פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
דגמים חדשים
מאת יניב921- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
m5di לסוני 9905 מה ההבדל??
הודעה אחרונה מאת Kicker Furious, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה דעתכם על magnat , איך החברה עצמה? היא באמת תוצרת גרמניה או שמיצרים גם אותה בסין? ומה דעתכם על 2הדגמים הללו: http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=232&CatCode=202 או http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=345&CatCode=202 תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת sound boy, -
אז ככה קיבלתי את המגבר והתקנתי אותו לאחר מכן חיברתי את הסאב של סרווין ווגה V MAX 300 RMS סליל אחד של 4 אוהם ומשום מה הסאב נישמע חלש כאשר הגיין מסובב עד הסוף והרדיו דיסק נימצא על שלוש תרבע ווליום [נשמע ממש חלששששששש] לעומת זאת שחיברתי את הסאב למגבר השני שלי לאנזר VIBE 1000 הסאב נישמע הרבה יותר חזק על חצי גיין[נישמע כמו שאמור להשמע] ראוי לציין ששתי המגברים עובדים על קבל מתח אחד מהמצבר שהראשון שמחובר הוא הלאנזר והשני הוא הפנטום מונובלוק שאלתי היא כזאת איך זה שהלאנזר שנותן 200 RMS בגישור מפעיל את הסאב יותר חזק מהמונובלוק פנטום שנותן 400 RMS מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה ! מפרט המערכת רדיו דיסק - פיוניר 550 קומפננט - MBQ רפרנס מגבר קיד…
הודעה אחרונה מאת miran80, -
- 5 תגובות
- 810 צפיות
יש לי שני סאבים 800 וואט של פיוניר ואני רוצה לעשות להם קופסה כפולה אבל גם שלא תהיה יותר מידי גדולה כי אין לי הרבה מקום(הונדה סיויק 94) תמליצו לי על גודל של קופסה אני ישמח אים מישהו יתן לי מידות מדויקות
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
הפרוייקט גמור! סוף סוף אחרי מאמצים רבים, ועזרה אין סופית של MikMik (שי) התותח! סיימנו לבנות ולהרכיב את המערכת.... אז אם נתחיל מההתחלה, המטרה הייתה אחת: להגיע לעוצמה ואיכות בשילוב של השקעה מינימלית...ואני מתכוון ממש מינימלית, ולא בגלל שאין תקציב אלא בגלל שהעדפתי לא להשקיע סכום אסטרונומי במערכת לרכב, אחרי שעברתי כמה וכמה מגברים....(בערך 6: RED SOUND 540W, AUDIO GODS 9000, PIONEER 2X25W, CONCORD) הגעתי לשילוב המנצח מבחינתי 2 מגברים, 4 ערוצים כ"א: DHD NTX2004 Logic PLX44 אני חייב לציין שבלי עזרתו של שי, לא היתי מצליח בכלום, או יותר נכון כמעט בכלום, נפגשנו במשך שלושה ימים או יותר נכון לילות ואני חייב לציין שבלילה אחד, עבדנו כמות מטורפת של שעות (בין השעו…
הודעה אחרונה מאת Suppressor, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום הרכבתי זמנית את ה JVC KDG300 אצל החברה משום מה הרדיו פעיל רק על תחנות בעל סיומות אי זוגיות (99.1, 99.3, 99.5, 99.7, 88.5, 100.9 לדוגמא) בחיפוש אוטומטי וגם בחיפוש ידני הרדיו מצליח ל"תפוס" רק תחנות כאלה, תחל עם סיומת זוגית הוא אפילו לא מראה (גם בחיפוש ידני) מישהו יודע איך מסדרים? חיפשתי בספר שלו ובהוראות היצרן, לא מצאתי שום אזכור לבעיה הנ"ל... רמי
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
1. מה הבדלי הסאונד בין סאב בזוקה וסאב בתיבה רגילה? 2. ה-HU שלי הוא פיוניר DEH-1600 איך לעזאזל אני מפרק אותו?(יש ממנו לפי מה שהצלחתי להבין לפי החיווטים כבל RCA שהולך למגבר מאחורה) כרגע יש לי באוטו 6 רמקולים - שניים מהם מוגברים מאחורה, ומשום מה רק הקדמי-שמאלי עובד. יש לפיוניר מין מסגרת כסופה כזאת בצדדים, על מה אני לוחץ בשביל לשחרר אותה(בלי לשבור), ואיך אני שולף את המערכת עצמה? למיטב זכרוני היא יושבת על מסילה(כמו כל מערכת?) יש איזה פטנט? תודה לעונים שלד
הודעה אחרונה מאת LoudGuy, -
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
קבלו לינק לרדיודיסק החדש של קלריון דגם של שנת 2005 שעוד לא הגיע לארץ (אולי בסוף השנה...) http://www.clarion.com/usa/products/source_units/DXZ955MC.html אשמח לקבל אנלוגיות (השוואות) מפאנלים אחרים שמתקרבים או אפילו משתווים לרמה הזאת, שימו לב, אני חושב שזה הפאנל היחיד כיום שיש בו גם דולבי דיגיטל גם 24 ביט גם טאץ' סקרין וגם אופצית הקלטה של עד 4 שעות של דיסקים, אגב יש בו גם פונקציה שנקראת ipod, שאפשר להוציא ממנו את הקלט (למשל חבר השמיע דיסק שלו ברכב שלך, אתה יכול להקליט את כל הדיסק ואחרי כן להעביר את כל הדיסק למכשיר חיצוני כמו נגן mp3, או מכשיר חיצוני אחר), אני לא ארחיב בכל הפונקציות שיש במכשיר המדהים הזה, המחיר שלו גם בהתאם, הוא יעלה בארץ בסביבות ה-6000-7000 ש"ח. אם מיש…
הודעה אחרונה מאת כושי, -
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
שלום לכולם, רציתי לשאול משהו ש"מציק" לי כבר הרבה זמן. כידוע יש שני נתונים משמעותיים מבחינת עוצמת הסאב, נצילות והספק RMS. שאלתי היא מה יותר חשוב לאדם שרוצה סאב שיעבוד על נגיד 120 RMS. סאב נציל אפילו אם רשום עליו 500RMS (בנציל אני מתכוון ל91 ומעלה) או סאב לא נציל שרשום עליו נגיד 200 RMS או אפילו 150 RMS
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. אני בודק בשביל חבר טוב שלי. התקציב הוא 800-700 ש"ח גג, לזוג קומפוננט 6.5 אינץ'. הוא לא מעוניין לשמוע לפני הקניה את הסאונד ברמקולים השונים (הוא מתעקש שזה לא משנה לא באוזן והוא סומך על הבנה של אנשים) הוא ננעל על זוג רמקולים של סאונדסטרים- עד כמה שהבנתי זוהי חברה בינונית משהו והתקציב שלו מאפשר לו לקנות משהו טוב הרבה יותר. יש עוד דעות לגבי סאונדסטרים? אשמח לקבל הצעות טובות לקומפוננטים. אמיר. *אגב, אם זה עוזר- הרכיבים שמותקנים אצלו ברכב הם HU מקורי של אופל+מנחת, 2 מגברים של V12, זוג 9*6 , וסאב פיוניר.
הודעה אחרונה מאת BMW, -
- 0 תגובות
- 887 צפיות
יש לי שני סאבים של פיוניר 800 וואט ושלוש מגברים של לוגיק 800 וואט אני רוצה רק שתציעו לי אפשרויות לבניה יענו איפה למקם כל אחד מהדברים בבגאג' וגם אים יש לכם תמונות אני ישמח בתודה בעל ההונדה סיויק עים 300 כוחות סוס!!!
הודעה אחרונה מאת afota89, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 987 צפיות
אני מעוניין שישמעו טוב והמערכת אמורה לעבוד ללא מגבר לפחות בשלב זה לכן אבקש את עזרתכם. איזה מהקומפוננטים הבאים הוא עדיףואם לא מה אתם ממליצים (גודל 5 ורבע הלי מגבר) http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^835,normal_sales http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2499,normal_sales תודה רבה
הודעה אחרונה מאת yonatanl, -
לפני כחודש העליתי פה תמונות של הבנייה שלי אבל היא לא ממש היתה גמורה... עכשיו אחרי שסיימתי הכל העליתי תמונות.... אשמח לקבל כאן את תגובותכם...
הודעה אחרונה מאת FIAT9, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חיפשי בפורום וכן בהרבה מקומות של מערכות אודה לכל מידע היכן ניתן לקנות לבד אקוסטי עבה כמו שטיח(לא בד) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 3 תגובות
- 863 צפיות
תגידו מה עדיף לקנות מבין שני המגברים האלו??? http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=345&CatCode=202 או http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=233&CatCode=202 אני מגביר דוטק+סאב 250 ארמס
הודעה אחרונה מאת FreeFlow, -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם. (אייל נשמח להדבקה עד יום שישי בצהריים) ביום שישי הקרוב אנו מארגנים מפגש, וזאת גם לאחר שלא עשינו תקופה דיי ארוכה. המפגש מתקיים במתחם היוניברס קלאב (נשר) בשעה 14:30. כרגיל - אביא מצלמה לתעד. דברים חדשים שיוצגו: מזדה 323F שחורה נטולת מערכת לגמרי (באדיבותי) עקב שיפוצים. אופל עם רוקפורד FNX סיטרואן עם בנייה חדשה גולף עם התקנה חדשה בשאיפה שויטלי יבוא עם הסיאט והכל חדש כרגיל... נרגילה בשני טעמים שונים ( ) (המים לנרגילה עלי) בקיצור, יהיה נחמד, ואם אתם מגיעים - פשוט תרשמו כאן שאתם מגיעים. בברכה, גל
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 1 תגובות
- 927 צפיות
רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם החברה. אני מעוניין לרכוש את המגבר שלהם THE ROCK... 200 RMS...ו אולי גם איזה סאב שלהם... עדיין לא סופי אבל בכל זאת אני רוצה לקבל חוות דעת. בתודה מראש שלד
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם ביום חמישי בשעה טובה אני הולך לשדרג את המערכת באוטו כרגע המפרט שקיים: HU pioneer 5650 קומפוננט של BLITZ AUDIO BZC5K אחוריים PIONEER 220 WATT מגבר SPL PREMIER 1000 WATT 4*75 RMS (מגביר את הקומפוננט+האחוריים) ביום חמישי אני קונה את הסט הבא: http://www.mbquart.com/2003/en_US/products/prod_detail.asp?isArchive=&cat=auto&series=discus%20series&strt=1&model=DSE+213 זה דגם מעל ה-DSD המדובר... אני לא סגור שהמגבר יפתח אותו עד הסוף אבל אני מקווה לטוב חוץ מזה אני מתכנן להגביר את הסט החדש עם שני ערוצים ולחבר את האחוריים ישירות לפאנל כדי לפנות מקום להגברת סאב ופה אני צריך את עזרתכם אני יותר בקטע של SQ וקצר מאוד בתקציב... משהו כמ…
הודעה אחרונה מאת dormor, -
- 28 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מכיוון שהרכב קטן נראה לי שאני לא צריך יותר מסאב 12" אחד נכון ? חוץ מזה איזה קומפוננט מומלץ ? אחוריים כבר פחות בעייה. חשבתי על מגבר 800 וואט לרמקולים ועוד אחד 800 או 600 לסאב יספיק לא? כמו כן אני מחפש ציוד איכותי. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Tamir&Gilad, -
- 19 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מפרט טכני: - הספק 1000W. - מגבר 4 ערוצים. - ניתן לחבר דרכו 4 רמקולים: 4X250W. - או לגשר (Bridge) שתי רמקולים: 2X500W. - ניתן לחבר גם Subwoofer. - כל ערוץ ניתן לכוונון ע"י כפתור פוטנציומטר. - מערכת הגנה מפני קצרים. - מאוורר בחלקו העליון שדואג לשמור שהמגבר לא יתחמם ולא יעוות צליל. - מערכת BB שתפקידה לרסן את המגבר ולהוציא ממנו באסים עמוקים יותר ומדוייקים יותר. - Low/High : Crossover. 650 שקל 1. שווה לקנות אותו? 2.מישהוא יכול להגיד לי בבקשה כמה Rms הוא נותן?? תודהההה תמונה- http://www.pompa.co.il/index.php?1-%3EEXPOSED_onClick_showItem%5E349,'normal_sales')
הודעה אחרונה מאת m.sherling, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש מכשיר MP3 עדיף של פיונייר שאת השירים אפשר להעביר בגלילה...בערך כמו הכפתור של הווליום... יש כזה מכשיר? ואם כן איזה דגם?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 2 תגובות
- 783 צפיות
חס וחלילה לא עלינו!!!! במידה ואטמתי את הדלתות של הרכבבפנים של הדלת והבחוץ ומישהו נכנס לי בדלת ועיקם את כל הדלת. בשביל שפחח יתקן אותה הוא צריך להסיר את האיטום או שיש דרך לתקן עם האיטום ומידה ואפשרי האם זה יגרום נזק כלשו לאיטום הקיים?
הודעה אחרונה מאת perzik, -
ובכן... מקרה שהיה לי לפני 20 דק'... רציתי לשתף ולדעת את חוקיות העניין. ובכן נסעתי היום כהרגלי בווליום גבוהה , כאשר התוצאה היא רעד של שאר המכוניות ברדיוס 10 מטר מהרכב שלי ... ברגיל. בכל אופן העניין הוא שהפעם עצרתי מאחורי ניידת תנועה. (הכל בעיר). טוב, אמרתי שסביר מאוד להניח שהם יעצרו אותי אחרי שאני עושה להם רעש... אבל שיהיה למי איכפת זה עניין של עקרון. לא עברו 20 שנ' כאשר אנחנו עדיין בצומת ושוטר פותח את הדלת (שליד הנהג) ומורה לי להנמיך את המוזיקה, עכשיו אני חושב לעצמי... אני ינמיך אני יצא פראייר (ישראלי אחרי הכל, ושישראלי יהיה פרייאר, אז זהו שלא!) ... למה ששוטר יגיד לי להנמיך את המוזיקה. זאת לא שעת צהריים, לא עבר 12 בלילה... אני לא מנמיך וגם אם הוא יתפו…
הודעה אחרונה מאת קונטל, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 952 צפיות
שלום רב, אני חושב שעליתי על בעיה, אם אני שם את הHU על RANDOM כדי שיריץ שירים באופן אקראי, אבל כשאני מעביר שיר אז הוא מעביר רק אחד קדימה או אחד אחורה, ולא בוחר באופן אקראי, רק כשהשיר נגמר ורק אם לא העברתי באופן ידני רק אז הוא בוחר שיר אקראי. בנוסף אם אני מריץ 15 שירים בערך אז אחד ל15 הפונקציה עובדת, ואכן השיר קופץ למשהו אקראי. (לדעתי זה גורף כי ראיתי את זה בחנות גם) לדוגמא: אם באופן אקראי הוא בחר שיר מס' 20 ואני מריץ אחד קדימה הוא יעבור ל21 ולא למשהו אקראי, ורק אם השיר (20) יסתיים רק אז הוא יריץ אותו באופן אקראי. לפי מיטב ידיעתי האופציה לא אמורה לעבוד ככה. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת dimal007, -
- 1 תגובות
- 934 צפיות
קניתי לא מזמן סיאט איביזה, כשידוע יש לה מערכת סילט-אין וזה אומר שאם אני רוצה CD אני צריך צ'יינג'ר. הבנתי שרק כאלה של פנסוניק מתאימים, אז אני מחפש מקום בארץ שמוכר צ'יינג'רים של פנסוניק. אם מישהו מכיר זה מאד יעזור, תודה.
הודעה אחרונה מאת כושי, -
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי את הסאב הנ"ל והוא מחובר על המגבר שרשום בחתימה, הסאב הוא בעל הספק של 500 אראמאס והוא ממש חזק שבועיים הוא עבד בסדר ולפתע הפסיק לעבוד, פניתי למוכר שמכר לי והוא אמר שהמחברים (החוטים שמהסלילים יוצאין לסאב) נקרעו. אני הסקתי שזה פאק ביצור אבל מהר מאוד הסבירו לי שזה לא ככה וזה בגלל כיוון לא נכון של המגבר (שהגיין של המגבר נמצא הכי נמוך שאפשר..... (יציאת rca של 5 וולט). הסאב תוקן במהרה אחרי יום ועבד אבל בווליום נמוך הוא עשה רעשים של חירחור, היום דווקא בווליום נמוך הוא הפסיק לעבוד, אני בטוח שזו אותה הבעיה שוב פעם! מה לדעתכם עליי לעשות??? קובי.
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום , חיברתי את ה CV 10' שלי למגבר של קליפורניה בום . הייתי רוצה לדעת , יש לי 4 כפתורים במגבר 2 מהם זה GAIN , ועוד שניים אחרים (לא זוכר מה כתוב עליהם) אפשר לדעת מה זה כל אחד מהם ? תודה
הודעה אחרונה מאת SagiLo, -
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אז ככה חברים יש לי מערכת של קנווד עם 3 יציאות RCA קידמי,אחורי וסאב מגב של JBL של 6 יציאות התקנתי את המערכת לבד והעברתי את כל החיוט לבד. RCA בצד ימין של האוטו + וRemote בצד שמאל. ברגע שאני מחבר RCA אחד לא משנה לאיזה יציאה אז אין רעשים והכל בסדר. ברגע שאני מחבר RCA נוסף ולא משנה לאיזה יציאה אז יש רעשים ברגע שמחוברים 2 RCA. אין סיכוי שהRCA דפוק,אין מצב שהRCA בא במגע עם + כלשהו כי אני ניסיתי לחבר 2 RCA ישירות לאורך הסלון של הרכב מהמערכת למגבר וגם ברגע שמחברים 2 RCA יש רעשים אבל ממש חזקים וממש מרגיזים ושנותנים גז אז הרעשים מתחזקים. המגבר והמערכת נשלחו לתיקון ונמצאו תקינים 100%! יש לכם איזה רעיון? אני כבר מיואש!
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הנה לכם כמה תמונות בודדות של המערכת שלי, אין לי בניות וכל מיני השקעות כאלו ואחרות (אחרי הכל זה עדיין פיאט אונו.......) www.pbase.com/uno_s70 קובי.
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם, -
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, עקב קניית מערכת לרכב, אני רוצה לקנות זוג רמקולים, 6*9 אז אם תוכלו להמליץ לי מה יותר טוב או לתת לי עוש כמה הצעות אודה לכם מאוד, אז הנה : בטח שחלק מכם יחשבו שזה זבל אבל אני רוצה חוות דעת הקליפורניה : הקליפורניה http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=1890040 תכונות עיקריות: זוג רמקולים 6*9 בהספק 1000 ואט תוצרת California Boom סט רמקולים אחוריים 6*9 מתוצרת California boom עם רמקול ראשי + 3טוויטרים מובנים מיועד למגש האחורי ברכב עומדים במגבר חזק בעלי עוצמה ואיכות צליל גבוהים במיוחד לאוהבי מוזיקה איכותית ברכב הספק מקסימלי 500 ואט לרמקול ניתן להתקין גם ללא מגבר ולקבל צליל מעולה. Frequency: 30-22kHz Sensitivity: 92dB/W/…
הודעה אחרונה מאת tisan4us,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,083 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoni2sh
- guy.a
- Camaro 92
- lanosforce
- Be roo
- o.r
- גור אדם
- arice
- פיטר גריפין
- Yuvalino
- אליה
- yoav911gt2