Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי הוא די חזק, אני מכיר הרבה אנשים שיש להם אותו ושמעתי אותו מגביר הרבה סאבים/רמקולים, ולדעתי הוא די חזק. מה שכן נתקלתי בכמה מקרים של התחממות לאחר הרבה זמן של עבודה.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אותי היה מעניין לשמוע תוצאות של מבחן שבו פעם אחת ישמעו את המערכת עם הקליפורניה ופעם אחת ישמעו את המערכת עם מגבר יקר יותר . אפילו ספציפית לקחת את ה 301X בגישור כמובן .

כל פעם נכוון את המערכת בצורה המיתבית שמתאפשרת.

הכוונה שלי פה , היא לראות , עד כמה ההבדל בסאונד בתעכלס יהיה יותר טוב עם מגבר יקר יותר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

חח גולף ב 19 ל2...

וואלה למה לא יהיה אחלה לראות משהו כזה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני לא היתכוונתי לעשות מיבן נתונים אלה מיבחן פשוט של שמיעה ......שמעתי את הדוטק של מתן ואת הדוטק של ויטלי ויש הבדל של יום ולילה....

מתן,תעשה מיבחן נגד כול מגבר נורמלי של חברה ותיראה שמערכת שלך תחזור לחיים ולא תיהיה מוגדרת בגדר הפולי של פלאפון....אבל אם אתה עדיין לא תישמע את ההבדל אז כניראה ששמיעה שלנו לא זהה.....

פורסם

נו יאלה אדי אז אתה אומר ככה בוא תגיע למפגש במרכז ונעשה את זה ואני מוכן לנדב גם את האוטו שלי למבחן הזה שלי ושל מתן די זהים בנתונים אולי חריגה קטנה לפה או לשם נראה אם יהיה הבדל...

והנה דיברת דיברת כשהתווכחנו על המגברים תביא מישהו עם מגבר רוקפורד או מותג אחר ונראה אם יש הבדל או לא...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מה גם לך יש קליפורניה בום?

כן,אני רץ לינסוע למרכז....:|

לא יודע מה עם שניכם אבל אני שמעתי ויש הבדל עצום בין הזבל הזה למותג.... תחשבו בהיגיון אם לא היה הבדל אז למה לאנשים לשלם אלפי שקלים על מערכת סטריאו נגיד למה איל לא הביא קליפורניה בום אולי כי איל מבחין הבדל אבל אם אתם לא אז סבבה לכם כי אתם לא צריכים להשקיע הרבה כדי להגיעה לתוצאות רצויות!

פורסם

אדי אין לי קליפורניה בום אני השקעתי קצת יותר...

אבל אני אמרתי לך כבר בעבר תעמיד את המותג שלך לדוגמא ה 501 מול שלי או משהו עם נתונים די דומים לשלי בוואטים ובאחוז עיוותים ונתונים חשובים אחרים ואני מבטיח לך שאתה יוצא עם הזנב בין הרגליים מרמת גן אתה תראה שוואט זה וואט בין אם רשום עליו קליפורניה בום ובין אם רשום עליו אלפיין אבל אני לא מצפה שתבוא כי כרגיל אתה שפן מאחורי מסך ומקלדת...

פורסם

מעניין אם אתה משקיע קצת יותר אז גם לך יש מותג לא? אז מה אתה בכלל מקשקש על מותגים?

אם אתה כול כך בטוח אז סימן שמגבר הזבל של מתן טוב יותר מהמותג ומההשקעה הגדולה שלך למה שאתה לא תעשה איתו השווה אתם יחסית קרובים יאללה לדרך!!...

מתן,אני לא בורח לשום מקום אמרתי לך נטו שמעתי אצלך חשבתי שדוטק זה חרא שמעתי אצל ויטלי שמעתי איכות ואני ועוד 10אנשים יכולים להגיד לך שמהגבר שלך זבל וסתם גוזל חשמל ושומעים את זה.....

אם אתה לא הרגשת הבדלי איכותי מתי ששמעת דוטק על רוקפורד אז כניראה השמיעה שלך לא מבדילה...

אבל דוגרי לי אישית זה לא איכפת אתה תישאר עם הקליפורניה ואני עם ה"מותג" שלי ותאמין שאני יתקדם פשוט חבל לי שאתה סתם מטעה אנשים .....

תגיעה למיפגש בצפון פעם נתקין את הדוטק ברכב שלי ופעם בשלך ואז תיראה איזה הבדלים יהיו אבל אם אתה לא תישמע אותם אז אין מה לדבר לא הוכחנו כלום כי הכול תלוי בשמיעה...

MDMA היקר בוא תבוא לחיפה ואני יראה לך מי שפן ומי לא בנתיים השפן זה אתה כי אתה רק מדבר ומדבר...

אם אתה כול כך חושב שוואט זה וואט אז לך תעשה מיבחן בין הקליפורניה של מתן למגברים שלך(ואיזה בכלל יש לך מעניין אותי)....

לסיכום קליפורניה בום זה סתם חרא זול שעלות היצור שלו עולה 150 שקל המגברים זבל של דבר והיא לא מיתקרב לאף "מותג" שקיים ואין כזה דבר סתם מותג כי כול חברה עשת הרבה כדי להגיעה לרמה שלה ולא כמו קליפורניה בום שאנשים כמו מתן מחפשים מישפטים כדי לשכנע את העצמם שיש להם מערכת עלאק SQ:|

א-ל ת-י-ק-נ-ו קליפורניה בום זה חרא של דבר עדיף להשקיע יותר ולקבל משהוא נורמלי!

זהו גמרתי ליכתוב פה אמרתי מה שאני חושב....

פורסם

על חצי ממה שרשמת לא בא להגיב לך...

רק על דבר אחד

תראה לי איפה אני רשמתי שיש לי מערכת SQ ?

תמיד אמרתי וגם עכשיו אני אומר אני מעדיף SQ ולא SPL

וזה אומר שאת הכיוונים ואת הרכבים במערכת שלי אני מנסה לכוון ליותר איכות מאשר SPL (שלדעתי אין קשר בי SPL לבין מוסיקה...)

בכול מקרה אדי קצת היגיון

למה צריך לפרק את הדוטק שלי ולהרכיב אצלך ?

למה לא לפרק את המגבר של או את שלי ?

כמו שאמרתי ואני אומר עוד פעם אני מוכן לעשות מבחן בין המגבר שלי ולמגבר שלך ולראות איך שומעים !

פורסם

יש לי סאונד סטורם D350.4 תאמין לי שאני נותן להרבה מגברים בשוק היום חזק בראש במיוחד לכל הצעצועים האלה שאתה קורא להם מותגים כמו ה 301X 501X P4004...

אדי המגבר שלי לא מותג מטורף ואני לא עושה ממנו מותג מטורף דבר אחד אני כן יודע אני נותן למגבר שלך בראש וחזק לצעצוע שאתה חושב שהוא מגבר טוב בגלל שהוא רוקפורד אתה ילד מסיבה אחת פשוטה אתה לא מוכן ללמוד ואם אתה כל כך תותח באודיו לרכב בוא תוכיח את הטענות שלך...

ודרך אגב ממש אין בעיה לעשות את ההשוואה עם מתן ממש בשביל הכיף אני לא בא בראש לתאקל עם מישהו להפך אלא ללמוד ממישהו...

אני שפן?

עשר פעמים הצעתי לך תגיע לכאן את המערכת אני יתן לך אם תוכיח שאתה צודק אז מי שפן הנה אני מציע לך תגיע למפגש ואתה תראה שאתה תתקפל עם הזנב בין הרגליים אתה יודע למה כי אתה אוהב לעשות הרבה רעש ומעשים אתה לא חזק במיוחד...

ושוב אני אומר שלא תחשוב משהו אין לי בעיה לעשות את זה עם המגבר של מתן יש לנו מגברים די דומים בהספקים קרוס מלא אולי רכיבים ואחוזי עיוותים שונים לא יותר מזה...

מתן אם יש לך התנגדות תביע אותה אם לא אז תאשר את זה מה שבא לך את התוצאות אבל אנחנו נביא לך אדי עם עדות כי אחרת אתה תגיד שאנחנו סתם טוחנים את המוח אני כבר די בטוח שהבדל רציני לא ישמעו אם ישמעו זה אולי בגלל שהאחוז עיוותים אצלי ממש נמוך לעומת של מתן או משהו אחר קטן שיעשה הבדל למה אני בטוח שהמגברים שלנו לא זהים במאת האחוזים...

פורסם

לא ידעתי שאני יפתח פה תיבת פנדורה עם השאלה שלי

מצטער :(

החלטתי לקנות את המגבר יד שניה . תודה רבה לעוזרים באשכול

לאדי ולמתן הרבים הקבועים...

• תוכן חדש...