Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני בודק בשביל חבר טוב שלי.

התקציב הוא 800-700 ש"ח גג, לזוג קומפוננט 6.5 אינץ'.

הוא לא מעוניין לשמוע לפני הקניה את הסאונד ברמקולים השונים (הוא מתעקש שזה לא משנה לא באוזן והוא סומך על הבנה של אנשים):roll:

הוא ננעל על זוג רמקולים של סאונדסטרים- עד כמה שהבנתי זוהי חברה בינונית משהו והתקציב שלו מאפשר לו לקנות משהו טוב הרבה יותר.

יש עוד דעות לגבי סאונדסטרים?

אשמח לקבל הצעות טובות לקומפוננטים.

אמיר.:wink:

*אגב, אם זה עוזר- הרכיבים שמותקנים אצלו ברכב הם HU מקורי של אופל+מנחת, 2 מגברים של V12, זוג 9*6 , וסאב פיוניר.

פורסם

כמו שאמרתי לבחור הקודם, יש לך את ה-Phase evolution אם הוא רוצה לשמוע נטו איכות, הספק לא אדיר, בקומפוננט שאני מדבר עליו ההספק הוא 70 ואט rms נקי מתוך 105, המחיר של הקומפוננט הוא 730 שקלים, זו אופציה אחת אם הוא מחפש את איכות הצליל הגבוהה ביותר (שמעתי ת'מכשיר לא פעם ולא פעמיים אני לא סתם מדבר).

יש עוד אופציה שמבחינת האיכות היא קצת פחות טובה אבל ההספק חזק יותר, אני מדבר על ה-Magnat, דגם Xcentric 216, המחיר שלהם 880 שקלים והנצילות 80 ואט rms מתוך 180.

שיעשה ת'חישובים שלו...

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

כבר כתבת זאת בעבר, ולא ממש הצלחתי להבין

מהזה 70 וואט נקי מתוך 105.

ומהזה נצילות של 80 וואט מתוך 180?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הפייז למשל יותר איכותיים כי הם מנצלים לך 70 ואט מתוך 105 אפשריים, זה למה האיכות המתקבלת יותר טובה.

אצל המגנט העוצמה עולה על האיכות, ואתה מנצל בערך חצי מהיכולת של הרמקול, מצד זה עולה לך באיכות, מצד שני הסאונד המתקבל יותר עוצמתי ותוכל להגיע לדציבלים, רמות שמע גבוהות יותר וחזקות יותר מאשר הפייז.

הקומפוננט של הפייז מנצל לך יותר מ-70 אחוז ואט אפשריים ככה שהוא נחשב יותר איכותי מבחינת סאונד נטו ותשמע בו סאונד נקי יותר מאשר המגנט.

השאלה מה חבר שלך מחפש, איכות או עוצמה?

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

לפי דעתי הרושם שקיבלת מוטעה.

בכל אופן המספרים הכתובים לך, הם בסך הכל מספרים ואין להתיחס אליהם מעבר לכך.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זה לא עניין של רושם, אילו פשוט עובדות, לא אני המצאתי אותם, היצרן המציא.

פורסם

היצרן לא המציא עובדות, היצרן המציא מספרים.....

לא מסתכלים על זה בקלות ראש, ולכן אנו קונים מחברות אמינות ומוכרות.

בכל אופן לנתון ה WATT MAX אין השלכות מיוחדות בכל מה שנוגע לסאונד, משום שאף אחד לא נותן לו ייחס שווה ערך לנתון ה WATT RMS, ולכן אתה רואה שני מספרים שונים עם מתמתיקה "דומה" ...

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

היה רשום במגנט המדובר שהוא מוציא 80 ואט rms מתוך 180 ואט... גם לי זה לא נשמע הגיוני כל כך אבל ככה רשום.

פורסם

לא יודע מי כתב את זה, אין לזה כל משמעות, במיוחד כשרמקול אינו מוציא הספק.. מגברים מוציאים הספקים.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
לא יודע מי כתב את זה, אין לזה כל משמעות, במיוחד כשרמקול אינו מוציא הספק.. מגברים מוציאים הספקים.
בתור תלמיד מגמת פיזיקה, אני חייב לציין שאתה טועה... :\

לכל צרכן יש הספק(מתח כפול זרם), כמו כן אתה יכול למדוד הספק על ספק הכוח(במקרה שלנו המגבר)..

אני מקווה שברור לך שב-90 אחוז מהמקרים ההספק של שניהם יהיה זהה....

• תוכן חדש...