Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני חדש בפורום וגם בעולם האודיו לרכב.. לאחרונה החלטתי שאני משקיע במערכת לאוטו ולא מסתפק עם מה שמגיע עם האוטו.. לכן קניתי רדיו דיסק של prosound PR-9000. הבעיה איתו שההגבר שלו מאוד חלש 4*30 לכן חובה בשבילו מגבר.. רמקולים כבר אני דיי סגור על פיוניר TS-A6980S 350W

מצאתי אותם ב330 שח.

ברצוני לדעת איזה מגבר אני צריך לרכוש כדי להפיק את המירב מהרמקולים האלו.?

לא משהו יקר כי אין.:| בתקציב של עד 400 500 שח גגגגגגג....

ואם למישהו יש בסגנון משומש.. עוד יותר טוב..

בתודה מראש . שי

פורסם

באמת בוס די פשוט יעשה את העבודה V12 יעשה את העבודה אם בא לך על משומש לא חסר מגברים סבבה בתקציב הזה תעבור על המודעות יד שניה בפורום תראה מה נועל לך את העין תן לנו את האפשרויות ונעזור לך...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

BOSS 1000W וה-V12 הכי מתאימים בשבילך, הם הכי סבירים בטווח המחירים הזה. כ-500 ש"ח

כמובן שתצטרך להוציא עוד על סט התקנה כ-100 ש"ח ובנוסף אם אינך יודע להתקין לבד תוסיף עוד כ-250 ש"ח על התקנה.

אם יש לך מישהו שטס לחו"ל בקרוב יש בדיוטי פרי מגבר LOGIC ב-99 דולר, הוא העסקה הכי טובה במחיר הזה כיום.

פורסם

אני ממליץ לך על מגבר DHD איכותי יותר מBOSS מפני שהDHD לא חיקוי, ואיכותי ויותר חזק מהV12

4 ערוצים דגם NTX2004 עם קרוס מלא....חדש עולה כ800 ש"ח...

אבל במקרה אני מוכר כזה יד שניה...תוכל לחבר אליו 4 רמקולים או 2 רמקולים וסאב עד 250RMS

אם תרצה כנס:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=58446

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

הלוג'יק באמת אחלה מצטרף להמלצה של פונטו...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

חברה.. קודם כל תודה על התגובות.

אני מחפש מגבר טוב של 2 ערוצים לא 4 כי אני הולך לחבר רק 2 רמקולים בגלל חוסר תקציב.

חשבתי בכיוון שך boss BA2200.

מה אתם אומרים עליו? והאם מישהו יוכל לומר לי אם הפיוניר gm-120

מומלץ..? תודה לכם

שי.

אגב. איך נקרא הדגם של הלוג'יק שנוכרים בדיוטי פרי?

פורסם

אם אתה קונה מהדיוטי פרי לדעתי לך על הלוגיק שווה 430 שקל ( אפילו ממש שווה )

אם לא פלטניום אודיו 1200 ( V12 )

יעשה את העבודה מצויין

למה בחרת ברמקולים אחוריים ?

קומפוננט עדיף במקרה שלך

פורסם

הדגם של הלוג'יק נקרא PLX44.

הוא גם 4 ערוצים, וכמו שהמלצתי לך עדיף לך באותו מחיר בערך של הBOSS 2200

לקנות במקומו מגבר 4 ערוצים וגם אם אתה מתכוון לחבר רק 2 רמקולים תוכל לחבר אותם בגישור ולזכות ביותר כח ועוצמה, והגברה בריאה לרמקולים וגם תהיה לי אופציה לעתיד לחבר סאב.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

• תוכן חדש...