Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

איפה אני מוצא דגמים של פיוניר חדשים בזול, בדגמים האלה:

5750

4750

6750

ושאלה נוספת...האם בדגם 4700 ו/או 470 פרימיר יש שליטה מלאה על סאב ?

תודה מראש

פורסם

הייתי רוצה להבין למה אתם מציעים לבדוק בזאפ, הסיבה היחידה שאני ניכנס לזאפ היא כדי לקרוא ביקורות וגם לרוב הם מגיעות מאנשים שאין להם ניסיון אחר.

כשאתה בודק בזאפ דבר ראשון הוא לא מציג לך את כל האתרים הקיימים וגם לא חצי מהחנויות.

דבר שני כשאתה רואה מחיר מסוים בזאפ תוריד בממוצע 50-100 שקל וזה יהיה מחיר סביר שאתה יכול למצוא למוצר שאתה מחפש, כל פעם שאני קונה משו מהאנטרנט אני ניכנס לזאפ כדי להוכיח לעצמי שחסכתי בסביבת ה100-200 שקל!

זאפ לא מציג לך את האתרים הטובים שקיימים לקנייה בנט, ובמיוחד לא אם אתה מחפש מוצרי אודיו, סתם כדי לבדוק אותי תרשום בזאפ את החברות: jbl או morel ותראה כמה אתרים ימצאו לך סך הכול.

פורסם

אם אתה מעוניין בחנויות וירטואליות (חנויות באנטרנט\אתרים) תתחבר אליי בפרטי או לאי סי קיו ואני ימליץ לך.

ידוע לי גם שיש חנות בתל אביב שיש להם אתר שאתה יכול לקנות דרכו מוצרים של פיוניר בלבד במחירים פיצוץ!

פורסם

אתה מתכוון לחנות בארלוזורוב 62 ?!

כי אם כן אז אין להם דגמים חדשים של פיוניר.

ורב החנויות באינטרנט שיש בהם דגמים חדשים של פיוניר אלה דגמים מארה"ב שהרדיו בהם לא מותאם לארץ, פתחו אותם והתאימו את הרדיו לארץ... דבר נוסף יש להם אחריות לשנה אחת.

• תוכן חדש...