Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול לפרט את רשימת הכלים והחמורים לבנית הכנה לרמקולים וכאלה בתא מטען או מקדימה למטה איפה שיושב הנהג או שיש איפשהו קישור לפירוט המלא של הדברים?

פורסם

אני רוצה להתחיל פרוייקט משל עצמי ולראות בתור אחד שאף פעם לא עסק בנושא איך זה יוצא למה אני מתכוון אני רוצה לנסות לבנות את התיבות מחומר פיברגלס אם אני לא טועה ככה קוראים לזה לא? וקיצר אני רוצה לנסות לבנות משהו בעצמי העניין הוא שאני לא יודע במדוייק איזה חומרים צריכים ואיזה כלים אצטרך לכל הדברים האלו בשביל לבצע

מהתמונות שראיתי באתר לא הבנתי הכל למשל את הבסיס שזה ניילונים סרט הדבקה ונייר אלומינוים את זה ראיתי אבל שאר החומרים לא הבנתי מה הם

השאלה אם מישהו יכול לפרט את רשימת החומרים לשם הבניה

ואת הכלי עבודה שאני אצטרך או המלצות לכלי עבודה נוספים

-בנוסף איך אני יכול לאטום בצורה הרמתית את הדלתות ????

אני עצמי כרגע בשלבים של בניית מחשב לצורך חיבורו לרכב לשם ניהול מחשב הרכב ומערכת השמע

בונה אני את המחשב בתוך מזוודה די דקה :) כמו בדוגמה הבאה רק יותר יפה

normal_1.jpg

normal_5.jpg

normal_11.jpg

• תוכן חדש...