פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חבר שלי קנה מגבר JBL 4 ערוצים מהדיוטי פרי. והוא רוצה להתקין אותו על מאזדה 3. הוא רוצה לחבר למגבר קומפוננט וסאב, אבל שעדיין הרמקולים האחוריים (המקוריים של הרכב) יהיו מחוברים על הרדיו דיסק. זה אפשרי? או שהוא צריך לחבר את כל היציאות של הרמקולים למגבר? אז מה מחברים לאיפה?
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לצערי התחלתי לשמוע שריקה בסאונד ברכב , אני מבואס על זה רצח , אין לי כוח להתחיל להפוך את כל האוטו עכשיו ..... מישהו יכול לתת עצות ?
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! אני צריך המלצה למגבר 4 ערוצים איכותי בתקציב באיזור 1500 שקל. תודה!
- 0 תגובות
- 920 צפיות
קניתי BMW שנת 98 ולמי שמכיר, יש ברכב הזה טוויטר בדלת ורמקול נוסף שנמצא בדופן שבין הדלת לקדמת הרכב. אני מעוניין להוסיף רמקולים נוספים "6.5 שיש לי, ולחבר את הכל למגבר (כמובן להוסיף גם סאב ולחבר את האחוריים). האם יש מקום לשים את ה- 6.5 מתחת לדש-בורד או במקום אחר הגיוני, או שלוותר על הרעיון בכלל. אני מאוד רוצה נפח צליל גדול ושקוף שיכולים לתת עוד זוג רמקולים, ואם זה אפשרי, אנא עוצו עצה. כמו כן מעוניין לקבל המלצות על מתקינים מקצועיים שיודעים לעשות עבודה כזאת מיוחדת בצורה מדוייקת ובלי להגזים במחיר. נ.נ.
הודעה אחרונה מאת nnforte, -
- 2 תגובות
- 990 צפיות
שלום ברצוני לרכוש את הסאב http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2140008 איך הוא? האם 200 RMS יספיק לו? והאם מישהו שמע אותו בעבר?
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
- 4 תגובות
- 924 צפיות
מישהו אולי מכיר חנויות, אתרים ששם אני יכול למצוא את הקומפוננט דוטק 6... כמה שיותר זול כי אני לחוץ בכסף... תודה...
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 941 צפיות
היי רציתי לדעת ברנו טווינגו -היכן ממוקמים הרמקולים הקידמיים ברכב הנ"ל[בדש ,בדלתות?] כמו כן ברצוני לדעת מה גודלם ? תודה מראש, אסף.
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לכל השואלים ומחפשים את הנתונים כיצד לבנות תיבה נכונה ומדוייקת של הסאב וופר מדגם : Rockford RFZ3412 , בבקשה תמונות : אגב אני החלטתי לבנות תיבה כפולה (הפעם תיבה פתוחה ומעץ-MDF , יכ התיבה שבניתי אז לא נתנה תמורה כמו ש-MDF יכול לתת)
הודעה אחרונה מאת Refael Azi, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. רציתי לדעת אם ניתן לחבר מגבר של רכב +סאב + קרוסאובר למע, קולנוע ביתית.וזאת ע"י חיבור שנאי למגבר ולקרוס,וכמובו ע"י חיבור מפצלי rca מהדי וידי למגבר והסאב.
הודעה אחרונה מאת פגו, -
- 9 תגובות
- 881 צפיות
שלום אנשים רציתי לדעם אם הולך קומפוננט 9*6 אם כן מה המחירים בערך
הודעה אחרונה מאת ImPrEzA LoVeR, -
- 2 תגובות
- 718 צפיות
קבלתי הצעה לקנות את המגבר הנ"ל: Ma Audio M683i http://www.maaudio.com/productcatalog.cfm?class=272 ע"פ הנתונים היבשים המגבר נראה חזק ואיכותי, אך לצערי אנני מכיר את החברה הנ"ל. האם משהו מכיר את החברה ו\או יכול לתת לי חוות דעת המגבר הזה מבחינת נתונים? הכוונה הכללית היא להגביר סאב אחד ברמה של CV 12HED או אולי משהו טיפה יותר איכותי. תהיתי גם אם אני אולי אוכל להגביר זוג בעזרת המגבר הזה. האם לדעתכם הוא יהיה מספיק חזק?
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום בימים אלו אני חושב איך לחבר את המוראל פולס שחברים קנו לי ליום ההולדת (9*6). הבעיה היא שבמגש יש לי חור גדול באורך וקטן ברוחב. בנוסף אבא שלי לא מרשה לי לנסר שם כי זה כיויכול הפח של האוטו מתחת לשיכבת הריפוד הדלה. הרעיון שחשבתי עליו זה לבנות תיבת ולהכניס את הרמקול בדלתות האחוריות. מה אתם חושבים על הפיתון הזה?? הוא אמור לפגוע באיכות שמע? (מקדימה אין לי מקום כי קיימים שם רמקולים)
הודעה אחרונה מאת sound boy, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה לאחי באוטו יש מגבר של פיליפס נראה לי(לא ממש חשוב) 600 ואט יש לו 2 יציאותת פנויות ו 2 לרמקולים עכשיו אני מבין שיש 300 וואט פנויים ! הוא רוצה לשים סאב ! השאלה שלי - האם סאב כזה !! יורם על ידי המגבר - או כל מגבר 300 ואט ! לא חייב לנצל עד הסוף - העיכר לשמוע טוב !.. http://netaction.co.il/sale.php?sale=2182701 או ששווה סאב יותר קטן ? באותו מחיר אולי !!!
הודעה אחרונה מאת dimal007, -
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני צריך שתמליצו לי על סט קומפוננט 4 אינצ' בסביבות ה2000 שקל. למה 4 אינצ' כי זה המקום שיש לי, והתקנה מיוחדת עולה המון (בשבילי).
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכל הפורום מצאתי את הפורום דרך YNET ומאז אני לא מפסיק להכנס אליו. אז לנושא שרציתי לדבר עליו, עוד חודשיים או שלוש אני מחליף אוטו ואני רוצה להרכיב לו מערכת שתעלה בסביבות 5000 ש"ח כולל התקנה. החלקים שאני צריך זה מגבר, קוממפוננט ורמקולים אחוריים. יש לי HU: KENWOOD- KDC-MP4023 אני מחכה להצעות.
הודעה אחרונה מאת miran80, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=7951400372&category=38638&sspagename=WDVW
הודעה אחרונה מאת om-er, -
- 30 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
ביום שישי ה-28.1, ימכרו באזור התחרות מוצרים מבית אוטופרט, בהנחה מיוחדת- במזומן בלבד! חלק מהמוצרים הם מתצוגה ובמצב חדש (כולם תקינים), אחרים חדשים ולא נפתחו מאריזתם המקורית, כולם באחריות שנה (למעט סאבוופרים "12 ZOMAX וסאבוופרים "12 BOLT.1). סאבוופרים 1 סאבוופר "12 Cerwin Vega S12+ תיבה.............................450 ש"ח 1 סאבוופר "15 Cerwin Vega S15+ תיבה.............................590 ש"ח 2 סאבוופרים "12 ZOMAX+ תיבה........................................290 ש"ח ליחידה 2 סאבוופרים "10 Pyle בתיבה כפולה מקורית תוצרת ארה"ב...............749 ש"ח לסט 10 סאבוופרים "12+ תיבה Lightning Audio BOLT.1 (לא באחריות)..395 ש"ח ליחידה 2 סאבוופרים "10+ תיבה Cerw…
הודעה אחרונה מאת om-er, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב! אני יודע ששאלו את זה 200 פעם. וחרשתי על החיפוש... ובכלזאת: אחותי נוסעת לניורק- וחשבתי לנצל את העניין בכדי לקנות קומפוננט. עברתי על האינטרנט וראיתי מחירים שניראים לי זולים מהארץ. אני מחפש קומפוננט 6.5 שיכול לעבוד עם מגבר קטן מאוד (80W) משהו שיחזיק מעמד למשך ה 3 שנים הקרובות. אני לא שומע טרנסים...ולא כלום...בעיקר רוק ומוזיקה ישראלית סכום- בסביבות ה 100-130$ ראיתי JBL ראיתי SV ראיתי MBQ וכמובן קנווד ופיוניר. שאלתי אליכם: 1. על איזה קומפוננט לקנות. 2. אם אולי אתם מכירים חנות\יות טובה שאליה אני יכול לשלוח את אחותי... זה היה ארוך...אבל אני מקוה שתעזרו... תודה!
הודעה אחרונה מאת ow-polo, -
מגברי רוקפורד 1 2
מאת ROCKFORD -RF- 21 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מה אתם אומרים על המגבר של רוקפורד 501bd?
הודעה אחרונה מאת miran80, -
אנשים לי יש קומפוננט של מורל פולס בדלתות מקדימה וריציתי לדעת מה ההמלצה שלכם לשיים בדלתות מאחורה אני יכול להרשות לעצמי עד 600 שקל כי צריך גם מגבר
הודעה אחרונה מאת perzik, -
שלום לכולם אחרי קריאת אין ספור הודעות רכשתי : סט קדמי מורל דוקט +טויטרים עיליית - סט אחורי פולס 6X9 אותם יחזיק JBL המדובר מהדיוטי (הגיע היום). וכעת להשלמת הסאונד אני רוצה להתרשם במו אוזני על אפשרויות הבס האחורי . המלצות חמות שלכם היו על הפנטום ועל זוג 305. עקב היסוסי הרבים - שכן זוהי הוצאה לא קטנה, אני אבקש - ממי שיסכים כמובן - לבוא ולשמוע את הסאבים שלו, אלו בעלי הסט האמור וגם אחרים החושבים שהסט שלהם טוב יותר. אשמח לתגובותיכם
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 16 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם...אם תוכלו תסבירו לי מה זה בדיוק 1)קומפוננט 2) SQ 3)SPL תודה לכל העונים........
הודעה אחרונה מאת mazda_323, -
- 10 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
היי אנשים למישהו יש המלצה לקומפוננטים מומלצים .. רכשתי לא מזמן ניסן טרנו קצר ואני מעונין להתקין בה את המערכת שלי שזה HU של פיוניר 760 2 מגברים וואט 500 4 יציאות ואחד 400 וואט 2 יציאות וסאב 800 וואט פיוניר ואני מעונין להוסיף קומפוננטים טובים כמו מורל דוטק או MB או רוקפורד התקציב הוא גג 1500 ש"ח .. אשמח להמלצות ..
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 1 תגובות
- 713 צפיות
רציתי חוות דעת על המגבר הנ"ל. איך החברה הנ"ל באופן כללי למגברים? יותר לSPL או SQ? האם באמת הוא יוציא 2200 RMS? למבינים שביניכם.
-
שנערכה בינואר בלאס- ווגס.
הודעה אחרונה מאת bkantor, -
- 0 תגובות
- 768 צפיות
אוקי..הבעייה היא כזו.. העברתי קבל rca בין המגבר ( rockford 501X ) ל ipaq hp 2210 . כשהipaq מנגן ולא מחובר לחשמל באמצעות מתאם אורגינל דרך שקע המצית שומעים טוב מאוד ללא רעשים גם כשהאוטו מותנע. הבעייה מתחילה כאשר מחברים את הipaq לשקע המצית. אז יש רעשי אלטרנטור שונים גם כשהאוטו דלוק וגם כשלא. בדקתי את העניין עם אוזניות...ואין רעשים בשום מצב...גם כשמחובר לחשמל וגם כשלא.. השאלה היא אם לדעתכם הבעייה היא במכשיר עצמו או באחד הכבלים... תוודה רבה רבה.... ודר"א הופתעתי מהאיכות של המכשיר...יש לו באמת סאונד טוב צליל נקי ועמוק..
הודעה אחרונה מאת Ploni_Almoni, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה ההבדל בין רמקולים קואקסליים לרמקולים פול ריינג' מבחינת איכות של ניגון?
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 2 תגובות
- 736 צפיות
http://parts.pioneerelectronics.com/model.asp?modelNum=DEHP7500MP
הודעה אחרונה מאת honda_sport, -
מידות מכשירים
מאת danyu- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי שאלה שאולי תיראה מעט מפגרת לחלקכם אבל מה לעשות- אני בור מכל מה שקשור בנושא זה. אשמח למצוא פה מישהו שיתייחס ברצינות ויענה לשאלתי הפשוטה. האם כל המערכות של רדיוטייפ רדיודיסק וכו' הן באותם מידות? האם כאשר אני קונה מכשיר אני צריך להתייחס למידות הרשומות במפרט הטכני או שזה אוניברסלי? תודה מראש לכל העונים
הודעה אחרונה מאת danyu, -
- 18 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום אבא שלי רוצה לקנות רדיו דיסק חדש עכשיו הדבר שהכי חשוב לו הוא שיישמעו רדיו טוב כי הוא שומע רק רדיו ושיהיה אר די אס התקציב הוא 600 שקל ככה.... אם מישהו יכול להמליץ לי על משו טוב אני אשמח
הודעה אחרונה מאת amit1488,
-
מי מחובר 63 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,142 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- orsh99
- epiphone
- ELI001
- yor2
- efraimc
- Igalz
- ArikB
- SlowRide
- BRAVO_SX
- razi_pazi
- `Infinity
- PYA