Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גררררררר, באתי להעלות את התמונות ואפילו מיינתי אותם, עשיתי טלפון לשי, והוא לא מסכים עד שהוא לא יראה את זה ראשון!, אפשר לחשוב מדובר על גופתו של ערפעת אחרי אונס או משהו, בכל אופן אני חייב לדחות את מועד פרסום התמונות בכמה שעות,

עמכם הסליחה:):screwy:

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפיוניר הרבה יותר חזק, ומדגיש תדרים יותר נמוכים.

תמיר

פורסם

אצלי הוא עובד בגישור על שני ערוצים של הPLX44

אני לא יודע כמה הוא מקבל כי אי אפשר לדעת במדוייק...

הוא עובד מצויין, הפיונייר חזק יותר וצריך הגברה מתאימה בשבילו, למרות שאני ממש אוהב את שלי.

כשאני אומר שצריך הגברה בהתאם אני מתכוון לומר, ושי יחזק אותי שPLX44 יספיק בשביל פיונייר..

ומי שמעוניין אפשר גם זוג כאלו בגישור על כל ארבעת הערוצים.

תלוי לאיזה הגברה אתה תחבר אותו, מה גם שהמאגנט זול יותר מהפיונייר.

פורסם

הלוגיק מגבר חלש הוא מוציא גג כ60W. הבוס BA2900 שיש לו מכלול הרבה יותר רציני ושנאי יותר מסיבי מוציא גג 65W. ורשום עליו 60. אז אל תצפה מהלוגיק ליותר מ60W.

תמיר

פורסם

חחחחח

תאמין לי אני מת לפרסם, JUST CANT!

שי ירצח אותי, וגם הוא ביקש שהוא יראה את זה בבלעדיות ויאשר, אני דיי בטוח שהוא יפסול לי כמה תמונות...אז נצטרך לחכות, אני רוצה לפרסם את כולן..

פורסם

טוב דימה אז אנחנו נחכה בקוצר רוח

דבר איתו שיעשה מאמץ קטן ויזדרז קצת

למי שלא מבין למה אני להוט לראות את המערכת , הסיבה היא שאני בדיוק כרגע גם בשלבי בנייה אתמול התקנתי סט קומפוננט של מורל פולס ועכשיו אני מחפש מגבר 4 יציאות (באתי היום להתקשר אליך דימה בקשר לHD אבל הבנתי שהרכבת אותו אצלך חפיף נמשיך לחפש) יש לי רמקולים וסאב חסר לי רק המגבר

מה אני צריך לעשות בשביל לקבל כזה שירות משי??

פורסם

חחחחחח

honda sport

אם אתה רוצה את המגבר הוא יכול להיות שלך...פנה בפרטי או תתקשר אל תתבייש,:) מי שמתבייש מתייבש...

אני כבר לא בטוח שאת שי יהיה ניתן לקנות בקלות כזו עם פיצה!:)

פורסם

אני לא יודע מי זה שי שכולם מדברים עליו כאילו הוא מינימום מייקל ג'קסון

שי הופע נא מייד - אני צריך ייעוץ דחוף - קניתי רכב חדש ואני לא יודע מה לעשות עם המערכת מהרכב הקודם (פירקתי אותה אחרי טוטאל לוס) אבל נראה לי שצריך לעשות שינויים בשביל להתאים אותה לרכב החדש (מדובר ב- BMW 328 יד שניה).

חוץ מזה ברכותיי כמובן

נ.נ.

• תוכן חדש...