Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

כזכור (או שלא), אני עדיין (...) בחיפוש אחר HU חדש שצריך גם להיות איכותי מאוד (עם תמיכה ב-MP3 [ובמהירות..]) וגם עם כניסת AUX..

בהתחלה חשבתי על הסוני 7700, אבל אחרי ששמעתי שיש להם בעיות עם העינית החלטתי לרדת ממנו.

לאחרונה מצאתי פיתרון שנראה לא רע בכלל: Kenwood KDC-MP6026

(הדגם הספציפי הזה לא ממש מוכר בעולם, כמו שזה נראה.. אפילו לקח לי הרבה זמן למצוא אותו באתר רישמי כלשהו)

KDC-MP6026_500.jpg

הבחור תכלס נותן לי הכל (כולל כניסת AUX מובנית), ולפי ביקורות ברשת הוא אמור להיות נחמד למדיי.

מה שבעיקר נחמד אצלו, זה שהוא נמכר במחיר סביר למדיי - 1,340 ש"ח...

וזהו, חוץ ממנו לא מצאתי עוד מכשיר רציני עם כניסת AUX מובנית.(הזבל הסיני "העוצמתי" וכו' שנמכר ב-500 שקל לא יכנס אליי בחיים..)

מה שכן, מצאתי עכשיו את המתאם של פיוניר (RB10) במחיר יחסית יותר הגיוני - 300 ש"ח. זה עדיין ביזיון לעומת ה-30 דולר שהוא עולה בחו"ל, אבל זה עוד איכשהו סביל.

זה גרם לי לחשוב על לקחת את ה Pioneer 770MP היפייפה (שבהתחלה עוד חשבתי לוותר על הכניסת AUX בשבילו..) עם המתאם הזה, מה שיסתכם בנפילה של טיפה מעל 2,000 ש"ח.

151934538DEH-P770MP_big.jpg

עכשיו אני בהתלבטות דיי מוזרה.

מצד אחד הקנווד חוסך לי 700 שקל, אבל מצד שני לפיוניר יש הרבה יותר פוזה, והוא הרבה יותר יפה - וזה, מה לעשות, מושך אותי...

מה גם שכל מה שאני יודע על איכות הבנייה והסאונד של הקנווד זה בעיקר מביקורות ברשת, ומהבחינה הזאת אני מרגיש שהפיוניר הוא מעיין "קנייה בטוחה"..

שימו לב לכמה דברים..

א. אין לי "תקציב מוגדר" (פשוט כי זה שיש לי לא מעט כסף זמין לחיים עכשיו לא אומר שאני רוצה להוציא את כולו על מערכת לרכב..) - אני מעדיף להוציא כמה שפחות שהכרחי.

ב. בבקשה אל תגידו לי דברים בסיגנון "קח את הקנווד ובכסף שחסכת קנה מגבר\רמקולים\כלב בולדוג כזה ששים על הדש-בורד", כי אם אני חוסך את הכסף הזה אז הוא פשוט נחסך, ולא עובר למשהו אחר (שם אני פחות או יותר סגור).

ג. המערכת תתחבר לזוג רמקולים 5.25" קדמיים 2WAY פיוניר, וזוג מורל פולס 6*9 (ככל הנראה...) אחוריים, ללא הגברה.

ד. לא, אני לא רוצה קומפוננט קדמיים + סאב + מגבר. תודה בכל אופן..

אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בדילמה שלי, או אולי להאיר את עיניי לדברים שלא ידעתי (אולי יש לכם את הקנווד הזה ואתם יכולים לתת חוות דעת עליו?) כי בינתיים זה נראה לי כאילו הדילמה היא האם להוציא עוד 700 שקל "על פוזה ומכשיר יפה יותר"..

פורסם

דבר אחד אני בטוח בו הפיוניר פצצתי ברמות הוא ממש יפה...

הקנווד הזה אחלה יש אותו אצל חבר שלי ומאחורה רוקפורד 2 אלמנטים אני חושב או 3 אלמנטים הוא מצליח להחזיק אותם בצורה שנחשבת מעבר למכובדת...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אחלה מכשיר שבעולם הפיונייר הזה אבל הדילמה היא ב 700 שקל אם אתה אומר שאתה אוהב פוזה וכל זה אז קח את זה ותשקיע עוד 700 שקל (כמובן שאם יש לך מה לעשות עם ה 700 אז קח את הקנווד)

אבל לדעתי קח את הפיונייר אחי

שיהיה בהצלחה

לירן

• תוכן חדש...