Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום פירקתי לפני חודשיים ככה את הדיבורית עכשיו יש 3 יציאות אדום שחור וצהוב אם אני לא טועה, השאלה היא האם אני יכול להעביר את הכבל + (האדום) ישירות למגבר?

תמונה אח"כ, אני צריך לצלם

Suzuki Jimny

פורסם

למה שתרצה לעשות דבר כזה?????????????????????

+ של דיבורית לא מחברים לשום מגבר תחבר או לקופסת הפיוזים לפיוז המתאים או שתיקח פלוס ישירות מהמצבר??

לעולם על תחבר + של מכשיר אחר על המגבר שלך!!!!!!!

פורסם

תלוי מה עובי החוט עם הוא דק מדי אז יהיו נפילות מתח וכתוצאה מכך המגבר לא יקבל את החשמל

הרצוי כדי לעבוד באופן תקין

בדרך כלל מגבר מתקינים עם כבל של 8 6 4 גייג תלוי בצריכת החשמל שהוא דורש

פורסם

למה שהוא לא יוכל לעשות דבר כזה??? ומה לא מומלץ בזה?? כל עוד הצרכנים (דיבורית ומגבר) לא עוברים את צריכת הזרם שכבל המתח מספק אין שום בעיה שבעולם...

רק לא לשכוח להשים פיוז שיגן על הכבל הדקיק של הדיבורית קרוב לנקודת החיבור במגבר.

(לא יצא לכם לשמוע על מפצלי מתח?? בדיוק אותו העיקרון).

בדרך כלל מספקים זרם לדיבוריות מכבל הפלוס של הרדיודיסק.

הכבל האדום אמור לכבל + רק עם סוויץ'.

הכבל הצהוב מקבל פלוס קבוע.

לכן הייתי ממליץ לחבר את הצהוב לפלוס הקבוע של הרדיו, ואת האדום ל- +IGN - כבל שמקבל זרם רק עם סוויץ'.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם
למה שהוא לא יוכל לעשות דבר כזה??? ומה לא מומלץ בזה?? כל עוד הצרכנים (דיבורית ומגבר) לא עוברים את צריכת הזרם שכבל המתח מספק אין שום בעיה שבעולם...

רק לא לשכוח להשים פיוז שיגן על הכבל הדקיק של הדיבורית קרוב לנקודת החיבור במגבר.

(לא יצא לכם לשמוע על מפצלי מתח?? בדיוק אותו העיקרון).

בדרך כלל מספקים זרם לדיבוריות מכבל הפלוס של הרדיודיסק.

הכבל האדום אמור לכבל + רק עם סוויץ'.

הכבל הצהוב מקבל פלוס קבוע.

לכן הייתי ממליץ לחבר את הצהוב לפלוס הקבוע של הרדיו, ואת האדום ל- +IGN - כבל שמקבל זרם רק עם סוויץ'.

אל תשכח (כנראה ששכחת) שהוצאתי את הדיבורית ונשארו רק שלושה חוטים, היום העברתי כבל + לשר לתא מטען ולגבי חיבור ה (-) לשלדה אני מפחד שיקה משהו אבל לדעתי אצלי במצבר זה מתחבר יישר לשילדה

Suzuki Jimny

פורסם

לא שכחתי, את הכבל השחור של הדיבורית תחבר לשילדה, אפשר לחבר אותו למינוס של המגבר.

הכי חשוב, להוסיף בית פיוז בנקודת החיבור למגבר (לכבלים הצהוב והאדום).

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם
לא שכחתי, את הכבל השחור של הדיבורית תחבר לשילדה, אפשר לחבר אותו למינוס של המגבר.

הכי חשוב, להוסיף בית פיוז בנקודת החיבור למגבר (לכבלים הצהוב והאדום).

לא יותר פשוט לחבר מהמצבר ישר לשילדה?

Suzuki Jimny

פורסם

מהמצבר לשילדה??

באוטו יש לנו מינוס אחד גדול והוא השילדה.

המינוס של המצבר מחובר לשילדה, המינוס של האלטרנטור מחובר לשילדה, המינוס של כל מכשיר חשמלי ברכב שלך (אורות, וישרים, מזגן, מפשיר אדים, מגבר) מחובר לשילדה.

הדיבורית שלך צריכה מינוס יפה? יש לך אפשרות לחבר את הכבל השחור שלה (מינוס) באופן ישיר לשילדה, או לחבר אותו למינוס של המגבר אפילו, אין עם זה שום בעיה.

פורסם

צהוב צריך לקבל פלוס קבוע, אפשר לחבר אותו ישירות למצבר עם פיוז כמובן, או לפלוס של המגבר עם פיוז.

פורסם
צהוב צריך לקבל פלוס קבוע, אפשר לחבר אותו ישירות למצבר עם פיוז כמובן, או לפלוס של המגבר עם פיוז.
סורי אחי לא הבנתי אותך

עכשיו השעה 22:48 החיבורים הסופיים ,חיברתי כבל RCA רימוט, GROUND (שחור) את ה + העברתי ללא נגיעה בכבל ה -3 (לא יודע מה הוא), ולא עובדדדדדדדדד (אין נורה של POWER)

מה עושיםםםםםם??????

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...