Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מתלבט בין שני סוגים של קומפוננט את שניהם אני מביא במחיר של 400 שקל אשמח לדעת מה אתם חושבים על המחיר וגם על הקומפוננט בכלל ומה כדאי לקנות מבניהם תודה מראש שלומי

1 MOREL PULSE 6

2. CERWIN VEGA HED-1602

פורסם

כל אחד יגיד לך שזה עיניין של העדפה.

הכי טוב ללכת ולשמוע את שניהם בחנות , למרות שרוב החנויות לא מחזיקות אותם בתצוגה כי הם זולים.

אני אישית הייתי הולך על המורל , אבל שוב , עיניין של טעם.

מאיפה אתה מביא אותם ב 400 ? חדשים ?

פורסם
שלום לכולם אני מתלבט בין שני סוגים של קומפוננט את שניהם אני מביא במחיר של 400 שקל אשמח לדעת מה אתם חושבים על המחיר וגם על הקומפוננט בכלל ומה כדאי לקנות מבניהם תודה מראש שלומי

1 MOREL PULSE 6

2. CERWIN VEGA HED-1602

אז מה אתם אומרים ללכת על המורל ולא על הסרווין ווגה?

פורסם

לדעתי המורל יותר איכותי...

מה שכן אני לא ממש אהבתי את הטויטר של הסרווין לדעתי הוא צורם מידי

שזה בדיוק ההפך ממורל שידועים בטויטרים מדהימים

(יש לך אפשרות להוסיף טיפה ולקחת טויטר של מורל דוטק שהוא דגם מעל ? )

עכשיו אתה בטח שואל למה הדגשתי את דעתי ?

כי צליל זה עניין של טעם ויכול להיות שאני אוהב גוון צליל מסויים ואתה לא אוהב אותו...

בכול מקרה הכי טוב זה תנסה לשמוע

אבל תנסה לשמוע באותם תנאים

מתן

פורסם
לדעתי המורל יותר איכותי...

מה שכן אני לא ממש אהבתי את הטויטר של הסרווין לדעתי הוא צורם מידי

שזה בדיוק ההפך ממורל שידועים בטויטרים מדהימים

(יש לך אפשרות להוסיף טיפה ולקחת טויטר של מורל דוטק שהוא דגם מעל ? )

עכשיו אתה בטח שואל למה הדגשתי את דעתי ?

כי צליל זה עניין של טעם ויכול להיות שאני אוהב גוון צליל מסויים ואתה לא אוהב אותו...

בכול מקרה הכי טוב זה תנסה לשמוע

אבל תנסה לשמוע באותם תנאים

מתן

ומה אתה חושב על לשים את המורל מקדימה ואת האחוריים לחבר ל HU שאלו רמקולים של פיוניר אבל שקיבלתי עם האוטו 6+9 לא חזקים במיוחד?

פורסם

אתה יכול לחבר את האחוריים , ואתה יכול לנתק אותם , תנסה את שתי האופציות ותבחר את מה שנשמע לך באוזן עדיף.

אבל חשוב שתגביר את הקומפוננטים האלה ולא תחבר אותם ל HU.

פורסם
אתה יכול לחבר את האחוריים , ואתה יכול לנתק אותם , תנסה את שתי האופציות ותבחר את מה שנשמע לך באוזן עדיף.

אבל חשוב שתגביר את הקומפוננטים האלה ולא תחבר אותם ל HU.

אוקיי את זה הבנתי אבל השאלה איך הם יתפקדו כבמה קידמית ?

האם הם שווים משהו בכלל?

• תוכן חדש...