פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה יכולים להביא לי מהדיוטי פרי דברים אז הנה הסאבים: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=122&ArticleID=1081&SearchParam=סאב או זה: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=122&ArticleID=1080&SearchParam=סאב או הסאב הזה: http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=2&prod=62933&saleNo=712687 ולגבי המגבר הוא של חברת PROFILE הנה תמונות: כמה RMSלכל צד? זה מגבר של חברת PROFILE מדגם California.
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הדגם המדובר הוא MTX Thunder4500 T4512-44 קישור : http://www.cardomain.com/item/MTXT451244?ref=prgr מה דעתם הכללית על הסאב ? (עזבו מחיר והגברה..) והאם שווה לי לקנות אותו כאשר ההגברה שלי היא לאנזר וייב 420 ( 800w ) ? תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת T.s.R, -
- 20 תגובות
- 6 אלף צפיות
מה דעתכם על הבנייה הקטנה שעשיתי בסובארו בי 4 החדשה לחבר שלי?
הודעה אחרונה מאת Ruslan, -
המלצה על סאב 1 2
מאת RFTeam- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מה אתם אומרים על סאב PPI דגם PC122 ? יש למישהו נסיון איתו? אני מחפש סאב SQ . תקציב לא מוגבל. תודה.
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
מגבר מחו"ל 1 2
מאת FreeFlow- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי אפשרות להביא מגבר מחו"ל. מה הייתם מציעים להביא בתקציב של עד 300 דולר??? כדי להגביר דוטק+סאב של עד 250 ארמס
הודעה אחרונה מאת smash1, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
הרכב מגיע עם רדיו דיסק מובנה ושישה רמקולים. הסאונד עלוב למדי. האם אפשר לשפר ע"י החלפת רמקולים בלבד או שיש צורך (כמו שהמליצו לי בחנויות) להוסיף מגבר. הרכב מאד שקט ואני לא זקוק לעוצמות גבוהות אלא לצליל איכותי.
הודעה אחרונה מאת dimal007, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש ברשותי את הסט הנ"ל, חייב לציין שאני מאוד מרוצה ממנו, יש לי שאלה ואני לא מצליח למצוא תשובה בכל הרשת לשאלה הזו.... כמה RMS הסט הזה?? על הרמקול עצמו כתוב 50-120 RMS כך גם באתר, ששם בכלל לא מצאתי את הדגם DSD216 אלא DSE216.....שנראה זהה לזה שאצלי, אבל גם באתר כתוב 50-120 RMS.... וסתם סקרן אותי כמה וואט הם באמת ? ואם מישהו יודע כמה RMS הם אשמח אם ישתף אותי במידע הזה בתודה מראש
- 5 תגובות
- 816 צפיות
אני רוצה להודות לכולם על העזרה הרבה שקיבלתי כאן (עזרה שאני מקווה שאוכל להמשיך לקבל ) חשבתי אולי לזרוק נושא למחשבה : אני עוסק במחשבים המון זמן - אם יצא לכם להכנס לפורומים של מחשבים - אתם תראו שם השוואות בין רכיבים שונים בעלי נתונים שווים ובאותו טווח המחירים - כך במדרגות - כלומר עד סכום נגיד של 100$ - מ- 100$ ועד 200$ וכך הלאה . כל רכיב מפורק עד ליסודו - כלומר הטכנולוגיה המיושמת בו - היתרונות שלו החסרונות שלו והאם כמובן כל פיצ'ר בו באמת נותן את מה שהוא אמור לתת , דוגמא: לפעמים חברה מסוימת מצהירה על טכנולוגיה חדשה - ישר הפורומים מריצים בנצ'ים לראות איזה שיפור, אם בכלל, נתנה הטכנולוגיה. לא יודע אם זה יעזור במשהו - אבל כבודדים אתם 10 - באמת, אני שומע כאן ה…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 1 תגובות
- 747 צפיות
אני שואל סתם בשביל להרחיב ידע כללי: 1)בקבל מה יכול להיות ההבדלים שישפיעו על המחיר חוץ מהפראד (איכות חומרים עמידות בחום אורך חיים של הקבל)? 2)כשעושים התקנה שיש בה יותר ממגבר אחד לוקחים שתי חוטי פלוס חוט פלוס אחד ומפצלים איך שהוא? אותה דבר לגבי הרימוט מחברים שתיים על אותה יציאה? ושוב זה רק לידע כללי לא לשם התקנה או משהו..
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מה ההבדל בינו לבין סאב רגיל עם סליל אחד ? מה נותנים לי 2 הסלילים ? מה עדיף ? תודה מראש !
- 9 תגובות
- 933 צפיות
שלום אנשים תגידו לי אם שווה לקנות מגבר של פרוסאונד (prosound) 900W הכוונה איך האיכות שלו אם יש לו בכלל ?
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני מתלבט בין שני סוגים של קומפוננט את שניהם אני מביא במחיר של 400 שקל אשמח לדעת מה אתם חושבים על המחיר וגם על הקומפוננט בכלל ומה כדאי לקנות מבניהם תודה מראש שלומי 1 MOREL PULSE 6 2. CERWIN VEGA HED-1602
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 791 צפיות
מאיפה אני יכול להשיג את הבורג הזה? בורג מוזהב בכול המגברים זה אותו גודל או שלכל מגבר יש את הבורג שלו...
- 22 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חברה אני רוצה לדעת מה דעתכם על בניית מערכת לרכב שלי יש לי הונדה האצבק 99 ברכב יש כרגע רמקולים אחוריים קנווד 210W רדיו דיסק של סוני מגבר של קונקורד 2 יציאות. לפני שעה בערך הרכבתי סט קומפוננט של מוראל PULS 6 1/2 . בהתחלה רציתי להביא מגבר 4 יציאות ולשים עליו את הרמקולים האחוריים ואת הסט קומפוננט ואת הקונקורד לשים על הסאב. עכשיו, התייעצתי עם חבר והוא אמר לי משהו אחר לגמרי לקנות מגבר 2 יציאות ולשים עליו את הסט קומפוננט לשים את הרמקוליים האחוריים על היציאות של הרדיו דיסק ואת המגבר לחבר על הקונקורד. מה דעתכם על זה ?? איך ישמעו באחוריים?? איך תשמע מערכת כזאת בכלל והאם מומלץ או לא מומלץ לחבר רמקולים אחוריים על הרדיו דיסק?? תנו בבקשה את דעתכם א…
- 0 תגובות
- 690 צפיות
שלום לכולם! רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לרמקולים קומפוננט מסוג PHASE EVOLUITION PC 165.20 אבקש חוות דעת מאנשים שמכירים את הסט ושמעו אותו... אגב אולי מישהו יודע גם על קישור מתאים לאתר של PHASE EVOLUITION? זה הרמקול: http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=292&CatCode= תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת idan10, -
- 2 תגובות
- 834 צפיות
ניתן להזמין מחו"ל חלקים למערכת?! בלי בעיות של משלוח לארץ וכאלה.. תרשמו לי בבקשה אתרים שאפשר להזמין מהם..
הודעה אחרונה מאת honda_sport, -
התאמת תדרים
מאת a®iel- 0 תגובות
- 820 צפיות
שלום לכולם, ידידה שלי קנתה SONY cdxs2000 והתדרים לא מתאימים לתדרים בארץ. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? למי לפנות? האם מדובר ברצף פעולות במכשיר? תודה, אריאל.
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
- 5 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
ברשותי רדיו דיסר של סוני וכנראה העינית של מלוכלכת באבק ובגלל זה הרדיו דיסק פעם קורא דיסקים ופעם לא.. איך אפשר לנקות אותו?? היה לי דיסק כזה מיוחד שמנקה אבל אני לא מוצא איפה אפשר לקנות כזה ואם יש למישהו עוד רעיונות אני אשמח תודה!
- 0 תגובות
- 856 צפיות
יותר מדי אנשים עוברים על כללי הפורום ומקפיצים הודעות. עד עכשיו נעלתי או מחקתי, מעכשיו המשתמשים יחסמו. הקפצה מותרת לאחר 24 שעות בלבד, לא אחרי כמה שעות ובטח לא אחרי כמה דקות.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 918 צפיות
קנווד KFCM6935IE http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2034,'normal_sales') מורל PLUSE 6*9 http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1782,'normal_sales') TSA6990S פיוניר http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^366,'normal_sales') מה מהם כדאי יותר? יש לציין כי יש לי סט קומפוננט מורל מקדימה ואני מחפש באסים מיכווון שאני לא יכול לשים סאב באוטו. מה יותר איכותי מבין כל אלה והאם יש לכם המלצות נוספות עד 600 שקל?
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום , הביאו לי מגבר של חברה לא כל כך מוכרת לדעתי אבל אני רוצה לחבר אותו לרכב שלי (ואונו 92), לגבי הrca אין בעייה לחבר מה לגבי שאר היציאות מה לחבר אליהן?
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחר חיפושים ושאלות רבות הגעתי לתצורה סופית של מערכת. אני חייב לציין שיש כאן המון אנשים עם הרבה מאוד ידע... ואני מעכשיו גם אשמח לעזור אם אוכל (או לפחות בחוות דעת) בתחום הזה. מדובר על רכב VR6 שגם ככה האקוסטיקה שלו מצויינת. אז HU שמתי בסוף Kenwood 6026 קורא MP3 ועושה את כל מה שצריך (לפחות את המינימום שרציתי ). קומפוננט מקדימה, אני אציין שרציתי ללכת על הפולס אבל "שמעתי בקולכם" ושמתי עוד קצת כסף ועליתי לדוטק. יותר מכך, מרוב התלבטות בין שני הדגמים התקשרתי לחברה עצמה (בנס ציונה) והתחלתי להפגיז בשאלות תם, עד שענו לי (הופניתי למישהו מקצועי) על כל השאלות שלי בצורה יסודית ואדיבה. אז שמתי דוטק כאמור. סאבוופר החלטתי, האמת בלי שמישהו ספציפי המליץ אלא יותר אולי בגלל השם, סר…
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום פירקתי לפני חודשיים ככה את הדיבורית עכשיו יש 3 יציאות אדום שחור וצהוב אם אני לא טועה, השאלה היא האם אני יכול להעביר את הכבל + (האדום) ישירות למגבר? תמונה אח"כ, אני צריך לצלם
- 31 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כולם מיבוא - כך שאין חשיבות למחיר : מי לקנות - מי נחשב יותר טוב - מי חזק יותר מי איכותי יותר ?? כן כן - גם אייברי , מתן , עופר , גולף , מיקמיק , אדי , מתבקשים להגיב : נא לא להתווכח - המטרה היא דיון פורה . jingel גם קלריון וטובים אחרים מתבקשים להעלות את הגיגיהם .
- 3 תגובות
- 872 צפיות
שלום לכם. יש לי התלבטות ורציתי להתייעץ איתכם פה. יש לחבר שלי באוטו מגבר של PYLE... משהו עממי עלה לו משומש בסביבות ה500 שקל... אבל זה לא העניין. העניין הוא כזה. הוא רוצה סאב. הוא רוצה את הפיוניר 800 וואט כמו כולם עם תיבה. שהלכתי לקנות לו נתקלתי בסאב של רוקפורד החדש...רשום עליו STAGE 1 משהו כזה. הוא כולו אדום ושחור עם כיסוי על המגנט.. הוא 300 וואט 150 וואט RMS. והוא עולה 50 שקל יותר מהפיוניר. עכשיו המחשבה שלי היא כזאת.. הוא לא מבין בזה... ובעייניו 800 וואט.(400 RMS) הרבה יותר טוב!!! אבל אם אני יקנה את הרוקפורד.... אתם מאמינים שהמגבר ינצל אותו יותר טוב? ישמעו יותר טוב? ואני לא מדבר על איכות וכאלה.. אני פשוט מדבר על הוואטים ועל מה שהמגבר ינצל יותר. עש…
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברה אני מרכיב מערכת באוטו ולמרות שיש לי כבר 3 RCA עוברים ברכב אני עדיין שוקל להחליף אותם לסט מקצועי יותר!! עד כמה הבדל או השפעה יש לכבלי RCA על איכות הסאונד ברכב?? ואיזה כבלי RCA אתם ממליצים?? עדיף מניסיון אישי וידע בתחום!!! תודה אריק
הודעה אחרונה מאת honda_sport, -
- 3 תגובות
- 970 צפיות
מה ההבדל(אם יש כזה?), בין רמקולים בגדלים שונים? ואיך אפשר לשים רמקולים של 6X9 מאחורה כאשר אין מקוםל 6X9?
הודעה אחרונה מאת costaet, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה לברר פרטים בקשר לדיוידי לרכב מתוצרת סנסוי (מחברת ניופאן) מדגם 2000100 תנו פרטים בבקשה ואם תוכלו אז גם קישור לתמונה ומפרט טכני . פשוט לא הצלחתי למצוא זכר למערכת כזאת ברשת . תודההההה
הודעה אחרונה מאת mc_pinky, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 766 צפיות
יום שישי שעבר אני נוסע ברכבי (נסיעה אגרסיבית במילים עדינות) ושומע מוזיקה, לקחתי סיבוב בכיכר כלשהו ופתאום השתתק לי הרמקולים מאחורה שמחוברים למגבר. עצרתי לראות מה קורה והבחנתי שבמגבר נדלקה נורת ה"פורט" ונורת הפוואר כבתה. לאחר שכיביתי והדלקתי את הHU זה עבר. היום קרה אותו דבר בערך, אני נוסע ברכבי , נסיעה רגועה מאוד. ופתאום זה קרה שוב, רק שהפעם הכיבוי וההדלקה של הHU עזרה רק לשנייה והמגבר נכבה שוב. מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש שי
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
איזה עובי קבל רצוי להרכיב במערכת אם הרכיבים הם rockford 400a4 המגבר qm116 קומפוננט השאלה היא מה העובי כבל שאני צריך להעביר מהמגבר לקומפוננט ?
הודעה אחרונה מאת mikmik,
-
מי מחובר 63 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,142 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- orsh99
- epiphone
- ELI001
- yor2
- efraimc
- Igalz
- ArikB
- SlowRide
- BRAVO_SX
- razi_pazi
- `Infinity
- PYA