Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל הפורום מצאתי את הפורום דרך YNET ומאז אני לא מפסיק להכנס אליו.

אז לנושא שרציתי לדבר עליו, עוד חודשיים או שלוש אני מחליף אוטו ואני רוצה להרכיב לו מערכת שתעלה בסביבות 5000 ש"ח כולל התקנה.

החלקים שאני צריך זה מגבר, קוממפוננט ורמקולים אחוריים.

יש לי HU: KENWOOD- KDC-MP4023

אני מחכה להצעות.

פורסם

1400 - מגבר JBL כמו שיש בדיוטי פריי

1000 - מוראל דוטק

750 - אחוריים של אינפיניטי REF9603I

מגבר טוב

קומפוננט טוב

ואחוריים טובים !

בלי צורך לבזבז את כל התקציב

נגיד -1300 1000 ש"ח על אטימה טובה קיט למגבר טוב וכל הנילווה וכולל עבודה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

למה אתה לא רוצה סאב ?

אני הייתי הולך על מה שסאונד בראש הציע לך

רק שתקח אחוריים מורל פולס

אני לא חושב שהם נופלים מאינפניטי

ואתה יכול לקנות אותם ב 450 שקל ( רוב החנויות 550 שקל )

תחשוב טוב טוב על עניין הסאב לדעתי זה ישנה לך את הסאונד בצורה מאוד משמעותית

פורסם

נכון כדאי לך להשקיע בסאב, ובפלוס מאחור , גם תחסוך קצת כסף ....

הבעיה היא שאם הוא קונה סאב אז המגבר לא מספיק כי הוא 4 יציאות , והוא בטח ירצה להגביר את כל ארבעת הרמקולים , ואז הוא הצתרך לקנות מגבר נוסף או לא להגביר את הקומפוננטים מקדימה שזה לא מומלץ בכלל

פורסם

ההמלצה שלי די דומה רק במקום ההגברה שסאונד בראש נתן לך תתאמץ קצת ותמצא מישהו שטס לחו"ל תגיד לו שיביא לך את הJBL 6 ערוצים ב 1400 שקל תגיע איתו למתקין

מוראל דוטק

אל תוותר על אינפינטי מאחורה שמעתי גם אותם וגם את הפולס אין מה להשוות בכלל הם עושים אחלה של תוספת למערכת ומשלימים את הצליל בצורה יותר יפה...550 שקל שכן שלי הביא אותם

רד מהאיטום זה לא כזה קריטי למרות שהוא עושה הרבה מאוד במערכת שלך זה לא יהיה קריטי למדי אתה עדיין תשמע טוב...

במקום האיטום תביא סאב של מאגנט XTC1200 אפשר להשיג ב 750 כולל תיבה אפילו(אם תצטרך עזרה בחיפוש דבר איתי אולי אוכל לעזור בלמצוא מחירים טובים)

הכל ביחד הגענו ל 4 בערך עוד 1000 להתקנה זה מכובד ביותר...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
נכון כדאי לך להשקיע בסאב, ובפלוס מאחור , גם תחסוך קצת כסף ....

הבעיה היא שאם הוא קונה סאב אז המגבר לא מספיק כי הוא 4 יציאות , והוא בטח ירצה להגביר את כל ארבעת הרמקולים , ואז הוא הצתרך לקנות מגבר נוסף או לא להגביר את הקומפוננטים מקדימה שזה לא מומלץ בכלל

אם הוא רוכש סאב אין לו סיבה להגביר את האחוריים ( במקרה שלו שהתקציב לא גבוה בשביל לקנות עוד מגגבר )
פורסם

מסכים אם מתן.

הוספה של סאב משמעותית יותר מהגברת האחוריים ללא סאב.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

MDMA

מה אתה רציני שרשמתה שנישאר לו 1000 שח להתקנה או בצניות

ואם אתה רציני אז רציתי לידע אותך שהתקנה מכובדת למערכת שלו לא אמורה לעלות יותר

מ 500 שח וגם זה יותר מידי

פורסם

500 עבור התקנה מלאה ואיטום זה לא הגיוני.

לטעמי זה ממש מעט.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר כנראה שלא קראת הכול...

על הנשוא הזה

ואם אתה רציני אז רציתי לידע אותך שהתקנה מכובדת למערכת שלו לא אמורה לעלות יותר

מ 500 שח וגם זה יותר מידי

רשמתי ש 500 ( כולל חיווט ) זה לא יותר מידי

ועל זה

מה אתה רציני שרשמתה שנישאר לו 1000 שח להתקנה או בצניות

רשמתי שזה גם הגיוני כי MDMA התכוון ל1000 שקל כולל איטום
פורסם

MDMA רשם

רד מהאיטום זה לא כזה קריטי למרות שהוא עושה הרבה מאוד במערכת שלך זה לא יהיה קריטי למדי אתה עדיין תשמע טוב

הבנתם הוא היתכוון בלי איטום לשלם 1000 שח התקנה

ודרך אגב 500 שח זה בהחלט מחיר סביר להתקנה כולל חיווט ומי שמשלם יותר לדעתי הוא פראייר

ותפסיקו עם עניין החאפרים לא צריך שם תואר בשביל להתקין את המערכת כמו שצריך זה פשוט עניין של נסיון

כל מי שחושב אחרת כניראה יצא פראייר ולכן הוא טוען שזה זול כי הוא שילם ביוקר

אני אישית חושב שכל אחד צריך להתקין לעצמו את המערכת ולעבור את החוויה הזאת עם משהו

שיש לו ניסיון ויודע את העבודה ויש כמה כאלה בפורם שיכולים לעזור תמורת סכום סמלי על זמנם או אולי בחינם וכך גם לחסוך כסף והכי חשוב הסיפוק העצמי ותהליך הלמידה כדי שהוא יוכל לעזור לאחרים

פורסם

אוקיי אז כדי להבהיר את דבריי ה 1000 שקל הם לא כולל איטום רק כולל חיווט...

ותאמינו לי שאולי באזור שלו הוא יזדקק ללפחות 700 800 ויש מצב שהוא גם יגרד את האלפייה...

מתקינים שאתה לא קונה אצלם את הכל בד"כ תוקעים לך חתיכת מחיר על ההתקנה והחיווט בגלל זה אני אצלי ירדתי מהJBL הנ"ל...

התקנה באלף אבל זה עם RCA סופר איכותי אני מתכוון וכולל הכל מהכל...

אם בא לבחור להשקיע פחות על החיווט והתקנה ויותר ברכיבים הוא צריך קודם לברר כמה יקחו לו התקנה בעקרון אני אומר שלפי דעתי מערכת מטורפת להגביר את ה6 ערוצים של JBL ב3 גישורים ולעשות אותו 3 ערוצים 1 לסאב ושתיים לקדמיים אני חושב שזאת הגברה הכי בריאה שרק אפשר לקבל בתקציב כזה...

הסאב ד"א נותן בראש חזק מאוד! ממש חזק!וגם באיכות הוא לא רע בגלל זה אני לא רץ להגיד להגביר גם את האחוריים עדיף שהקדמיים והסאב יקבלו את ההגברה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...