Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

תן לי לינק שעובד, נראה לי טעית בהקלדה שלו.

בכל מקרה מצאתי לך ת'דגם של קלריון המדובר, אני אסתכל בפונקציות ואני אעריך לך כמה הוא שווה היום...קח בחשבון שזה דגם ישן ביותר..

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם
אם תגיד לי אילו פונקציות יש בו אני אגיד לך בדיוק כמה אני הייתי נותן עליו...דברים בסיסיים כמו כמה rms המכשיר מוציא נטו?

משהו כמו 4X20

פורסם
תן לי לינק שעובד, נראה לי טעית בהקלדה שלו.

בכל מקרה מצאתי לך ת'דגם של קלריון המדובר, אני אסתכל בפונקציות ואני אעריך לך כמה הוא שווה היום...קח בחשבון שזה דגם ישן ביותר..

תודה.

ויש התלבטות נוספת, JVC KDG300 VS PIONEER 3700MP

איך הפיוניר הזה?

למה הוא כזה זול? (יחסית, 800 שקל)

פורסם

בדקתי לך ת'קלריון הזה, בזמנו הוא עלה 180 יורו, הוא לא כזה ישן אבל עדיין...אם הוא היה בארץ, חדש, הוא היה עולה בסביבות ה-1000 שקל.

מכיון שהוא יד שניה אני הייתי מוריד לו 400 שקל וזו גם הצעה נדיבה רק בגלל שזה עדיין קלריון...

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם
בדקתי לך ת'קלריון הזה, בזמנו הוא עלה 180 יורו, הוא לא כזה ישן אבל עדיין...אם הוא היה בארץ, חדש, הוא היה עולה בסביבות ה-1000 שקל.

מכיון שהוא יד שניה אני הייתי מוריד לו 400 שקל וזו גם הצעה נדיבה רק בגלל שזה עדיין קלריון...

הוא רוצה למכור לי ב 350...

מלפני כמה שנים הוא?

פורסם

350 זה לא הרבה, אם לא היה חשוב לי הmp3 והפונקציות הנוספות הייתי לוקח אותו גם ב-400... השאלה היא מה אתה מעדיף?...

פורסם
350 זה לא הרבה, אם לא היה חשוב לי הmp3 והפונקציות הנוספות הייתי לוקח אותו גם ב-400... השאלה היא מה אתה מעדיף?...

לא ממש חשוב לי mp3. חשוב לי לשמוע באיכות נורמלית, שלא יהיה יקר, ויהיה דיסק.

השאלה היא אם אני לא אתחרט אחר כך שקניתי משומש, ב 350, במקום לקנות משהו חדש עם mp3 ב 700...

יש לך דעה על הפיוניר או JVC שהראיתי?

פורסם

אני מברר לך ת'שנה, אני פשוט בודק בכל מיני אתרים והמכשיר הזה נכחד מן העולם כבר ואני לא מוצא אותו בהרבה מקומות, קח בחשבון שאם אתה לא מוסיף רמקולים שמכבידם את עצמם ובמיוחד בלי מגבר, לא תוכל להפציץ איתו כי ההספק שלו די נמוך...

פורסם
אני מברר לך ת'שנה, אני פשוט בודק בכל מיני אתרים והמכשיר הזה נכחד מן העולם כבר ואני לא מוצא אותו בהרבה מקומות, קח בחשבון שאם אתה לא מוסיף רמקולים שמכבידם את עצמם ובמיוחד בלי מגבר, לא תוכל להפציץ איתו כי ההספק שלו די נמוך...

יש לי 6X9 של פיוניר, 300W

פורסם

אני הייתי קונה רמקולים לקדימה, פשוט זה נשמע צורם שיש לך רמקולים מאחורה ומקדימה רמקולים של האוטו, מניסיון... עד לא מזמן גם אני הייתי שומע ככה אבל עם פאנל עם הספק רב יותר, וההספק של הפאנל הזה הוא די נמוך...הייתי מוותר על העסקה הנוכחית ובונה חדשה.

פורסם
אני הייתי קונה רמקולים לקדימה, פשוט זה נשמע צורם שיש לך רמקולים מאחורה ומקדימה רמקולים של האוטו, מניסיון... עד לא מזמן גם אני הייתי שומע ככה אבל עם פאנל עם הספק רב יותר, וההספק של הפאנל הזה הוא די נמוך...הייתי מוותר על העסקה הנוכחית ובונה חדשה.

בוא נגדיר את העסק ככה:

רמקולים אחוריים 6X9 פיוניר, 300W

רמקולים קדמיים שבאו עם האוטו (על הפנים של איכות)- לא יוחלפו, האפשרות היחידה-ינותקו.

פאנל? קלריון משומש? פיוניר 3700? ג'ייויסי 700? כשההבדל בין החדשים למשומש הוא 400 שקל.

• תוכן חדש...