פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
שלום רציתי לדעת אם אלפיין 9855 זה המחליף של 9835? ואם כן מתי הוא יגיע לחו"ל ומתי לארץ(אני מתכוון לחנויות) ומה יהיה ההבדל בינו לבין 9835+-... ועם יש הבדל במכשיר עצמו ?
הודעה אחרונה מאת Kicker Furious, -
- 1 תגובות
- 680 צפיות
שלום לכולם מחר אני קונה רדיו דיסק ואני מתלבט בין פיוניר 8600 או 700 JVC הציבעוני שניהם אותו מחיר +- עכשיו הרדיו-דיסק שיהיה הולך לשבת על מערכת כבדה (2סאבים,2 מגברים, קומפוננטים וכ'ו..) חשוב לי מאוד האיכות איזה מכשיר יותר איכותי , יש לו יותר כיוונים ופונקציות? ואם כן איזה פונקציות וכיוונים יש לאחד שאין למכשיר השני? זה הפיוניר: http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=13683 זה הJVC: http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=13628 בי ותודה רבה לכולם
הודעה אחרונה מאת lioroko7, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 819 צפיות
לכל בעלי המגבר LOGIC 800W האם יש לו כניסת HI POWER לרדיו שאין לו יציאות RCA ?
הודעה אחרונה מאת dimal007, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפי מה שהבנתי אני צריך , קיט התקנה מינ' (כבל RCA וכד..) חוטים לחיבור הרמקולים (כמה גייג' ? ) ואמרו לי שאני צריך גם מפצל . האם זה נכון ומה עוד צריך ? אני לא רוצה שבעל החנות יקח עליי כספים . ובכל אופן , איפה זול לקנות את הרכיבים שציינתי בהכי זול שאפשר ... להזכירכם : מגבר 4 ערוצים שמתחבר לסאב בגישור ולקומפוננט.
הודעה אחרונה מאת bg^golf, -
- 25 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
איך שהבנתי אם אני מחבר סאב DVC (סליל כפול) ההתנג' יורדת ל-2 אוהם וכך ההספק שאני מקבל מהמגבר גבוה יותר ! השאלה שלי היא האם קיימת סכנה איזושהי לסאב או למגבר בחיבור זה ?! המגבר שיש לי הוא לאנזר וייב 420 ( בנתונים כתוב שיציב ב-2 אוהם..) תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת T.s.R, -
- 0 תגובות
- 826 צפיות
מישהו יודע כמה יעלה אצל מתקין מקצועי ההתקנה הנ"ל? והאם יהיה יותר שווה לקנות ערכה להתקנה ולהתקין לבד? אני רוצה לציין שלא התקנתי בעבר מגברים אך התקנתי את המערכת עםהרמקולים לבד, כמו כן אני לא מחפש התקנה סופר מקצועית עם בניות וכד'..אני מחפש התקנה פשוטה שלא תבלוט יותר מידי ותעשה את העבודה... אם אתם יכולים על מתקין זול באזור המרכז שיכול לעשות את העבודה לא בהרבה כסף אנא תיכתבו..או שילחו ה"פ
הודעה אחרונה מאת snowbol, -
- 40 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מדובר על המגבר "800W" של קליפורניה בום . מה דעתכם עליו ? נותן עוצמה כמו שצריך ? אני מתכוון להגביר איתו קומפוננט של מורל - פולס , וסרוין ווגה 10' ... ועוד שאלה קטנה , מה לדעתכם עדיף , ה 305C או הסרוין וגה משומש (לצורך העניין שימוש של חצי שנה עם ההגברה הנ"ל)
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.best4u.co.il/product.asp?productid=2002 קניתי אותו ב399 מקווה שלא טעיתי... המגבר אמור להרים לי סאב של רוקפורד 150 W רמס וזוג פיונירים אחוריים 6 על 9 שכל אחד מהם 80 רמס... לדעתכם זה יספיק כדי להרים את מה שציינתי?
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מחפש מגבר מיניאטורי שיגביר לי את הקומפוננט 2160 של מאגנט יש לי כבר מגבר שמחובר לאחורה עם הסאב ו ה6*9 ראיתי איזה מגבר ממש ממש קטן של שרווד וחשבתי לחבר אחד כזה אפילו על היציאה המוגברת של הפיוניר 5650 אבל לא ראיתי בשום מקום כזה מגבר ומה המחיר שלו. אני מחפש משהו זול שלא יתפוס הרבה מקום והתקנה פשוטה על מנת לתת מעט שיפור להגברה הקיימת המתבססת על ההגברה של הרדיו דיסק. אז אם מישהו מכיר אשמח לשמוע חוות דעת.
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה אתם הייתם בוחרים? את הlanzar הזה... http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=841 או... את הjbl הזה... http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2057,normal_sales אני צריך לקנות שניים...או שני לאנזר או שני ג'יי בי אל מהדיוטי פרי אני מגביר איתם מורל דוטק ולשלוש סאבים של פיוניר 800...
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בשעה טובה התקנתי את המערכת. Alpine 9831 Dotech Pulse 6x9 JBL GTO 75.4 המתקין שם לי את האחוריים והקידמיים על HP... האם זה בסדר? האחוריים לא אומרים להיות על Flat? ודבר נוסף, הוא כיוון לי את התדרים והעוצמה של המגבר בזמן שהאיקוליזר היה מופעל ברדיו על Rock, והבנתי שצריך לכוון שהכל על Flat. אז לאן אני יכול ללכת שיכוונו לי את המערכת כמו שצריך? (בחינם?) או שאפשר לבד? (אבל אני מפחד כי הוא אמר לי לא להיתעסק עם הכפתורים של המגבר שאני לא יהרוס את הרמקולים)
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 829 צפיות
חשבתי אולי תמליצו לי על מגבר שיעלה עד 1000 ש"ח בעל 2 ערוצים ויפתח את ה: morel pulse 6*9 (150 watt rms) משהו חזק ואיכותי ומספיק מקצועי.
- 35 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני רוצה לקנות כזה מחבר, כמה הוא שווה? תודה
הודעה אחרונה מאת lioroko7, -
- 2 תגובות
- 810 צפיות
ח'ברה , חוות דעת בבקשה, על מחיר של 850 למשומש...???
הודעה אחרונה מאת TOMER_Y, -
- 25 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אז ככה , אני יכול להביא לי מהדיוטי פרי כמה מוצרים, אז מה הכי כדאי כאן : הפיונר DEH-1600R http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1076&CategoryID=72&Page=3 או JVC KD-G205 http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=251&CategoryID=72&Page=1 או JVC KD-G405 http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=251&CategoryID=72&Page=1 מי הכי אמין? . (ויישרת אותי לשנים וכמובן שאני שומר על המוצרים שלי ! !) *חשוב לציין כי יש הנחה של 10$ על כל מוצר אנא תנו תגובות וחוות דעת על המערכות המוצגות, תודה !
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 21 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכם אני מעוניין לרכוש קומפוננט.. חיפשתי משומש ובמחיר טוב ולא מצאתי כלכך איזה חנות שמוכרת מערכות הציעו לי קומפוננט של חברת SoundStream 150RMS לפי מה שהוא אמר לי,איך החברה והרמקול הזה? אם יש למישהו איזה קומפוננט במחיר טוב למכור.. תודה
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות רדיו דיסק של חברת Blaupunkt מדגם RPD552 http://www.best4u.co.il/uploadimages/200/755521.JPG מומלץ ? איך האיכות ?
- 29 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מה אתם אומרים? http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=409&CategoryID=123&Page=1
הודעה אחרונה מאת miran80, -
- 0 תגובות
- 811 צפיות
שלום ! כמה דברים במערכת שלי באוטו מתו בזמן האחרון ורציתי להתייעץ איתכם מה לעשות: 1) רדיו דיסק MP3 של קנווד עם פנל מתהפך - עובד רק כשאני מחזיק את הפנל חצי מקופל ובנוסף הפסיק לקרוא MP3 ים. האם כדאי לתת לתיקון או שזה יקר, ואם כדאי אז איפה מעבדה טובה וזולה? או שכדאי לתת ליבואן? הוא רוצה 95 שקל על הבדיקה... 2) אחד הרמקולים האחוריים שלי morel מזמזם. מה ניתן לעשות? האם זה בר תיקון? הם בערך בני 3 ככה שאחריות אין (למרות שחשבתי שלמורל יש יותר). בקיצור אותן שאלות כמו מקודם. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת נפוליאון, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מורל פולס פיוניר 6X9 350W סאב 10' סרווין וגה מגבר של קליפורניה בום ההצעה הכי טובה שקיבלתי הייתה : מורל פולס + הסאב בגישור למגבר הפיוניר בגישור לרדיו דיסק. מה אתם אומרים ? נ.ב. האם צריך לדעתכם להשקיע בחיווט (ממש לא מבין בעניין) , אם כן , מה לקנות ? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. אני חדש בפורום וגם בעולם האודיו לרכב.. לאחרונה החלטתי שאני משקיע במערכת לאוטו ולא מסתפק עם מה שמגיע עם האוטו.. לכן קניתי רדיו דיסק של prosound PR-9000. הבעיה איתו שההגבר שלו מאוד חלש 4*30 לכן חובה בשבילו מגבר.. רמקולים כבר אני דיי סגור על פיוניר TS-A6980S 350W מצאתי אותם ב330 שח. ברצוני לדעת איזה מגבר אני צריך לרכוש כדי להפיק את המירב מהרמקולים האלו.? לא משהו יקר כי אין. בתקציב של עד 400 500 שח גגגגגגג.... ואם למישהו יש בסגנון משומש.. עוד יותר טוב.. בתודה מראש . שי
הודעה אחרונה מאת dimal007, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
התייעצות קטנה לי אל המבינים שבתחום. בנדוד של חבר המליץ לי על מגבר טוב ועל רמקולים טובים (כך הוא טוען לפחות) של חברת Planet audio - חברה אמריקאית, הדגם של המגבר נקרא: TT5600 שמעתי את הרמקולים שנשמעו ממש לא רע אבל את המגבר עוד לא שמעתי... אם מישהו מכיר ויש לו המלצות טובות או מישהו שנכווה ויש לו דברים פחות טובים לשתף - אני כאן לתגובות...תודה..
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 982 צפיות
שלום לכולם: איפה ניתן להשיג דינמייט אקסטרים לאיטום דלתות , באיזור הצפון? תודה.
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 3 תגובות
- 945 צפיות
יש לי כבר פאנל של פיוניר הדולפנים דגם 7600. אפשר המלצה לרמקולים, מגבר וסאב? המכונית היא הונדה האצבק 96, וכרגע חוץ מהפנאל אין בה כלום.. תודה!
הודעה אחרונה מאת אביעד כ., -
- 4 תגובות
- 895 צפיות
שלום איפה אני מוצא דגמים של פיוניר חדשים בזול, בדגמים האלה: 5750 4750 6750 ושאלה נוספת...האם בדגם 4700 ו/או 470 פרימיר יש שליטה מלאה על סאב ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת twito, -
מה זה אוהם ?
מאת SagiLo- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי את התשובה שתספק אותי . ראיתי שיש במגברים הספקים של 2 אוהם ו 4 אוהם בד"כ , כאשר ברגע שהמגבר מספר ב 2 אוהם הוא מספק פי 2 Watt מאשר ב 4 אוהם . האם מישהו יכול לתת הסבר לגבי זה ? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
- 2 תגובות
- 860 צפיות
שלום לכם... לאחר שראיתי שמחירי התקנת המערכות עלו קצת בזמן האחרון (800 שקל)... החלטתי להתקין לבד את המערכת... אחרי שצפיתי בשלוש הרכבות שונות ברכב שלי, ושילמתי כל פעם סכומים שנעו בין 400 ל-600 שקל.. אני חושב שאני כבר מסוגל ממה שראיתי ולמדתי להתקין ולחווט מערכת לבד ברכב... אבל מכיוון שזו תהיה הפעם הראשונה, הכנתי תרשים חשמלי כללי של הרצת החיווט וחיבורו... והייתי רוצה לקבל את דעתכם לגבי נכונות התרשים... בקצרה... * האם התרשים החשמלי הנ"ל הוא נכון? חיווט מערכת.doc
הודעה אחרונה מאת <<TIBURON>>, -
- 1 תגובות
- 708 צפיות
שלום לכולם! הייתי אמור לקבל מגבר מהדיו טי פרי של jbl אך לצערי הרב הוא ניחטף מהמדפים תוך ימים ספורים במחיר של 200 דולר. בימים הקרובים מישהו נוסף שאני מכיר טס ויכול לקנות לי את הפיוניר: GM-6000F באתר של הדיו טי פרי רשום שהוא 100 וואט rms כפול 4, ב4 ohm לעומת זאת באתר המקורי של פיוניר הנתונים מראים כי עוצמת המגבר היא 50X4 rms (חצי ממה שמובטח באתר בדיו טי פרי), מה אתם חושבים על המגבר הזה? ומיותר לשאול אם הוא יפתח רמקולים מסוג: morel pulse 6*9' שרשום כי הם 150 rms ? בקיצור מיותר לקנות? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
עזרה בקנייה
מאת galran- 0 תגובות
- 749 צפיות
מעוניין לקנות זוג אחוריים של MB QUART הזוג הקידמי הוא PCE 213 ומגבר ROCKFORD P4004 מישהו יכול להמליץ? מה זה PCE 164?
הודעה אחרונה מאת galran, -
- 24 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
עשיתי עוד בירורים בנוגע לפאנלים איכותיים ושמעתי שמועות שה- Panasonic HX-8023 בהחלט לא רע ויכול לעשות את העבודה באופן יעיל ואיכותי... לידע כללי זה מכשיר עם הספק של 50 כפול 4, טאצ' סקרין, תצוגה גדולה וברורה, יש לו כל יציאה אפשרית שזה לא דבר מובן מאליו בכל רדיודיסק היום (גם יציאת aux) ... מי שנתקל במכשיר הזה או שמע אותו או שיודע עליו פרטים שיכולים לעזור - שלא יתבייש להגיב...
הודעה אחרונה מאת Matan-Net,
-
מי מחובר 63 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,142 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- orsh99
- epiphone
- ELI001
- yor2
- efraimc
- Igalz
- ArikB
- SlowRide
- BRAVO_SX
- razi_pazi
- `Infinity
- PYA