Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ קל...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני ליאור, יש לי מאזדה 121 (בימבה) ואני קונה מערכת + מגבר, רציתי תגובות פשוט ולדעת אם יש מקום לשיפורים

להלן הרכיבים:

רדיודיסק קלריון - dxz946mp - אם היה את ה-955 הייתי קונה אפילו שהוא עולה פי 2 כמעט הוא יותר איכותי וגם מקליט אבל אין עדיין בארץ ולדברים האלו אין סוף אז צריך פשוט לעצור ולקנות...

אני מתלבט בין 2 מגברים, הראשון הוא של Phase ה-2 יציאות ה-pb2 לבין ה-jbl ה-75.4 עם ה-4 יציאות...

אשמח לקבל תגובות מהירות, תודה. (אני חדש כאן אל תסתלבטו אם ההודעה רשמית מדי)

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

קניה טובה אני יודע, אחרת לא הייתי מברר ויורד לפרטים הקטנים כי זה דברים שלא מתפשרים עליהם...

מה אתה אומר בקשר למגברים? איזה מהם עדיף?

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

מה אתה מתכנן להגביר עם אותו מגבר?

איזה רמקולים יש לך?

מה התקציב להגברה?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

רמקולים של phase

2 מקדימה של פייז בטוח של 5 ורבע 200 ואט, איכותיים מאוד

מאחורה אני עוד בהתלבטות - כנראה אני אשים את המגנט אני אברר ואגיד לך איזה דגמים בדיוק

תקציב של 1200 שקל ככה...

פורסם

לפי דעתי הJBL עדיף על הרבה אופציות אחרות...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

Phase הם לפי דעתי הרמקולים כיום הכי איכותיים עם הסאונד הכי נקי וצלול נטו שאתה יכול להפיק מרמקולים טובים היום, פייז זו חברה גרמנית כמו מגנט ומקאודיו

פייז נחשבים הכי יקרים מבין השלושה אחריהם מגנט ואחריהם מקאודיו העממיים...

ממליץ לך ללכת לשמוע איכשהו רמקולים של פייז - כי אני לא נתקלתי באיכות טובה יותר ושמעתי את כל הגרמניות מהרשימה...למרות שמגנט לא נופלים מהם אם יש בעיה של תקציב קצת...

פורסם

אין דירוג אחי אתה יכול לקחת מוצר כנגד מוצר והלשוות אבל לא חברה מול חברה ככה מפני שהחברות האלה עוסקות בעיקר באותו פלח שוק זה לא שהשוות חברת היי אנד למשהו אחר השוות חברות די דומות שלא נדבר על מאק אודיו ומאגנט שיש להם מוצרים שאולי הצבע של האריזה שונה בהם...

פיזז חברה באמת קצת יותר יוקרתית אבל כמו שאמרתי תלוי על איזה מוצרים אתה מסתכל אתה יכול להסתכל על האודיו פיל שלהם ומוצרי היי אנד כאלה ואתה יכול להסתכל על הסדרות הנמוכות יותר...

פורסם

אני מחכה עדיין גבר... דבר איתי בעובדות כי תאמין לי שאני עשיתי מחקר מקיף בנושא ואני לא אחד שמתיימר להבין בהכל - אבל במעט שאני יודע אני לא אומר סתם...

פורסם

אתה יודע שדברתי כמובן על מוצרים מקבילים, ז"א לא הייתי משווה רמקולים 300 ואט לצורך הענין לרמקולים 100 ואט של פייז מול מקאודיו למשל

דברתי על אותם נתונים ועל אותה עוצמה מבחינת החברות, וגם מבחינת המחיר תראה שפייז יותר יקרים משמעותית ממגנט ומקאודיו, ועל סמך השמיעה זה נטו ככה...ועדיין מבחינת דירוג פיז, מגנט, ומקאודיו בסוף... שוב, למוצר מקביל עם אותם נתונים.

פורסם

תשווה את המוצרים הבאים ותגיד לי מה יותר טוב ולמה...

בלי למה הפייז יותר טוב אל תענה בכלל

זה הפייז:

http://www.phase-evolution.de/produkte.asp?p=lautsprecher&view=detail&grp=9&ser=51&nr=13221651&lang=EN

זה המאק אודיו:

http://www.mac-audio.de/produkte/produkte.asp?grp=9&ser=15&lang=EN

המקסימוס 2.16

זאת הייתה השוואה מספר אחד

עכשיו מספר 2 ואני חוזר תן תשובה למה מנומקת:

זה המאק אודיו תתייחס לדגם 69.3

http://www.mac-audio.de/produkte/produkte.asp?grp=9&ser=40&lang=EN

וזה הפייז:

http://www.phase-evolution.de/produkte.asp?p=lautsprecher&view=detail&grp=9&ser=53&nr=1310070&lang=EN

אם תרצה עוד דוגמאות חוץ מפייז קח למשל את הסאב של מאגנט הכחול שכחתי את הדגם מול המאק אודיו הרפלקס 30 האדום...

אני חוזר ואומר אם אתה לא מביא למה מנומק על עובדות מוצקות אל תכתוב תגובה אפילו אין לי כוח להתווכח

פורסם

השאלה היא מה אתה מגביר עם הרמקולים ומה אתה מתכוון להגביר בעתיד במידה ויש לך עכשיו רק רמקולים מקדימה.

אם כפי שאמרת אתה רוצה לרכוש גם רמקולים אחוריים אז כמובן תצטרך מגבר 4 יציאות לכן לך על ה-JBL.

• תוכן חדש...