פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1388678
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולכם ! כמו שציינתי בשרשור הקודם אני מתחיל לבנות תיבה חדשה מ-MDF ... עכשיו שאלתי היא כזו : באיזה צורה כדאי ויותר טוב לגזור פתחי אוויר (פורטים) , עגולים או מלבן ? ידוע לי שלפורט עגול אני יצתרך את המידה של הפורט ... ולגבי פורט בצורת מלבן... איזה דברים אני צריך לקחת בחשבון ?
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום אנשים, בזמן אחרון אני מתחיל לחשוב על שיפור המערכת שלי. יש לי את המגבר של בוס (C350) 40X4, שמגביר 4 רמקולים בסבבה. עכשיו מכיון שאני רוצה להוסיף סאב למערכת, אני חייב עוד מגבר אחד, וחשבתי על LOGIC שבדיוטיפרי, אחרי ששמעתי עליו הרבה המלצות. עכשיו השאלה - איך אני מחבר את שנייהם ביחד? מה אני עושה עם כבל פלוס של המצבר? הקבל הוא של 8 גייג, זה יספיק? עם כן, איך אני מחבר אותו בידיוק?? מה אני עושה עם כבל של רימוט? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי קורולה SUN עם רדיו פנסוניק 1100W . התקנתי מקדימה מורל פולס 6.5", מאחור נשארו המקוריים - 1WAY הורגש שיפור מיידי , אבל הסאונד מודגש מאוד מקדימה. מה אתם מציעים כשלב הבא, בלי השקעות במגברים וכיוצא בזה-אני מתכוון להחליף את הרדיו כי יש לו קליטה מזעזעת וחשבתי על פיוניר 4700MP או 4750MP.יהיה שיפור בסאונד? יש הצעות אחרות? כ"כ יש לי בבית זרוקים רמקולים מתוצרת לא ברורה (?)3WAY 200W האם כדאי להתקין אותם מאחור? ישפר במשהוא? לרמקולים התכוונתי להקצות 350 ש"ח ולרדיו בין 1200 עד 1600 ש"ח
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
1. יש לי מכשיר כבר איזה שנה פה... אני לא ידוע אפילו מה זה - אז הנה התמונה שלו מה זה 2. ואם כבר העלתי - אז מה הסוג של הטוויטרים האלה בחבילה ? ומה עם אלה שמחוץ לחבילה [אלה היו בערכה של קומפוננטים (לא זוכר איזה)] שווה בכלל לחבר את אלה או את אלה - אם בכלל ? לא לאוטו שלי אלה בכללי ! להתיחס ל 1 + 2 P:
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
- 1 תגובות
- 666 צפיות
בהמשך לשרשור לגבי מכשיר עד 3.5K שקל, הבנתי שלדרוש מהמכשיר לקבל כרטיסי זכרון או USB FLASH DRIVE עלול להיות מוגזם שיטוט קצר באינטרנט הראה שרק מכשירים מבוססי כונן קשיח ידעו לקבל כרטסיי זכרון או מכשירים של סוני - שידעו לקבל ממורי-סטיק. כעת אני שוקל אולי לשנות גישה - למצא מכשיר איכותי, עם יציאות פרה טובות, ועם כניסות איכותיות במקביל, כך שאוכל פשוט להתפשר ולחבר למכשיר נגן MP3 טוב. הרעיון הוא פשוט להמנע מצריבה [חראם על הדיסקים, בזבוז מיותר של פלסטיק וכימיקלים ] ולהעביר את המוסיקה האקראית שאני שומע לאמצעי אחסון אלטרנטיבי, אם זה כרטיס זכרון או יו.אס.בי. בקיצור - מה נראית לכם הגישה הבריאה יותר? שאלה נוספת - האם קיימים צ'ייינג'רים של סוני שיוד…
הודעה אחרונה מאת 205, -
- 30 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
תודה זיו
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לאחר שהרכבתי מערכת אצלי ברכב נותרתי עם סחורה לא מבוטלת של רכיבים. אני לא מתכוון למכור אלא לשים ברכב של חברה שלי, שתיהנה קצת. מה דעתכם לגבי אופן החיבור: HU פיוניר רדיודיסק בסיסי. מצטער אבל לא זוכר את דגם החברה. מגבר 2X55 של פיוניר. רמקולים אחוריים (Power Acoustic) לא מצפה מהם ליותר מדי, לא מכיר בכלל את החברה הזה אבל אולי שווה להרים עם מגבר. רמקולים קדמיים מקוריים של הרכב. טוויטרים ברמה טובה (לא זוכר את שם החברה). אני חושב שאחבר את הרמקולים האחוריים על המגבר, ואת הטוויטרים והקדמיים על מוצא הרדיודיסק בחיבור מקבילי. אידיאלי?
3 שאלות :)
מאת capsula- 2 תגובות
- 732 צפיות
מה זה רמקול קומפוננט ולמה הוא יקר קניתי זוג רמקולים פרילסס 400 וואט ב 120 שקל שווה מבחינת איכות ? איך אני מגדיל את החור בדשבורד מאחורה מ רמקול עיגול לרמקום אליפסה 6"9 ?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה דעתכם על העבודה של SLAVUSH?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת מה הייתם מעדיפים מבחינת עוצמה(לקומפ יש יתרון די גדול אבל עד כמה?..), מכה , ואיכות 2 סאבים 12 אינץ של קיקר קומפ וי אר החדשים כל סאב 400 RMS http://www.cardomain.com/item/KIC05CVR124 או סאב 1 של קיקר סולו באריק החדש 12 אינץ 750 RMS http://www.cardomain.com/item/KIC04S12L74 מה הייתם מעדיפים ולמה?.(אשמח לשמוע תגובות במיוחד ממי ששמע את הסאבים האלה-אפילו הדגמים הישנים שאין הרבה שינוי בינהם לבין החדשים-חוץ מהעיצוב החדש) אה והם יהיו בתיבות אטומות ומגבר של קיקר 600.1
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכם חבריי. יש לי מספר שאלות לגבי קנית מוצרים באתר www.cardomain.com איך זה הולך בדיוק , עם כרטיס אשרי , ואז זה מגיע לארץ , השאלה שלי היא כמה משלמים על דמי משלוח לישראל והאם אני משלם עוד 100 אחוז על זה שאני מייבא את זה ארצה ? תודה והמשך יום נעים
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 59 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
חבר'ה מה דעתכם איך יצא? זו הפעם הראשונה שלי שניסיתי לעבוד עם פיבר!
הודעה אחרונה מאת gal75, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 859 צפיות
שלום אנשים אני מבין שהמגש מאחורה גם משנה בשיל האיכות תוכלו להמליץ לי על סוג ואיך אני ישים אותו שמה יש לי אימפרזה שנת 99
הודעה אחרונה מאת ImPrEzA LoVeR, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
או עד 200+- במחירי ארה"ב החלטתי לשדרג את ה-HU הנוכחי שלי, הוא כבר מבוגר ובא לי מכשיר שידע לנגן גם MP3 הדרישות מהכלה המיועדת: 1. לנגן MP3 2. PRE OUT איכותי - לפחות שני זוגות 3. כניסת LINE - אחת לפחות 4. יכולת לקבל כרטיס זכרון \ USB \ אמצעי העברת נתונים אחר 5. שלט רחוק נוח - לא אלה שנראים כמו כרטיס אשראי 6. שלא יהיה צעצוע מידי כמובן שאני מחפש מכשיר איכותי, שכן הוא צריך להחליף ראש של סוני מסדרת ה-ES. ראיתי מכשיר של JVC מסדרת הארסנל שלהם, מדובר במכשיר עם TOUCH SCREEN, אבל אני לא סגור עד כמה הוא טוב אז באתי להתייעץ תודה מראש לעונים. אה, והערה חשובה - לא רוצה פיוניר, קנווד או רוקפורד. תודה רון.
הודעה אחרונה מאת perzik, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לחבר שלי יש מגבר של רד סאונד, 4 יציאות של 200 וואט. RED SOUND V12 שנקנה בערך לפני שנה ומאז הוא מחובר אצלו באוטו. עכשיו נמאס לו ממנו והוא רוצה להחליף - ואני בדיוק מחפש לקנות מגבר דומה. הבנתי ממנו שמגבר כזה עולה חדש בחנות בערך 900 ש"ח. כמה נראה לכם מחיר הוגן לשני הצדדים? שאני לא אשלם יותר מדי והוא לא ידרוש פחות מדי. תודה
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 0 תגובות
- 730 צפיות
יש לי זימזום ברמקולים ב5 דקות הראשונות אחרי ההנעה , לאחר מכן זה נעלם . הרמקולים מחוברים למגבר פיוניר. אים משהוא יודע מה הבעיה.
הודעה אחרונה מאת נדב נזרי, -
- 1 תגובות
- 816 צפיות
איזה גודל רמקול יותר טוב ? (עזבו סוג רמקול מחירים וכדו').. בכללי ? תודה מראש !
הערכת מחיר במכס 1 2
מאת יניב921- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לאחר חיפוש בפורום ישנם כמכ שאלות פתוחות כיצד עמילי המכס קובעים את מחיר המוצר(אני יודע שיש להם מחירון) למרות שיש לך קבלה נמוכה יותר והאם אפשר לעבוד עליהם? האם הם פותחים כל חבילה מחול?איך אפשר לחסוך את המכס ואין לי חברים בחול? איך הסוני 9905x ? אני לא מאמין שכל חבילה נבדקת כלומר שיש להם סימון של חבילות יקרות כמוebay לדוגמא. ז"א שאפשר אולי לבקש מהסלר מן לשלוח בחבילה שלא מושכת תשומת לב ולדווח שהיא יד שנייה ? אני מבקש שלכל שאלה תהיה תשובה ושתהיה ענינית אמינה כי זה כרוך בהוצאות גדולות.
יש לי התלבטות לגבי קניית סאב: עדיין לא הבנתי מה היתרון של XMAX גדול חוץ מ SPL האם ה-SQ טוב יותר? היכן עדיף XMAX קטן ,האם רמקול בעל הספק של 500 וואט ו-XMAX גבוה ייתן אותו סאונד של סאב 1000 וואט עם XMAX נמוך? (אין אני רואה הבדל בנתוני הנצילות של שניהם או שאני טועה ויש הבדל) מה החסרונות (אם יש) של XMAX גבוה ? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת smash1, -
שלט הגה
מאת ImPrEzA LoVeR- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אנשים רציתי לדעת משהו בקשר לשלט הגה אני יודע שיש כאלה שבאים עם המערכות ורציתי לדע אם אפשר לשים לכל מערכת שלט הגה כאילו אם יש שלט כזה אוניברסלי
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז ככה - אני מבואס רצח !!! אני היום משעה 10 בבוקר (עד 1 בצהרים) מפרק ועובד... ובסוף !! סתם אז ככה - צירפתי תמונה ובה בצד ימין הרמקול המקורי שהיה ברכב - במקומו שמתי קומפוננט של MBquart. כולל הקרוס והכל כמובן !!! כרגע החלפתי את הצד השמאלי בלבד כי כשניסיתי לשמוע באמתע העבודה מתברר לי שבמקורי שומעים יותר טוב ובאס יותר יפה !! עכשיו יש דבר אחד שנותן לי תקווה קטנה מאוד !!!! אני עוד לא הגברתי את הקומפוננטים ! האם זאת הסיבה שהרמקולים נשמעים יותר טוב !? ואם אני אגביר את הרמקולים המקוריים ! יש סיכוי שאשמע יותר טוב מאשר הקומפוננטים ? תודה ! אם לא הבהרתי את עצמי תשאלו אשמח לענות !
- 17 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היום קניתי אחרי הרבה זמן: מגבר רוקפורד 4020 ו4 רמקולים לייטנינג אודיו עלה לי 1700 בקשרים.. מה אתם אומרים? אני חייב להגיד ששומעים מצוין!!! עכשיו רק צריך למצוא איזה מערכת משו ליגה
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 2 תגובות
- 735 צפיות
שבוע הבא אני הולך לקנות רמקולים עכשיו רציתי לשאול אתכם מה לדעתכם הרמקולים אחוריים עם באס חזק ובכללי סאונד טוב אני פשוט חייב אחורי עם באס חזק התקציב שלי הוא סביבות ה 350 ש"ח מינוס פלוס ובינתיים המון מתקינים המליצוט לי על 240 הכחול של פיוניר, אשמח לשמוע חוות דעת תודה ! נ.ב הרמקולים להלן יחוברו ל- HU ולא למגבר ,חשוב לציין !
הודעה אחרונה מאת taltal8900, -
- 3 תגובות
- 970 צפיות
סאב לנזר 12 אינץ' דגם חדיש כסוף - פרטים : Chrome Plated Heavy Stamped Steel Basket High Quality Chrome Plated Injection Cone Non-Fatiguing Butyl Rubber Surround 2" High Temperature Kapton Voice Coil 80 Oz Strontium Magnet Structure Power Handling: 500 Watts RMS / 1000 Watts Peak Frequency Response: 30-1KHz Impedance: 4 Ohms Efficiency: 88dB Chromed Back Plate Cover Includes Installation Template חדש כמעט לא שומש. באריזה. מחיר 450 ש"ח ללא קופסא
- 5 תגובות
- 836 צפיות
מצטער שאני מציק לכם היום אבל רציתי שתעזרו לי בעוד שאלה קטנה האם מסובך להכניס קומפוננט 6 וחצי בדלתות של מזדה? מכוון שבדלתות יש רמקולים 5+7 האם חובה לעשות בניה או שאפשר להכניס אותם גם בלי
הודעה אחרונה מאת אביעד כ., -
- 1 תגובות
- 798 צפיות
שלום לכולם. חיפשתי בפורום אך לא מצאתי תשובה קצרה וקולעת. חבר שלי שאל אותי ואני שואל אותכם: -איך החברה סאונדסטרים(אני יודע שיש גם חברת סאונדסטורם...לא?), לאיזה חברה מוכרת אפשר להשוות אותה?דירוג? -איך הרמקולים/קומפוננטים שלהם? (אני יודע שאין דגם מסוים והשאלות כוללות מדיי אך תשובה ממוצעת תספק אותי.. ) תודה אמיר.
הודעה אחרונה מאת mdma, -
עזרה בקומפוננט
מאת idan10- 1 תגובות
- 794 צפיות
שלום לכולם! רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לרמקולים קומפוננט מסוג PHASE EVOLUITION PC 165.20 אבקש חוות דעת מאנשים שמכירים את הסט ושמעו אותו... אגב אולי מישהו יודע גם על קישור מתאים לאתר של PHASE EVOLUITION? זה הרמקול: http://www.cheaper.co.il/product.as...tid=292&CatCode= תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת TOMER_Y, -
הסיויק של אלפיין
מאת zik- 2 תגובות
- 726 צפיות
היי לכולם, רציתי לשאול אם מישהו מכיר את הסיויק טייפ אר שאלפיין בנו, ויכול לתת לי לינק לתהליך הבניה (לא שאני רץ לבנות.... ). באתר שבו מפורסמות התמונות לאחר הפרויקט, לא מצאתי שום איזכור לתמונות מתהליך הבניה - http://www.superstreetonline.com/featuredvehicles/130_0305_wing/ תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ebari, -
שלום למיבנים בחשמל רכב!!!!!! אז ככה ידוע לי שאפשר לקחת מתכים ממתחת להגה .....תוכלו לעזור לי במציאת מתכים א.פלוס (קבוע) איזה צבע ב.פלוס (סוויץ) איזה צבע מקווה שתוכלו לתת לי תשובה עינינית ולא להפוך את הנושא לבדיחה.... תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת platiniom,
-
מי מחובר 63 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,142 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- orsh99
- epiphone
- ELI001
- yor2
- efraimc
- Igalz
- ArikB
- SlowRide
- BRAVO_SX
- razi_pazi
- `Infinity
- PYA