Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חבר עם פיאט אונו קנה סאב אתמול מיד שניה ממשהו...

היום עזרתי לו לחבר את הסאב לרכב-כלומר לקבע אותו עם שרשראות\פלאחים\טיראפים\קרשים\ברזלים....כל מה שיש...העיקר שמי שינסה לקחת אותו פשוט לא יוכל לקחת אותו בלי לקחת את כל האוטו,וגם אם יצליחו לפרק אותו-הוא כבר לא יהיה שמיש....

בקיצור, הסאב הוא ללא חברה,כלום לא כתוב עליו,בצורת בזוקה מרובעת,האלמנט עצמו עגול,הקופסא מרובעת ומאורכת , קופסא מקורית בגודל של 30 ס"מ גובה,30 ס"מ רוחב ו אורך 60 ס"מ, האלמנט בגודל "8 והדבר היחיד שיכול להעיד על החברה שלו זה שכתוב עליו(על הממברנה עצמה) האות D בצבע אדום והאות הזאת נמרחת עם להבה אדומה.

עכשיו, הסאב הזה ,למרות שהוא רק 8 אינץ, הוא ממש איכותי,מרעיד את כל האוטו, ומחזיק ווליום בכייף.

נשאלת השאלה - איזו חברה הסאב הזה?

אשמח אם משהו כאן יוכל לומר לי , כאמור, לוגו של האות D עם להבה מהחלק העליון של האות , הכל בצבע אדום על הממברנה של האלמנט.

תודה לכל העונים.

אם למשהו יש את הלוגו או יכול לתת לינק ללוגו\לחברה הזאת,אני אוכל לומר בוודאות אם זה זה או לא.

שוב,תודה לכולם.

פורסם

אם אני לא טועה, והבנתי למה אתה מתכוון

אז הסאב הוא של חברת "דרגסטר"

נדמה לי שבאנגלית רושמים DRAGSTAR

היה לי סאב שלהם 12", נהנתי ממנו מאוד, הוא היה מדויק וחזק... אבל כמו כל סופה של מערכת ברכב, גם הוא נגנב לפני שלושה חודשים בערך...

פורסם

אם זה דראגסטר, אז בכל אופן מדובר בחברה איכותית?

ועוד משהו :

במגבר(של לאנזר) חיברנו בברידג את הסאב,בדקנו את הווליום גם כשמגבירים את המגבר וגם שמגבירים את הרדיודיסק, האם יותר טוב לכוון את העוצמה של המגבר על חצי ובהד יוניט לכוון כמה שצריך? או עדיף לכוון את המגבר על רבע ובהד יוניט על 1-3 מתוך 6?

תודה.

• תוכן חדש...