Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי את הסט הנ"ל, חייב לציין שאני מאוד מרוצה ממנו, יש לי שאלה ואני לא מצליח למצוא תשובה בכל הרשת לשאלה הזו....

כמה RMS הסט הזה??

על הרמקול עצמו כתוב 50-120 RMS

כך גם באתר, ששם בכלל לא מצאתי את הדגם DSD216 אלא DSE216.....שנראה זהה לזה שאצלי, אבל גם באתר כתוב 50-120 RMS....

וסתם סקרן אותי כמה וואט הם באמת ?

ואם מישהו יודע כמה RMS הם אשמח אם ישתף אותי במידע הזה:)

בתודה מראש

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

דימה סתם שאלה איך הסט מבחינת עוצמה נותן בראש או שהוא יותר איכותי לקונצרטים כמו שהרבה אומרים?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

יש לי סט דומה לזה או זהה...

הוא או 50 או 60 RMS אני לא זוכר

ואצלי הוא מוגבר ע"י הרדיו דיסק ככה שמבחינת עוצמה יש אבל לא מפציץ ברמות גבוהות יותר לאיכות..

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם

לדעתי הוא עוצמתי, הוא נשמע מצויין כשהוא על HIGH PASS

בכללי כשאין איטום אז קשה לנצל אותו....כי אם אתה לא חותך לו תדרים טוב, ומשאיר קצת באס אז לא ניתן לנצל אותו לפחות לא אצלי ברכב, בגלל שהרמקול מתלבש על הדלת ואין לבאס לאן לצאת, ולכן כשיש באסים אז הרמקול יכול לחרחר, ככה היה אצלי לפני שהיה לי מגבר עם קרוס נורמלי, עכשיו הוא מחובר בגישור למגבר 4 ערוצים של DHD ואני מאמין שבברדג' הוא מקבל אצלי עכשיו לפחות 70-80RMS כי כל רמקול מקבל שני ערוצים והוא עובד מצויין...חזק מאוד.

KICKER איך אתה יודע שהוא 50 או 60 RMS? יש איזשהו נתון רשום על זה??? כי אפילו בספקים של החברה ובכל הדברים הכתובים אני רואה 50-120 RMS ואני לא יודע כמה הוא...

לדעתי זה רמקול מומלץ, שמעתי כבר כמה....

פורסם

כשקניתי את הרמקול לפני יותר משנה וחצי אמרו לי שהוא 120 וואט ו60 רמס..

גם על הרמקול שלי כתוב 50-120 RMS

וואלה בקשר לעוצמה גם אצלי אין באס אין אטימה ואין הגברה ככה שאני לא דוגמה אבל בקשר לאיכות... לא חסר בכלל אפילו שזה על הגברה של רדיו דיסק בלי איטום מורכב על אוטו די ישן ועם רדיו מעפן...

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם

לי היה

ונכון שעל המיד עצמו רשום

BLASTBRAKIT 60-130

זה מה שרשום אצלי

אבל חישוב לקומפוננט לא ככה

אלא הוא מחושב עם הטויטר והקרוס ..

בכל מקרה על האריזה הכחולה היה רשום בפירוש

NOMINAL POWER 60 RMS

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מה זאת אומרת חישוב לא נעשה ככה ?

אז איך החישוב נעשה ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

Kicker

גם אצלי הם עבדו שבוע וקצת ללא הגברה, אני יכול לומר לך ולהבטיח לך שאתה פשוט תשמע אחרת לגמריי כשתחבר אותם להגברה...פשוט אחרת, ב10 רמות מעל! אני רציני...בתור אחד ששמע גם בלי וגם עם הגברה...זה שונה לחלוטין

פורסם
מה זאת אומרת חישוב לא נעשה ככה ?

אז איך החישוב נעשה ?

רשמתי בידיוק..

ההספק של הקומפוננט זה לא מה שרשום על המיד עצמו

אלא לוקחים בחשבון גם את הטויטר וגם את ההגברה שאפשר להוסיף עם הקרוס לפי התדרים שהוא חותך

פורסם

אויי נו...

כל רכיב אשר נחתך בתדר כלשהו יוכל לקבל יותר הגבר מאשר הוא FULL RANGE

ההספק המוצהר על קומפוננט אינו מבטא את ההספק של המיד לבדו אלה את הההספק של כל הקומפוננט כולו

לכן אם רשום לך על המיד 60 W זה לא אומר שכל הסט הוא 60 W

לרוב זה יותר

במיקרה של ךרשמתי לך בתגובה הראשונה שלי מה ההספק

פורסם

שתרצה לרגיש פעם 75WRMS אמיתיים, תבין שהקופננט הזה לא יוכל להספוג 120WRMS.

וגם לא מוראל 140WRMS, כן בטח, אולי לחלק ל2. 70W כול רמקול, אז זה הגיוני.

תמיר

פורסם

:-P עם איזה מגבר בדיוק?... הלוגיק נותן גג 60WRMS ליציאה ב4 אום.

והDHD נותן גג 50WRMS.

תמיר

• תוכן חדש...