פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
היי כזכור (או שלא), אני עדיין (...) בחיפוש אחר HU חדש שצריך גם להיות איכותי מאוד (עם תמיכה ב-MP3 [ובמהירות..]) וגם עם כניסת AUX.. בהתחלה חשבתי על הסוני 7700, אבל אחרי ששמעתי שיש להם בעיות עם העינית החלטתי לרדת ממנו. לאחרונה מצאתי פיתרון שנראה לא רע בכלל: Kenwood KDC-MP6026 (הדגם הספציפי הזה לא ממש מוכר בעולם, כמו שזה נראה.. אפילו לקח לי הרבה זמן למצוא אותו באתר רישמי כלשהו) הבחור תכלס נותן לי הכל (כולל כניסת AUX מובנית), ולפי ביקורות ברשת הוא אמור להיות נחמד למדיי. מה שבעיקר נחמד אצלו, זה שהוא נמכר במחיר סביר למדיי - 1,340 ש"ח... וזהו, חוץ ממנו לא מצאתי עוד מכשיר רציני עם כניסת AUX מובנית.(הזבל הסיני "העוצמתי" …
הודעה אחרונה מאת LiranAzuz, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הרדיו דיסק פיוניר 760 אם פי... האחוריים פיוניר 330 ואט 80 אר אם אס גודל 6 על 9 ... הרכבתי לבד יש תמונות בלינק הזה החל מעמוד שני זה האחוריים.... תהנו ותנו חוות דעת אם מתחשק.... www.asixdrs.pic.co.il
הודעה אחרונה מאת DRS, -
יעוץ קל... 1 2
מאת lioroko7- 15 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב אני ליאור, יש לי מאזדה 121 (בימבה) ואני קונה מערכת + מגבר, רציתי תגובות פשוט ולדעת אם יש מקום לשיפורים להלן הרכיבים: רדיודיסק קלריון - dxz946mp - אם היה את ה-955 הייתי קונה אפילו שהוא עולה פי 2 כמעט הוא יותר איכותי וגם מקליט אבל אין עדיין בארץ ולדברים האלו אין סוף אז צריך פשוט לעצור ולקנות... אני מתלבט בין 2 מגברים, הראשון הוא של Phase ה-2 יציאות ה-pb2 לבין ה-jbl ה-75.4 עם ה-4 יציאות... אשמח לקבל תגובות מהירות, תודה. (אני חדש כאן אל תסתלבטו אם ההודעה רשמית מדי)
הודעה אחרונה מאת lioroko7, -
המערכת באוטו החדש 1 2
מאת marcgano- 23 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
קניתי איביזה 94 אדומה והמערכת שלי היא HU: PIOEER DEH-2300 SUB: Kenwood KFC-W3009 300mm Component Subwoofer Peak Input Power : 800W, 300mm "Typhoon" Shaped Injection P.P.Cone Woofer (Black Colour), Dual Magnet Drive, High Roll Surround, Aluminium Centre Cap (Red Colour), Aluminium Model Name Plate for Back Side Installation, Sealed/ Ported/ Free Air Type Installation Capabillity רמקולים אחוריים:Kenwood KFC-7189ie 4-way Flush Mount Speaker System Peak Input Power: 320W, 4-way 4-speaker System, Image Enhancer (Patent of KENWOOD since 1989), 3-spoke Original Grille Design, 7"x 10" Pearl Mica Injection-moulded P.P.Cone Woofer רמקולים קדמ…
הודעה אחרונה מאת marcgano, -
- 0 תגובות
- 610 צפיות
למי שמתמצא בקלריון, בארץ כידוע הדגמים של שנת 2004 מגיעים רק בסוף שנת 2004 ועד סוף שנת 2005 כי בארץ ידוע שכל הדברים הטובים מגיעים אלינו בסוף שבנתיים בארה"ב (היבואן של קלריון) נהנים (בצדק ובהגיון) ממוצרים של שנת 2004 באמת בשנת 2004 ובשנת 2005 פשוט יש להם את הדגמים של שנת 2005. בכל מקרה ה-dxz946mp - של קלריון המחיר שלו נע בין 4300 ל-4800 בארץ, השאלה אם שווה להשקיע כל כך הרבה כסף ברדיודיסק שנמצא כבר משו כמו חצי שנה בארץ ושבארץ הוא נחשב עדיין לדגם "חדש" עלק ובמחיר מופקע לחלוטין, או שעדיף לחכות לדגם הבא שכבר ישנו גם באירופה וגם בארה"ב ה-dxz955mp מהסדרה החדשה שהוא "קצת" יותר טוב מה-946 - בשניהם יש 24 ביט ודולבי דיגיטל פרו2 (למי שלא יודע שמיעה כמו במערכת קולנוע ביתי עם מעבד סאו…
הודעה אחרונה מאת lioroko7, -
- 5 תגובות
- 917 צפיות
שלום לכולם חבר עם פיאט אונו קנה סאב אתמול מיד שניה ממשהו... היום עזרתי לו לחבר את הסאב לרכב-כלומר לקבע אותו עם שרשראות\פלאחים\טיראפים\קרשים\ברזלים....כל מה שיש...העיקר שמי שינסה לקחת אותו פשוט לא יוכל לקחת אותו בלי לקחת את כל האוטו,וגם אם יצליחו לפרק אותו-הוא כבר לא יהיה שמיש.... בקיצור, הסאב הוא ללא חברה,כלום לא כתוב עליו,בצורת בזוקה מרובעת,האלמנט עצמו עגול,הקופסא מרובעת ומאורכת , קופסא מקורית בגודל של 30 ס"מ גובה,30 ס"מ רוחב ו אורך 60 ס"מ, האלמנט בגודל "8 והדבר היחיד שיכול להעיד על החברה שלו זה שכתוב עליו(על הממברנה עצמה) האות D בצבע אדום והאות הזאת נמרחת עם להבה אדומה. עכשיו, הסאב הזה ,למרות שהוא רק 8 אינץ, הוא ממש איכותי,מרעיד את כל האוטו, ומחזיק ווליום בכייף.…
הודעה אחרונה מאת SUBI4, -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2 אלף צפיות
בהספק אדיר של4x225Watts מקסימום המגבר בנוי בטכנולוגית הכפלת מתח ושימוש נרחב בטרנזיטורי MOSFET איכותיים לקבלת צליל מאוזן וללא השפעה חיצונית ( וויברציות וקפיצות מתח במכונית ) צלעות קירור מורחבות לעבודה ממושכת כניסות R.C.A עם וויסות עוצמת השמע מרכב אלומיניום מונע התחממות יתר קרוסובר מובנה להפרדת תדרים � High Pass ו- Low Pass מאפשר חיבור סאבוופר מפרט טכני : הספק מקסימאלי � 4x225 Watts אחוז עיוותים - 1% יחס S/N � 85 dB רגישות הכניסה � 1~3 Volts קרוסובר Low Pass � עם כיוון תדר מ- 50Hz ועד- 250Hz אפשרות הגברה של תדרים הנמוכים עיי מעגל Bass Boost מידות בס"מ: 25x26x5 שווה לקנות?? ומישהוא יכול בבקשה להגיד לי כמה rms הוא נותן? מחיר - 25…
הודעה אחרונה מאת samuel, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום , קניתי מחבר שלי מגבר X5 ב 200 שקל , הוא היה שרוף ... החלפתי לו את כל ה 8 או 6 טרנזיסורים של ה IRFZ44N והוא עובד שוב , אבל יש לי בעיה שבווליום גבוהה עם הבאס המנורה האדומה קופצת?? האמת הוא לא מתחמם כלכך , אבל המנורה האדומה קופצת כאילו אין לו כוח , מה זה אומר?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
שלום, אני צריך חוות דעת על המגבר Blaupunkt GTA450 (4x50RMS/2x160RMS) http://www.blaupunkt.de/7607792039_main.asp הדרישות לא גבוהות במיוחד... הוא צריך להחזיק קומפוננט מקדימה ובזוקה 8 אינץ' של SAS. מהו טווח המחירים של המגבר הנ"ל? (לא מצאתי באינטרנט... ) תודה מראש, ערן
הודעה אחרונה מאת colchao, -
- 3 תגובות
- 941 צפיות
שלום רצית לדעת אך מגיעם לתוצאה של 1 ,2,4אוהם וחיבור במגבר , סלילים של סאב/ים והתנגדויות שונות.. הכוונה שלי נגיד סאב של שתי סלילים של 2 אוהם כמה הוא יעבוד בסופו של דבר במגבר? או 2 סאבים של 2 סלילים של 4 אוהם / או אחד בקיצור את כל ההתנגדיות .. איזה סאבים צריך כדי להגיע בסופו של דבר ל1 אוהם במגבר או 2 אוהם בי ותודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת co_udi, -
- 2 תגובות
- 719 צפיות
שלום אני טס בקרוב לאנדורה שבספרד ואני רוצה להביא מערכת משם... חיפשתי אתרים של אודיו לרכב בספרד ולא מצאתי אם יש למישהו אתרים של אתרים בספרד או אפילו אתרים מאירופה שמוכרים שם ביורו ומה פחות או יותר המחירים שם ביחס למחירים שבארה"ב?יותר זול או יותר יקר? תודה לכולם להתראות
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 3 תגובות
- 747 צפיות
איך אני מחבר למגבר 2 כבלים של RCA שאני יוכל לשלוט על הפאדר? מחבר את הרמוט של שתיהם ביחד?
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
- 44 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני יתחיל את הת'רד הזה בבקשה אחת אנא ממכם אל תתווכחו פה מי שרוצה להתווכח שיתווכח בפרטי כי חבל שאייל כל פעם יסגור ת'רדים בגלל שטויות אני עדיין לא קיבלתי תשובה ממכם בקשר להגברת 2 סטרוקרים 18' אני רוצה לנצל את 2 הסאבים הללו כרגע המגבר היחידי שהציעו לי הוא זאטק אך הוא יקר בשבילי לכן אני מבקש ממכם עזרה צריך מגבר מעט יותר זול אך עדיין שיביא לי את התמורה
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 3 תגובות
- 991 צפיות
שלום, ברשותי pioneer 8600 , וברצוני לקנות לו שלט הגה... עכשיו, רציתי לדעת האם כל שלט הגה של פיונייר יתאים לו, או שהוא מצריך שלט מיוחד... בתודה מראש אופיר
הודעה אחרונה מאת <<TIBURON>>, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו יודע מה גודל הרמקולים על הדאש בפולקסווגן פולו קלאסיק שנת 97? וכמה צריך לעלות קומפוננט בגודל הזה?
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות לאוטו מערכת חדשה שתכלול קופנוננט קידמי 6X9 אחוריים ומגבר כל זה יורכב ביונדאי אקסנט 2001 התקציב הוא בערך 1800 שקל תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת MR.sUB, -
- 1 תגובות
- 701 צפיות
שלום לכולם ! האם למישהו יש ניסין מקצועי עם הסאב ? אני שוקל להביא שתיים כאלו , מה המידות שהוופר הזה דורש בדגש על תיבה פתוחה ? (Recommended Volume (Cubic feet) - 1.25 ואיזה סאב מומלץ/שווה/עדיף יותר לדעתכם בקטגוריה הזאת ? תודה וערב טוב !
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 3 תגובות
- 823 צפיות
סוג המגבר : לאנזר וייב 410 4 יציאות , 75RMS ליציאה... הנה קישור לאתר http://www.lanzar.com/itempage.asp?MODEL=VIBE410 לחבר שלי יש אותו כשנתיים פחות או יותר, והוא מעוניין למכור אותו... המגבר במצב טוב... בכמה לדעתכם צריך למכור אותו?
הודעה אחרונה מאת TOMER_Y, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2 אלף צפיות
עשיתי חיפוש קצר בפורום ונתקלתי בהודעות שאומרות שיש מפגש בקניון כל שבת בצהריים. היש אמת בדבר?
הודעה אחרונה מאת mdma, -
-
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי רעשים במערכת וזה נובע בגלל הכבל האם מספיק כבל של 120 שקל או שצריך כבל יותר יקר , איזה המלצות יש לכם ומחירים תודה...
הודעה אחרונה מאת LoudGuy, -
- 10 תגובות
- 970 צפיות
אני זקוק למגבר במחיר סביר 400 שקל המצב הכלכלי לא בשמים אז צריך להיסתפק בזה יש לי רמקולים של 350 וואט של בוסס 90 Rms אני צריך מגבר שיתאים להםם 4 ערוצים למי שיכול להמליץ לי אני הודה לו הרמוקלים גם מאחורה וגם מקדימה 9*6 תודה.....
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
זה סקר\עזרה .. אז איזה קומפוננט הייתם לוקחים ולמה.. הנה חלק מהדגמים האפשריים: 1. Phase Linear CF130 2. Bazooka RX6S 3. Kicker k65 4. MB Quart DSD216 5. Rockford P162S 6. JBL GTO506C 7. Pioneer TSC1625 8. Rockford - FNX 2614 9. Morel - Dotech 6 10. Cerwin vega - IT 6.02 11. Infinity KAPPA60 סוג מוסיקה: טראנס, ראפ, פופ, עברי.. (בעיקרון הכל, אבל לא קלאסי) כיוון: אני לא מחפש רעש, למרות שלא ניראה לי שאחד מהדגמים פה למעלה יתנו לי רק רעש. הגברה: 75rms מגבר סוני. (אם זה חשוב לציין) אני מקווה שהסקר הזה יעזור לא רק לי (: תודה מראש!!!
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יכול לפרט את רשימת הכלים והחמורים לבנית הכנה לרמקולים וכאלה בתא מטען או מקדימה למטה איפה שיושב הנהג או שיש איפשהו קישור לפירוט המלא של הדברים?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה אתם אומרים על קומפוננט של MB-QUART דגם ESA216?? ואיזה עוד קומפוננטים יש שיכולים לקבל 100RMS? תודה..
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 21 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לפני כמה ימים קנינו מאזדה 3 - 5 דלתות (תמונות כאן: http://shlomitc.pic.co.il/) וזאת לאחר טוטאל לוס של המיצובישי גאלאנט 2001 שלנו ז"ל (תמונת כאן: .http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=637&msgid=46652883) פרקנו מהגאלאנט את המערכת שהייתה בתוכה (קנינו את הרכב משומש והבעלים הקודמים התקין) ורציתי לדעת אם שווה להתקין אותה במאזדה 3 (או במאזדה 6 - ייתכן שנשדרג את הרכב ליסינג הנוכחי שלנו, הונדה סייויק, ב 6). אז שנייה לפני שאתם סוקלים אותי באבנים, קבלים, שאריות רמקולים ושאר ירקות - עשיתי חיפוש וקראתי כמעט כל שרשור אפשרי בנושא ה HU המובנה ולכן אני בבעיה קלה שעליה אדבר בהמשך (נחשו מה? ) להלן המערכת: רמקולים: 2 רמקולים Red Sound USA RSK-…
הודעה אחרונה מאת perzik, -
- 2 תגובות
- 762 צפיות
אני כבר שעה מחפש את הקישור לשרשור המתאים אבל לא מוצא רציתי לקבל קצת יותר מידע מה היה שם ואם עדיין נשארו מוצרים לכירה במחירים זולים תודה אריק
הודעה אחרונה מאת honda_sport, -
אחרי שפירקתי את המערכת מהאוטו שמתי לב שהפיוז שרוף ואני יודע שהוא לא היה ככה לפני שהתחלתי יכול להיות בגלל שלא פירקתי את הכבל מינוס מהמצבר? או שזה יכול להיות כמה סיבות? איפה אני יכול לקנות פיוז וכזה? ורציתי לדעת עם להבא לפני שאני מתחיל כדי לנתק את המינוס מהמצבר ורק בסוף לחבר אותו?
הודעה אחרונה מאת perzik, -
- 0 תגובות
- 831 צפיות
רדיו דיסק סוני מדגם CDX-3300 הרדיו דיסק קורא MP3 ומוצע למכירה ב800 שקל נשמע מפתה אבל יש לי נסיון רע עם הרדיו דיסקים של סוני מישהו מכיר את הדגם הספציפי?
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מישהו יודע אולי איפה אני יכול להשיג לבד דק בACE הוא ממש עבה עם פסים נראה כמו שטיח מקיר לקיר... לא מתאים לרפד תיבה עם דבר כזה מישהו יודע אולי איפה יש סוגים יותר נורמלים?
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי בנוסף לרמקולים 6*9 אחוריים שאני מתכוון לקנות, יש לי כרגע רמקולים קדמיים עלובים למדיי שעלו בסביבות ה-100 שקל... הרמקולים האחוריים יהיו כנראה מורל פולס או JBL GTO936 (אותו מחיר בערך, אני עדיין מתלבט) שיחוברו ללא מגבר. השאלה היא - אם שווה בכלל להפעיל את הרמקולים הקדמיים, או שבגלל הגודל העלוב שלהם (5.25") הם רק יפגעו באיכות הצליל (שחשובה לי מאוד, יותר מהעוצמה) ? או שאולי "הגודל לא קובע", ורמקול 5.25" מחברה טובה דווקא יוסיף, ואז אני אשקיע נגיד עוד 250 ש"ח על הפיוניר TSG1340R ? תודה
הודעה אחרונה מאת ebari,
-
מי מחובר 63 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,142 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- orsh99
- epiphone
- ELI001
- yor2
- efraimc
- Igalz
- ArikB
- SlowRide
- BRAVO_SX
- razi_pazi
- `Infinity
- PYA