Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה - אני מבואס רצח !!! אני היום משעה 10 בבוקר (עד 1 בצהרים) מפרק ועובד... ובסוף !! סתם

אז ככה - צירפתי תמונה ובה בצד ימין הרמקול המקורי שהיה ברכב - במקומו שמתי קומפוננט של MBquart. כולל הקרוס והכל כמובן !!!

כרגע החלפתי את הצד השמאלי בלבד כי כשניסיתי לשמוע באמתע העבודה מתברר לי שבמקורי שומעים יותר טוב ובאס יותר יפה !!

עכשיו יש דבר אחד שנותן לי תקווה קטנה מאוד !!!! אני עוד לא הגברתי את הקומפוננטים !

האם זאת הסיבה שהרמקולים נשמעים יותר טוב !?

ואם אני אגביר את הרמקולים המקוריים ! יש סיכוי שאשמע יותר טוב מאשר הקומפוננטים ?

תודה ! אם לא הבהרתי את עצמי תשאלו אשמח לענות !

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

מאוד משמח מה שאתה אומר - אבל אם למישהו יש רעיון אחר שיגיד ! כי הז מבאס רצח ! ואפילו רציתי לצלם את העבודה לפורום להעלות תמונות - בסוף לא היו סוללות מצלמה ! חפיף

הם עדיין מחוברים לרדיודיסק ! אז אין כיוון קרוס !!! אבל לפי מה שאתה אומר - בטוח לא עשיתי את העבודה סתם ?

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

יכול מאוד להיות שזה בגלל ההגברה.

ה MB מתוכנן לעבוד עם הספק גבוה יותר ממה שנתת לו ולכן הגיוני שהוא לא יתפקד היטב.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ברגע שה MBQ יקבלו 60 RMS כל רמקול רק אז הם יתחילו לנגן כמו שהם אמורים לנגן

ותאמין לי שאין שום סיכוי שתתלונן לאחר שתחברם להגברה

פורסם

מצטרף לכולם,

אותו מקרה קרה גם לי, המתקין ישר אמר לי שאם לא אתן להם לפחות 50W RMS הם לא יתחילו לזוז בכלל...

תחבר אותם להגברה ואז תראה ותגלה דברים אחרים לגמרי!

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

אני לא מבין אותכם...

אתם בעצם אומרים שאם שומעים קומפוננט על ווליום סביר-נמוך אז האיכות לא טובה ועדיף כבר רמקול רגיל?

או שלא הבנתי משהו נכון...

פורסם

פנטוס לא הבנת נכון אחי אז אני ינסה להבהיר:

רמקול שעובד על ווליום נמוך מאשר לקרוע אותו ישמע יותר טוב

רמקול שמקבל הגברה בריאה כלומר מגבר חזק שיוכל לתת לו כוח ישמע גם יותר טוב מפני שהרדיו דיסק איננו מספיק חזק הממברנה של הבאס בד"כ לא מתפקדת באופן טוב ולכן גם לסמירו יש מחסור בבאס(אני מדבר מניסיון עם המאק אודיו שלי)..

ובקיצור הגברבה בריאה תיתן כוח מספיק לכל האלמנטים במערכת...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

או הגברה, או התקנה.

ההבדל בין קומפוננט עם ההגברה ללא הגברה הוא רציני ביותר.

תגביר אותם במינימום של 50WRMS לכל צד לפחות.

MBQUARTS לא מצטיינים במידבאס חזק כל כך, יש להם סאונד בהיר באופן כללי, להרבה אנשים הטוויטרים שלהם צורמים בווליום גבוה.

הייתי בודק גם את עניין ההתקנה, מומלץ ביותר לבנות טבעות MDF לקומפוננט, וליצור סביבה יציבה לרמקול, אם הסביבה של הרמקול תיהיה טובה הוא ינגן יותר טוב.

שים MBQ על פח של דלת ללא הגברה, והוא ינגן לך יותר גרוע מכל רמקול מקורי של רכב.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

אלמנט שמגיע אורגינל ברכב הוא מסוג הרמקולים שיהיו מאוד נצילים בווליום יחסית נמוך(כגון ההגברה של המכשיר)

רמקול שמיועד להגברה הוא בד"כ רמקול שהנצילות שלו יותר נמוכה מהרמקול המקורי וזה מתבטא בסוג החומר ממנו הוא עשוי קוטר הסליל עומקו ועוד..כל אלה יקבעו את ההספק והנצילות שלו...(אופס גלשתי יותר מידי..)חח..

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

• תוכן חדש...