Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני חושב שעליתי על בעיה, אם אני שם את הHU על RANDOM

כדי שיריץ שירים באופן אקראי, אבל כשאני מעביר שיר אז הוא מעביר רק אחד קדימה או אחד אחורה,

ולא בוחר באופן אקראי, רק כשהשיר נגמר ורק אם לא העברתי באופן ידני רק אז הוא בוחר שיר אקראי.

בנוסף אם אני מריץ 15 שירים בערך אז אחד ל15 הפונקציה עובדת, ואכן השיר קופץ למשהו אקראי.

(לדעתי זה גורף כי ראיתי את זה בחנות גם)

לדוגמא: אם באופן אקראי הוא בחר שיר מס' 20 ואני מריץ אחד קדימה הוא יעבור ל21 ולא למשהו אקראי, ורק אם השיר (20) יסתיים רק אז הוא יריץ אותו באופן אקראי.

לפי מיטב ידיעתי האופציה לא אמורה לעבוד ככה.

מה דעתכם?

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

????????

אני שואל ואומר, אולי מישהו מכיר את התופעה, ו/או האם זה נראה למישהו,

בקשר לעצתף אברי, המון תודות, בלי העצה הזו לא היתי יכול להמשיך לחיות....

העצה ממש קשורה לתרד'!

אשמח אם עוד מישהו יגיב, אבל בקשר לתרד'..

פורסם

אברי,

אולי נחזור לנושא, אתה מכיר את התופעה? אני פרסמתי את התרד' לא בכדי לקבל עזרה נפשית, באספקט הזה אני דווקא בסדר.

אשמח אם תגיב בצורה רצינית...

ואם יש לך איזשהי בעיה איתי או שאתה לא מסכים איתי או משהו אישי, אז תוכל לפנות בפרטי...אני אשמח ללבן את העניינים.

פורסם

גם לי לא נראה שזאת בעיה במכשיר אך הפונקצייה לא אמורה לעבוד ככה. יכול להיות שזאת בעיה שלא חשבו עלייה בפיוניר ויכול להיות שבגלל חוסר מקום לאכסון התוכנה אז הם פשוט העדיפו לוותר עד השורות האלה.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

השאלה אם התופעה חוזרת לכל בעלי ה"פיונייר" או רק בדגם כמו שלי...

אני אשמח אם מישהו יבדוק אם אצלו זה גם ככה, אבל אני מעדיף שהדבר ייבדק על MP3

ולא על TRK, כי התוכנה אחרת....

בתודה מראש,

דימה

פורסם

דימה אז ככה,

אצלי במכשיר (פיוניר 5500) ברגע שאני שם Random,

כשאני לוחץ על הלחצנים של השמאל/ימין זה קופץ באחד (לגיטימי לחלוטין, אם אני רוצה להגיע לשיר כלשהו)

אך אם אני לוחץ למעלה/למטה, הוא קופץ (עולה/יורד) תיקייה לשיר אקראי מתוך אותה תיקייה.

לגבי הבעיה שהאפשרות פועלת אחת ל"15" שירים, לעולם לא נתקלתי בזה, ועברתי הרבה פעמיים מעל 15 שירים ברציפות.

יום אהבה שמח לכולם,

אורן.

פורסם

יש עוד איזשהי פונקציה שעובדת אולי??? משהו שקשור ל FF/ROUGH?

או משהו כזה, אני יודע שזה לא קשור, אבל בMANUAL כתוב שROUGH מעבר 10 TRACKS

פורסם

אין שום בעיה איתה...

אולי כשהיא מופעלת אז למעלה או למטה עושים לך RANDOM

אבל בדקתי את זה וזה לא קשור..

בקיצור אצלי למטה/למעלה לא עושה RANDOM!

• תוכן חדש...