Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתג במגבר: LP HP FLAT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה התקנתי את המערכת.

Alpine 9831

Dotech

Pulse 6x9

JBL GTO 75.4

המתקין שם לי את האחוריים והקידמיים על HP... האם זה בסדר? האחוריים לא אומרים להיות על Flat?

ודבר נוסף, הוא כיוון לי את התדרים והעוצמה של המגבר בזמן שהאיקוליזר היה מופעל ברדיו על Rock, והבנתי שצריך לכוון שהכל על Flat.

אז לאן אני יכול ללכת שיכוונו לי את המערכת כמו שצריך? (בחינם?)

או שאפשר לבד? (אבל אני מפחד כי הוא אמר לי לא להיתעסק עם הכפתורים של המגבר שאני לא יהרוס את הרמקולים)

פורסם

כשאתה שומע במערכת שלך אתה שומע באס?!

כי אין לך סאב אז לא נראה לי שהוא היה צריך לשים לך גם את האחוריים על HP:?

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

דוגרי אם לי היה רדיו דיסק כזה אז הייתי שם את המגבר של FLAT ונותן למעבד של הHU לעשות את העבודה ותאמין לי הוא יעשה טוב יותר מאשר הקרוס של המגבר...

פורסם

אני באמת לא שומע הרבה באס...

אתם בטוחים שזה בריא לשים את האחוריים על FLAT? כפי שאמרתי, הוא אמר שזה יכול לעשות נזק לרמקולים...

ואם אני אשים אותם על LP?

פורסם

תתחדש, אחלה מערכת.

לפי דעתי המגבר על FLAT הכל, ודרך המכשיר HP לקדמי וFLAT לאחורי...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
דוגרי אם לי היה רדיו דיסק כזה אז הייתי שם את המגבר של FLAT ונותן למעבד של הHU לעשות את העבודה ותאמין לי הוא יעשה טוב יותר מאשר הקרוס של המגבר...
איזה סלופ יש לקרוס של המכשיר, ואיזה סלופ יש לקרוס הפנימי של המגבר שלו ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...