Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
העבודה נראת מעולה, הרעיון יפה, גם הביצוע, יש לי רק שאלה אחת, והיא לא מופנת דווקא אל פותח השרשור, אלא אל כל מי שעושה ועשה בניות כאלו:

לא חארם על הכסף של הבניה ?

הרי זה לא תורם הרבה מעבר למידי פעם שאתה פותח באגז' להראות את זה לחבר, או שהשומר בקניון יתלהב מזה, אני אישית הייתי משקיע את הכסף הזה בשדרוג הרכיבים של המערכת...

העדפה אישית, העדפה אישית, העדפה אישית, העדפה אישית, העדפה אישית.

לא חארם על הכסף שאתה משקיע במערכת באוטו ? כבר היה עדיף שתשקיע ברכב נוח יותר, מנוע עוצמתי יותר, ומכונת כביסה משוכללת.

לפותח התרד, קבל חיזוק חיובי על העבודה, היתי מעוניין לראות את הריפוד מקרוב .. נראה טוב בתמונות.

בכל אופן, כל האור שאנו רואים, נוצר מ16 לדים ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן.. וגם 8 לדים נותנים אור מעולה

אני החלטתי להוסיף עוד...

הנה תמונה עם 8 לדים (היה לי 8 בהתחלה... בתמונה רואים 3, אבל אני מדבר על האור החזק יחסית..)

sdfa.JPG

לא חותם

פורסם

במילה אחת WOW!

ממש יפה!, מושקע ויפה..

מה שמעניין אותי זה רק האם זה לא קשה לעשות את זה לבד? ועוד משהו כמה להערכתכם עולה בד כזה? למטר וכמה מטר צריך לכל הבגז'??

אני מאוד אהיה מעוניין לעשות כזו בנייה במידה וזה לא יהיה יקר ובמידה וזה לא יקח לי שבועיים לבנות את זה...

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

האם קשה לעשות את זה?

תשמע לי לא היה ממש קשה. כמובן שזה מצריך מאמצים אבל לא משהו שהוא בגדר הבילתי אפשרי.. כמו כן צריך זמן (לתכנן) וסבלנות (תמיד יהיו דברים לא צפויים בבנייה ככה שתפרק ותרכיב מחדש..)

אם אני אחשב את זמן העבודה שלי על הבניה (זה לא היה ביום אחד... היו כמה שלבים), אני מניח שלא יותר מ10 - 12 שעות... קח בחשבון שצריך מידות לפלטות, ניסור, או ללכת לנגר שיעשה לך את זה בשניה.. אני עשיתי לבד את הפלטה שעליה מחוברים המגברים, את השניה הנגר עשה לי.. לצפות בבד, לפרק את המערכת שלך ולהרכיב בחזרה... ואז גם לחשב איפה לשים את הלדים (אם אתה מעוניין בהם כמובן)...

אה ואין לי מושג כמה בד כזה עולה כי את שלי קיבלתי ...

לא חותם

פורסם

יצאה ממש נחמד ראיתי את הבנייה במיפגש אבל לא יצא לי לדבר איתך כי הייתי בדיבור עמוק עם ויטלי ...

אני חושב שכדי לך לעשות תיבה למגברים כדי שהמגברים יראו מושקעים בתוך הבד וככה לא יראו את החיוט ואת הברגים וכול העניין.....

אם אתה מעניין אני יכול לעזור לך בתיכנון התיבה...

פורסם

אדי מה קרה עם קלופרניה בום איך הם זכו לכבוד להופיע אצלך בתמונה

וחוץ מזה גם אני מעוניין לבנות תיבה למגברים אבל ניראה לי שהתיבה מונעת מהם את ההיתקררות

הטבעית שלהם לאאאאאא

פורסם

אני לא חושב הרי התיבה לא סגורה בלי פרוספקט והם נושמים וככה לא תהיה בעיה מניסיון...

בעניין הסימלון זה כמו שאומרים (אני לא ממש זוכר נכון) אם אתה לא יכול לנצח אותם צטרף אליהם:lol:

• תוכן חדש...