Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי לוקח את הדוטק בלי לחשוב פעמיים.

אם לא אז את האינפיניטי.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קראסטי,שיערתי כך, כי אף אחד לא היה ממליץ על Rockford P162S מעל הFNX!

סיביק,קבל את היתנצלותי (זאת התשובה שהיית צריך לרשום מהתחלה).

פורסם

אין בעיה,מצטער על האי הבנה...

בהצלחה בבחירתך

המינמום שבן אדם צריך...

HU :JVC LH-300

AMPLIFER: JBL 75.4

ALPINE MRP M350

COMPONENT:Lightning Audio B1.65C

SPEAKERS: Lightning Audio B 6*9

Sub: ROCKFORD PUNCH P112 X 2

פורסם
הייתי לוקח את הדוטק בלי לחשוב פעמיים.

אם לא אז את האינפיניטי.

בדיוק כמוני יש לי את הסט ואני מאודמאוד מרוצה ממנו ממש סט איכותי

אם תוסיף עוד 100 שקל תוכל לקחת דוטק ולאטום את הדלתות

פורסם

rank one, בסך הכל ביקשת משהו תמים .. אבל עשית טעות בשאילתה.

היית צריך לבקש מהאנשים שממליצים, שגם יספרו לך כמה ניסיון יש להם עם שאר הסטים, ועם אילו הגברות למשל, וכו ..

אם למישהו יש ניסיון עם סט מסויים עם מגבר מאוד חלש, ובאותה נשימה יש לו ניסיון עם סט אחר עם הגברה בריאה, סביר להניח שימליצו לך על הסט עם ההגברה הבריאה.

ולכן תקבל פה המון המלצות שונות, ולווא דווקא משום שהם באמת הבחירה האולטימטיבית אלה בגלל שהאנשים לא באמת יכולים לקחת כל כך הרבה סטים, ולהגיד בפה שלם, שמעתי את כולם בתצורות האופטימליות והגעתי למסקנה הזאתי.

אישית שמעתי בערך חמישה סטים מהרשימה, בצורה טובה... ועדיין מצאתי לנכון לא להגיב.

מאוד מסקרן אותי לדעת כמה סטים , ובאילו תצורות, החבר'ה האחרים שנותנים המלצות שמעו ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

Morel - Dotech 6

אני קונה רק כחול לבן :wink:

סתם רמקולים מעולים , המון ממליצים עליהם , היה לי קשה מאוד לבחור כי כולם ממש טובים , טוב נו השקעה של 1300 שקל לקומפוננט מה תקבל משהו לא טוב.

חשבתי גם על הקיקר והרוקפורד....

פורסם
rank one, בסך הכל ביקשת משהו תמים .. אבל עשית טעות בשאילתה.

היית צריך לבקש מהאנשים שממליצים, שגם יספרו לך כמה ניסיון יש להם עם שאר הסטים, ועם אילו הגברות למשל, וכו ..

אם למישהו יש ניסיון עם סט מסויים עם מגבר מאוד חלש, ובאותה נשימה יש לו ניסיון עם סט אחר עם הגברה בריאה, סביר להניח שימליצו לך על הסט עם ההגברה הבריאה.

ולכן תקבל פה המון המלצות שונות, ולווא דווקא משום שהם באמת הבחירה האולטימטיבית אלה בגלל שהאנשים לא באמת יכולים לקחת כל כך הרבה סטים, ולהגיד בפה שלם, שמעתי את כולם בתצורות האופטימליות והגעתי למסקנה הזאתי.

אישית שמעתי בערך חמישה סטים מהרשימה, בצורה טובה... ועדיין מצאתי לנכון לא להגיב.

מאוד מסקרן אותי לדעת כמה סטים , ובאילו תצורות, החבר'ה האחרים שנותנים המלצות שמעו ..

צודק.. אבל לקחתי בחשבון שלרובם ואני חושב שכמעט לכולם אין נסיון עם כל סוגי הקומפוננט.

המטרה שלי הייתה לקבל חוות דעת, מקצועית או לא.. בשביל לצמצם אפשרויות.. הרי כל הקומפוננטים בגדול יתנו תמורה, חלק יותר חלק פחות.

בינתיים ההתלבטות שלי היא בין האינפינטי, רוקפורד fnx, מורל דוטק6

והייתי שמח לשמוע איזה מבין ה-5 ששמעת אהבת יותר.. (:

פורסם
אמממממ יש לי שאלה , למה דוטק ולא הייבריד ?

סיבה פשוטה

1. זה לא עולה 1300.

2. אין טעם לקנות כי אין לי מגבר בשבילהם ככה שהם לא ינוצלו.

פורסם
הייתי מחפש FNQ משומש או באיזה קומבינה!

אבל אם אין ברירה או MBQ או רוקפורד או אינפנטי....

כמה וואט זה הFNQ? ניראה לי שזה יותר מדיי..

פורסם

כמה וואט הדוטק אתה יודע?, אם כן זה לא משנה כמה הFNQ וההייבריד כי הם +\- אותו דבר...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...