Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רב עם אף אחד...ולא נכנס לויכוחים ( לפחות לא עכשיו )

אין לי בעיה לעשות מבחן...מול כול מגבר( גם אם אני "יפסיד" זה רק יעזור לי ללמוד משהו )

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סבבה מתן אז נעשה את ההשוואה במפגש הקרוב ונראה גם אם הנתונים זהים של המגברים שלנו... אדי אם אתה שומע אבל שכולם אומרים שאין הבדל בסאונד אתה סותם את הפה אחת ולתמיד?

ותאמין לי ששלי לא מגבר מעאפן שילמתי עליו ממיטב כספי והוא לא נחשב למותג כמו רוקפורד וכאלה אבל הוא מוכר...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

לא אכפת לי גם להגיע לצפון אחי איך שיסתדר נדבר בפרטי ונראה מה יהיה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

בואנה אחי אחלה מגבר אפשר לימצוא כמותו בערמות בזבל......

החברה הזאת דפוקה בהכול......

ניסיון של שכן!

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

חברה אומנם לא כל כך אמינה אבל דפוקה?!

יש לך מעבדה שמדדת הספקים?

שמעת מה זה פעם תמורה לעומת תשלום?

קליפורניה אולי לא מתמחה במוצרים אמינים כל כך ולמוצרים יש אורך חיים קצר אבל ממה שהבנתי המגבר עושה את העבודה והסאבים עושים את העבודה אומנם לא בשיא האיכות אבל על מה ששילמת זה מה שקיבלת...

פורסם

צר לי שאחרי כל כך הרבה זמן בפורום אני קורא כל כך הרבה תגובות בנושאים שאולי אתם בעצמכם כבר שכחתם.

מגבר זה בסך הכל מגבר, מגביר אות, ולא אולפן עריכת וידאו דיגיטלי שגם משנה אותו וצובע אותו.

אם הקומפוננט נשמע רע עם מגבר מסויים, ועם מגבר "יקר יותר" נשמע טוב יותר, זה בסך הכל מעיד על הגברה בריאה יותר, או על כיוונון קרוס טוב יותר.

ולא מעבר לזה, אם אתם עדיין מאמינים בוודוו שלכם, כולכם מוזמנים להיכנס לתרד עם האיכויות של המגברים ולהוכיח לי שאני טועה.

בהצלחה.

דרך אגב, גם אני בדיעה שהמגבר נותן תמורה לא רעה, המחיר שלו מצחיק, (באיזור ה500 ?)

בכל אופן אני אישית היתי משקיע קצת יותר, או מחפש יד שניה .. אבל אי אפשר להגיד שהוא לא נותן תמורה בהשוואה לעלותו הזולה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
בואנה אחי אחלה מגבר אפשר לימצוא כמותו בערמות בזבל......

החברה הזאת דפוקה בהכול......

ניסיון של שכן!

אין מצב בחיים אבל בחיים שזה לא קשור לאדי.

עריכה :

ושי אני לא יודע כמה הוא עולה אבל אם דיבור עם אוטואם אפשר לקנות ביותר זול ממה שהם רושמים

בעבר היה במצבע של המגבר "1000" + טויטרים + כבל RCA ב 499 שקל...

מישהו מזכיר פה תמורה למחיר ?

פורסם

חח,נו...באמת מתן מה אתה חושב שאני היחידי החושב שעלאק "חברה" (אם בכלל אפשר ליקרוא לה ככה) חרא עם כול הפורום רצה ליכתוב משהוא אז הוא היה כותב שזה חרא אבל הם לא מיתערבים בגלל השפה שלנו פה.....

מתן,תיתבגר כבר ותפסיק לחפש תרוצים למה המגבר שלך ככה ולמה ככה כי הוא פשוט חרא וסתם הורס לך את השמיע ברכב נקודה.... לא יעזרו כול ההוכחות והתענות הריי שמענו....

ואם אדון שי שקורא לעצמו מומחה לתחום אחרי חצי שנה(ראה תרדים קודמים) החדיר בך מוטיבציה שהמגבר שלך טוב יותר מרוקפורד בלי שהיה לו ניסיון כול שהוא איתו אז בכלל אין על מה לדבר....

התמורה למחיר-חרא,חתול בשק,יכול להיתקלקל מאוד מהר...

תמורה אמיתית ולא כורדית-לחפש מגבר יד שנייה ב500שקלים של חברה נורמלית ולא חיקויים זולים...

ושוב כבר אמרתי לך תיקנה ותחשוב מה שבא לך לא איכפת לי אבל אל תתטעה אנשים ותיכוון אותם ליקנות את הזבל הזה כי זה באמת סתם זבל עדיף לחפש אלטרנטיבות אחרות....

• תוכן חדש...