לאחר שנשקלו גם רעיונות אחרים כגון קיק-פאנל והגבה מעץ לדלתות.
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
מישהו יכול לתת לי קצת אינפורמציה על המכשיר הזה,מנחת?? ואיכן אפשר לקנות כאלו??
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, איכשהו ההודעה שפירסמתי נמחקה...לא משנה נעשהעוד אחת אז ככה אני מתלבט בין החזית שתהייה ככה: זה: (תיאוד מצויר ) אפשרות שנייה נא לא להתייחס למאורר צה יותר יפה אפשרות 1 או 2?
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי תקציב של 2000 שקל אני רוצה לקנות זוג רמקולים אחוריים זוג קידמיים 2 סבים(תיבה יש לי כבר).1 ואיזה מגברים וכו... אם אתם יכולים להמליץ לי אני לא מביןם כל כך בתחום (המכיר כולל תרדיו דיסק( מישהו יכול לתת לי הרכב שיהיה יכותי אבל במחיר הזה... ועוד שאלה תיבה לסאב מומלץ שתיהיה אטומה או אם צינור ליציאת בסים
- 2 תגובות
- 900 צפיות
חברס מה התוכנה של הpioneer 8650 להורדת סרטים למערכת? תודה
הודעה אחרונה מאת BlueSky, -
- 11 תגובות
- 974 צפיות
האם משנה על איזה קיר בתיבת הסאבוופר מתקינים את הפורט? לדוגמה: אם הוא על אותו הקיר של הסאב, בצידי התיבה, בקיר האחורי כאשר הפתח של הפורט מופנה כלפי הסאב. ( אם זה עוזר וחשוב התיבה היא: רוחב X36גובה 35 X עומק 56 אלו הם מידות פנימיות והסאב עצמו נמצע על הקיר הקטן 35X36) מקווה שהשאלה לא יותר מידי מסורבלת....
הודעה אחרונה מאת mazda_323, -
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
שווה לקנות אותם אני שומע את כל סוגי המוזיקות אני צריך גם חוזק אדיר וגם איכות גבוהה איך הם ? ? ? שווים ? ?
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 4 תגובות
- 950 צפיות
שלום לכולם , אני רוצה לקנות סאב וקומפוננט לרכב. יש לי תקציב מוגבל של 1000 שקל. לגבי הקומפוננט אני כנראה יקח את המגנאט שנותן תמורה יפה ביחס למחיר. עכשיו לגבי סאב , אני יודע שיש את הסאב של פיוניר המפורסם במחיר טוב שזו אופצייה ראשונה ועוד אופצייה מבחינתי זה הסאב הזה במחיר של 499 שקל. http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2570,'normal_sales') מה דעתכם עדיף ? ואיזו תיבה הייתם ממליצים לי בשבילו ? תודה רבה. נ.ב לגבי מגבר יש לי תקציב נפרד וכמה אופציות פתוחות של מגברים 4 ערוצים שאני יתאים לקומפוננט ולסאב.
- 4 תגובות
- 771 צפיות
אני צריך לדעת את המחיר הכי זול שאני יכול להשיג אותו... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת =ILYA=, -
- 28 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שבוע טוב! רציתי לדעת מה עדיף? ויש לי תקציב של בערך 800 שקל ואני רוצה שני רמקולים מאחורה לא חייבים להיות גדולים, אני לא רוצה לשמוע מוזיקה חזק אלה רק שיהיה איכותי. תודה.
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם היה לי סאב לא בשימוש בבית והחלטתיי להחזיר אותו למצב "עבודה" אז ככה הוא בגודל של דיסק (הסאב) ..והאינץץ..לא זוכר.. בקיצור אני צריך שתעזרו לי לבחור מה ייהיה יותר יפה לתיבה שאני עומד לבנות.. זאת האפשרות הראשונה או בתמונה ברורה יותר.. האפשרות השנייה : אם לא הבנתי אני מתלבט בין : אפשרות ראשונה : הסאב החור וה"לוגו" )D.j~AvisaR) יהיו בחזית אפשרות שנייה ה"לוגו" והחור לסאב יהיו בחזית אשמח לדעות נ.ב ההודעה מס . 222 שלי
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי האם ניתן עם דינמייט שאוטמים איתו בגאגים, להדביק על מכסה המנוע מבפנים? האם זה יעיל להשתקת רעשי מנוע? תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובות
- 771 צפיות
http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1297228 מה אתם חושבים על הסט רמקולים הזה ? איכותי , שווה את המחיר ? ומה אלו ה 2 חצעי עיגול שבאים עם 6 הרמקולים ?
- 5 תגובות
- 751 צפיות
שאלה טכנית לגבי PIONEER 7600MP לחבר שלי יש ברכב את המכשיר PIONEER 7600MP והוא בא לו יחד עם הרכב הכפתור של הווליום שלו לא נלחץ פנימה והחוצה אלא קבוע לחוץ פנימה... אני שמכיר את המכשיר יודע שהוא אמור לצאת ואמרתי לו שהוא תקוע.. פירקתי את הפאנל ומסתבר שהקפיץ שמאחורי הכפתור כנראה עף החוצה בצורה מסויימת.. (עובד על אותו עיקרון כמו עט כתיבה..) רציתי לדעת איפה ניתן להשיג קפיץ כזה למערכת אם יש אנשים ספציפים שמתעסקים עם הדברים האלה.. טלפונים יתקבלו בברכה.. תודה אגב.. אם לא ניתן להשיג קפיץ במקרה הכי גרוע אפשר להכניס לתוך החור של הווליום חתיכת נייר או קייסם שפשוט לא יתן לכפתור להיכנס עד הסוף ואז הוא יהיה יותר נוח לשימוש וגם לא יתקע בפנים, זה לא בעיה תמיד אפש…
הודעה אחרונה מאת DRS, -
יש שלי שאלה האם קיט של דיינמאט אקסטרים לבאגז' יספיק לאיטום באגז' של סיוויק קופה? אם לא האם יש מצב לקנות חתיכות קטנות? אני מעוניין באיטום של שכבה אחת תודה
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ביצעתי חיפוש ולא מצאתי מה ההבדל בין פיוניר 4600MP http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=22928 לפיוניר 4650 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=22930 לפי המפרטים באתרים הם בדיוק אותו הדבר ויש הבדל ממש קטן במחיר אז מה ההבדל בינהם? ומה מהם ממומלץ לי לקנות? אני מתכוון לשים אותם עם רמקולים של פיוניר 240W סדרה כחולה.
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חבר'ה הרכב שאני מחזיק דייהו סופר רייסר והמערכת שיש לי כרגע: HU JVC 405 MP3 זוג רמקולים 4 אינץ' מקדימה של פיוניר 100 וואט על הדש בורד מחוברים למגבר של הרדיו דיסק זוג רמקולים אחוריים 8 אינץ' פיוניר מחוברים למגבר לוגיק 2 ערוצים 75*2 RMS עכשיו חבר שלי העלה לי הצעה להוסיף זוג רמקולים ולשים אותם למטה מקדימה ליד הדלתות- אין לי בדלתות הכנה(איפה שהדוושות בצד), ולבנות קופסאות כאלו בעצמנו לקחת על עצמנו מן פרויקט כזה,ולהרכיב אותם שם ולחבר אותם לשתי היציאות הפנויות של הרדיו דיסק כדי לקבל גם אפקט מוזיקלי חזק יותר מקדימה מ4 רמקולים יחד. עכשיו שאלותיי הם: הרעיון כדאי? בר ביצוע ? האם זה ישפיע על הסאונד? מה העלות המשוערת של הכנת כזה דבר והאם זה מסובך להכין זאת בעצמנו?…
- 3 תגובות
- 833 צפיות
אני שומע רוב הזמן ברכב האוס ודאנס,איזה קומפ יהיו לי טובים מבחינת הצליל? אני יודע שאומרים שצריך לשמוע אבל גם שמעתי הרבה אנשים שאומרים שמורל לדוגמא לא טובים לסוג המוסיקה הזה,אז הייתי רוצה המלצות לסוג הזה של המוסיקה באופן כללי איפה שיש הסכמה גורפת יותר. אני חייב לציין שרוקפורד מועדפת עליי מאוד בסאבים ומגברים איך הקומפ שלהם(לא הסדרות הגבוהות)? ואודיובאן(בהנחה שלמישהו יש ניסיון איתם)? התקציב הוא בערך בין 600-800 למשומשים,אני מתלבט יותר בין רוקפורד הדגם עם שני הטויטרים למורל דוטק.
- 17 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות את הרדיודיסק הזה PIONEER AVHP7500 LCD TOUCH SCREEN 7" SCREEN GPS DVD MP3 מה דעתכם עליו ! אני לא מבין למה המחירים כאלה זולים 260 דולר כולל מכס ומשלוח :S (גם אם המכס 100% אני מבין ששווה לקנות)
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מישהו יודע את המספר של החנות? כתובת מדוייקת? אפשר להשיג שמה פורטים לסאב?!
הודעה אחרונה מאת MR.sUB, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 962 צפיות
שלום! שאלה קטנה, ברכב שלי (סיאט קורדובה 01) מותקנים (גם) הרמקולים הקדמיים המקוריים שהגיעו עם הרכב. (מיד+טוויטר) חיברתי אותם למגברון (סוני) שיש לי ברכב (80WX4) ז"א שהערוצים שלהם מקבלים 80W כרגע... (לא נקי כמובן) כרגע אני על 60% פתוח במגבר, הורדתי באסים מהערוץ לגמריי במגבר (למרות שיש איזשהו סוג של קרוסאובר מקורי בהם) עכשיו שומעים מצויין- וזה ממש הפתיע אותי לטובה! (במיוחד לאור העובדה שאני לא משתמש ב RCA אלא ביציאת הרמקולים ישירות למגבר..רדיו מקורי) שאלתי היא עד כמה באמת מותר להגביר אותם בכדי שהם לא יכחדו לי... על הרמקולים לא רשום כלום... לכן אני פשוט מפחד שאני אהרוס אותם... מה אתם אומרים? מה גבול ההגברה? ואם אני בשוונג- האם חוט רמקו…
הודעה אחרונה מאת omri_t, -
הצעה לרמקולים 4" 1 2
מאת FreeStyle- 18 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תציעו לי רמקולים 4" שיהיהו איכותיים ובמכיר נמוך כמה שאפשר
הודעה אחרונה מאת bg^golf, -
עזרה בקשר להרכבה
מאת -lv-- 6 תגובות
- 970 צפיות
טוב אז הנה הגיעה השעה וקיבלתי את הסט החדש שלי..... אז ככה זה מה שיש לי: sony xm-754hx sony mdx-400 sony mdxt-400 sony cdx-616 sony rmx-38 אני וחבר(MDMA) רוצים להרכיב אותם על האוטו שלי עכשיו השאלה שלי היא איזה סוג RCA יש שיהייה באיכות.... איזה כבלים אני צריך בשביל החיבור של הרמקולים למגבר....ושאלה אחרונה איך אני מתקין את המגבר הגדול יחסית של סוני על המושב האחורי???
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-------------------------------------------------------------------------------- 400W PEAK,100RMS 91dB 38Hz-800Hz 4ohms Mounting Depth 116mm Cut-Out Diameter 229mm Nominal Impedance:4 ohms Fs29.6Hz Vas 63Liters Sealed-Enclosure Specifications 30liter Enclosure Volume Vented-Enclosure Specifications Enclosure Volume 40liter Port Diameter 50mm Port Length 160mm Banspass-Enclosure Specifications Sealed-Chamber Volume 30 liter Vented-Chamber Volume 40liter Port Diameter 100mm Port Lenght 130mm זה הפרטים עליו..מישו יכול להגיד לי מהו הנפח בליטרים שצריך להיות..ועוד משו..איזו צורה עדיף לבנות? טרפז?תיבה מרובעת?משולש
- 19 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני רוצה לדעת מה המגבר האידיאלי להגביר זוג קומפוננט וזוג רמקולים אחוריים. הכוונה שלי היא למגבר 4X75 או 4X100 משהו בכיוון הזה, בסביבות ה2000 שקל. לפי דעתי זה הJBL מהדיוטי פרי (גם מבחינת מחיר) 75X4 מוצהרים ובמחיר של 200$.
טוב ככה חבר שלי טס מחר...אז נסו לעזור לי מהר... אלה המגברים שניראים לי ושהציעו פה... תנו לי יותר פרטים על כל אחד בבקשה... http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=409&CategoryID=123&Page=1 http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1202&CategoryID=123&Page=1 http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1078&CategoryID=123&Page=1 תודה מראש...רק אנא עזרו לי מהר
- 1 תגובות
- 674 צפיות
טוב אז לאחר שהרכבתי תרמקולים של מוראל דוטק 140 ואט והגי בי אל מאחורה 90 רמס ומגבר של גי בי אל 75.4 והרכבתי גם סאב של פיוניר 600 ואט ומגבר של סופר סאונד חסר לי באוטו איזה שהוא סוג של בס והיתי רוצה המלצות למגבר פלוס סאב בסביבות ה 2000 שקל והאם ניתן להשתמש בפיוניר שכבר קיים ביחד עם עוד סב ומגבר או שלא כדי.... אני מחפש סב ומגבר שלא ירעידו לי תאוטו אלה יתנו תבס האמיתי והנקי תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי חבר שנוסע לחו"ל ויש לי אפשרות לרכוש דרכו את המגבר JBL GTO 75 בדיוטי פרי (200$). לפי מה שראיתי באתר של סאקאל דיוטי פרי , זה הדבר היחיד שיכול להיות מעניין בדיוטי פרי (כל השאר חרטא). איך המגבר הנ"ל באופן כללי ? ביחס למחיר ? הוא אמור להגביר סאב פיוניר 305C וקומפוננט קדמי מורל פולס 6. והאם צריכה להיות בעיה עקרונית לחבר אותו למערכת הבנויה של איביזה טורבו ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Philip R,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 924 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- יובל .מ.
- TvrSpee12
- itamar_by
- chrono
- samg
- dinnnn
- `Infinity
- farkash7
- ברווז
- גולד1
- TheArcane
- GTאי