Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PIONEER AVHP7500 LCD TOUCH SCREEN 7" SCREEN GPS DVD MP3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות את הרדיודיסק הזה

PIONEER AVHP7500 LCD TOUCH SCREEN 7" SCREEN GPS DVD MP3

מה דעתכם עליו !

אני לא מבין למה המחירים כאלה זולים 260 דולר כולל מכס ומשלוח :S

(גם אם המכס 100% אני מבין ששווה לקנות)

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

איפה ראית ב260 דולר?

תנסה יותר בכיוון של 1500 דולר..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

גבר נראה לי ששכחת עוד 0 אחד אחרי ה 260 שציינת ..

אין מצב שמסך שזה עולה ככה .... זה יקר מאוד , ועוד המסך הוא מסך נגיעה אז בכלל זה מקפיץ את המחיר , תבדוק ותחזור עם תשובה סופית

פורסם

בתור עובד בתחום, אני יכול לאמר לכם שמסכי מגע עולים גרושים, וגם מסכי ה 7" LCD Wide לא עולים הרבה.

אבל 260$ בשביל המכשיר רדיו דיסק כולל המסך נמוך מדי.

פורסם

לא חבר'ה לא טעיתי - שניה אני אצרף לכם את זה !

הלינק נעלם

ככה זה היה באתר

ebay

עכשיו אני רואה שם יש ב 900 ! מעניין מאוד

זה אתר מכירות פומביות כנראה ?

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

זאת מכירה פומבית!

כשרואים BUY IT NOW אז זה המחיר לקניה מיידית,וכל השאר מכירות פומביות שהמכירים שלהם משתנים מרגע לרגע...

• תוכן חדש...