פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהוא יודע לעשות סדר בדגמים: - מה ההבדל בין 470 ל4700? -האם יש דגמי 2005 שמחליפים את הישנים?
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אז ככה, בבעלותי פונטו שנת 2001. התקנתי שם HU של פיוניר (DEH-4650MP) וזוג רמקולים אחוריים של קנווד (KFC-6989ie) בגודל 6x9. מקדימה יש לי את הרמקולים והטוויטרים שהגיעו עם הרכב. (משהו לא מזוהה אבל עובד דיי בסדר) אני מאוד מרוצה מהמערכת כרגע, שומעים אחלה. אבל אני רוצה להשתדרג מעט. חשבתי, ואני חושב שבצורה הגיונית לרכוש רמקולים קדמיים. קומפוננט עדיף. רציתי לשאול כמה שאלות לפני שאני קונה, אם אפשר: 1. מה צריך לחפש בסט קומפוננט? 2. מה הופך סט קומפוננט מסוים לטוב מול אחרים? 3. האם כדאי לשים משהו יותר חזק מהרמקולים האחוריים? מבחינת הספק? 4. האם יש מידות גם לטוויטרים? או שזה משהו סטנדרטי? 5. אם עדיף לקנות רמקולים רגילים שאינם קומפוננט, איזה כדאי? …
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
....... תגידו את הרמקולים של מורל מייצרים פה בארץ בנס ציונה????1 ומה אתם אומרים על הרמקולים שלהם הקומפוננט הם טובים?? ואיזה סידרה הכי טובה.. הבנתי שיש כמה סידרות.. אם אפשר לקבל קישורים ומחירים ואם יש לכם המלצות על רמקולים אחוריים במחיר של עד 500 ש"ח וקצת יותר תודה מראש לכל העונים רן.
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 14 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום רב, אני מרכיב מגבר עכשיו יש בעייה שאני לא יודע מאיפה להעביר את הכבל חשמל + (אדום) מהמכסה מנוע ישר לבג'אז, הרכב הוא אונו 92 יש צורך בתמונה? ולגבי ה RCA זה משנה איזה כבל? כי ראיתי כבל של audio works ב 25 שקל כולל כבל רימוט הכבל אר סי אי הוא 5 מטר..
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב לכולם! אני זקוק למידע על המגבר הבא: audio logic plx-44 אשמח לקבל כל מיני קישורים והסברים על המגבר. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
"חבר שלי " התקין לעצמו ברכב מערכת JVC MP3 KDG300 והוא טוען שהיא מתנתקת כשהוא מגביר את הווליום. למה? (חיבור לא טוב? חוטים ישנים??? זה בטח לא בגלל המערכת היא חדשה וטובה ולא זכורה לי פונקציה שמנתקת בווליום גבוה) תודה, א.
הודעה אחרונה מאת 620SI, -
-
- 12 תגובות
- 1 אלף צפיות
בוקר טוב, אז ככה: לאחר הרבה מחשבה, צימצמתי את האפשרויות שלי לשני סאבים הבאים: 1. לאנזר 1000W מדגם HRW-124 http://www.lanzar.com/itempage.asp?MODEL=HRW124 2. לאנזר 1000W מדגם MAX 12 http://www.lanzar.com/itempage.asp?MODEL=MAX12 אנא חישבו היטב כי ההוצאה יוצאת היישר מכיסי (תלמיד יב'). תודה מראש
הודעה אחרונה מאת בולי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, רציתי לעשות סקר בנוגע לכיצד אתם עוזרים להגברות שלכם לקרר את עצמן. והיכן הן ממוקמות ברכביכם .. הסקר בנוי ממספר שאלות, אם תוכלו לענות בפורמט המבוקש זה יהיה מצויין, תודה מראש! 1. כיצד אתם עוזרים להגברה לקרר את עצמה ? 2. האם ההגברה שלכם ניכנסה למצב הגנה-התחממות יתר ? 3. האם ההגברה נפגמה ? (צורך בתיקון מעבדה ?) 4. על איזו הגברה מדובר ? אני יענה כדי שהפורמט יהיה יותר פשוט ונוח .. 1. בקרוב על ידי FANS בגב המגברים, אין לי אלטרנטיבה אחרת כרגע ואינני יודע כמה זה ישפיע אם בכלל. 2. עדיין לא נתקלתי במצב הגנה, גם לא בימי הקיץ החמים וגם לא אחרי עבודה מאומצת ממושכת. 3. אף פעם לא נפגמה. 4. alpine v12 mrvf504, magnat traxx600, magnat phantom monobloc…
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם, -
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
חברים יש לי רעשים בבמה הקידמית מהפלסטיק שמכסה את הרמקולים הקידמים האורגינל של הרכב בגלל היברציות מה ניתן לעשות כדי לימנוע זאת???
הודעה אחרונה מאת perzik, -
- 19 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום בזמן התקנת המגבר (לבד) חיברתי את 2 חוטי ה RCA והרימוט (כחול) פתאום אני לא שומע שום רעש מהרמקול, הוא לא מוצא תחנות רדיו, עובד בלי לעשות כלום, מהיא הבעיה?
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היי חברים, לדוד שלי ברכב מותקן רדיו טייפ ענתיקה של JVC. לאחר ניתוק המצבר השתנו תחנות הרדיו והן קולטות רק באי זוגי (91.3, 91.5, 91.7....) יש איזושהי קומבינציה להחליף את זה לתדרים רגילים ע"י לחיצה של כמה מקשים... מישהו יודע? תודה, איתמר.
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
-
- 1 תגובות
- 907 צפיות
שלום, יש לי רדיו-דיסק של בלאופונקט דגם "אליקנטה". מסגרת הפלסטיק של הרדיו נשברה (הכוונה למסגרת כמו בתמונה המצורפת). האם ניתן לקנות או למצוא מסגרת שכזו? תודה!
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 2 תגובות
- 820 צפיות
ככה.. אני חדש פה הודעה ראשונה שלי ונראה לי אני מהפורום הזה לא יוצא.... אז ככה.... יש לי סאב לא יודע אם הוא משהו הבאתי אותו ממש בזול ב 300 שקל... זה סאב שיש במכירות פומביות ראיתי של pure acoustics...500RMS אני לא נראה לי הוא משהו אבל סאב חזק... יש לי עוד 2500 שקל לקניית מערכת וכמו כל אחד אני מחפש את המוצרים הכי טובים במחירים הכי זולים ואני מאוד מקווה שתעזרו לי ... ככה אני מחפש שתי רמקולים קדמיים נראה לי קומפוננט ... שתי רמקולים אחוריים 6/9 מגבר חזק לפחות 1000 וואט... עד פה נראה לי שיצא משהו כמו 1000-1200 שקל ורציתי אולי עוד סאב ראיתי שהיה איזה במבצע של הסאבים מהתצוגה פה באתר... ב 590 שקל אז אם מישהו יכול להגיל לי אם אפשר עדיין להשיג ... ועוד מגבר חזק שיעבוד ל…
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. החלפתי את הרדיו דיסק הPIONEER 7600 על ALPINE 9835 מישהו מכיר את החברה ? http://www.clifdesigns.com/index3.html CLASS LX מה אתם אומרים? איך המגברים שלהם?
הודעה אחרונה מאת RFTeam, -
- 1 תגובות
- 768 צפיות
le piopneer 7500?
הודעה אחרונה מאת RFTeam, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 763 צפיות
כאשר אני מכניס דיסק MP3 לוקח לו כעשר שניות עד לתחילת השמעת הדיסק לאומת זה את אותו הדיסק רדיו דיסק של סוני קורא מתחיל לנגן לאחר כשלוש שניות. האם זאת תקלה? הרדיו דיסק בן חודש ימים ובמסגרת אחריות תודה
הודעה אחרונה מאת alooon1, -
- 3 תגובות
- 766 צפיות
הייתי מעוניין לדעת ברגע שאני מפעיל את המערכת מה ה רימוט משדר למגבר ?? פלוס\מינוס קבוע ? פלוס\מינוס ריגעי ?
הודעה אחרונה מאת LoudGuy, -
חוות דעת על מערכת 1 2 3 4 6
מאת Subaru_impreza_T- 75 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
אני זקוק לחוות דעת של אנשים לגבי מערכת שברצוני לקנות! אני רוצה לקנות 2 סטרוקרים 18 עם מגברים של רוקפורד בניית פיבר לרכב והעברת מערכת חשמל טובה יותר מהקיימת 2 סטים של קומפוננט רוקפורד וPS2. איטום מלא של הרכב בדיינמט כולל רצפה אם יש לכם עצה מה לשנות ומה יותר טוב מזה בשמחה רבה אין בעייה תקציבית!!!
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום. הים קניתי מכשיר פיוניר 5650 והתקנתי אותו בניסאן סאני. הותקנו יחד עם המכשיר הנ"ל 2 6*9 200W במגש אחורי עם הגבהות. מגבר V!2 חיקוי . מדגם ישן אבל נותן חזק. עוצה לא ידועה. וסאב 8 אינטצ בזוקה רוקפורד. מקדימה רמקולים 6וחצי מעפנים יחד עם טוויטרים של 20 שקל. מרגישים שהכל העסק לא מכוון וחסרה לי מאוד הבמה הקידמית וישנו חוסר איזון ברור. אני מחפש אדם עם סבלנות ניסיון ורצון לעזור לי לשפר את הקיים בצורה טובה ולא יקרה ומאיזור המרכז. מי שרואה את עצמו מתאים ופנוי למשימה. אשמח להעזר בו בתשלום הוגן. אז אני ממתין למלאכים שמסתובבים. פה. בתודה משה
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם ניתן לשים את הקרוסים ליד המגבר בבגאז' או שהם צריכים להיות ליד הקומפוננט עצמו? זה משנה בכלל מבחינת האיכות? או מבחינת משהו? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Pentos, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אנשים יש לי סובארו אימפרזה שנת 99 ורציתי לדעת איזה גודל נכנסים בדלתות ומקדימה וגם מאחורה או שאין הבדל בינהם
הודעה אחרונה מאת ImPrEzA LoVeR, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני עומד רגע לפני רכישת הסט הבא,ואני רוצה רק שתגידו לי מה אתם חושבים עליו מבחינת מחיר ואיכות, כמו כן איך נראית לכם התוצאה הסופית עם מה שכרגע יש באוטו. 1.מגבר ROCKFORD FOSGITE P4004 2.סאב וופר ROCKFORD FOSGITE STAGE 1 עוצמה 150W RMS מחיר לשניהם יחד-1700 שקל (כמובן כולל תיבה אטומה לסאב). זה יצטרך לחלקים הבאים שכרגע מותקנים: 1. HU- פיוניר פרמייר MP760 2.FRONT SPEAKERS- קומפוננט MOREL PULS 5.25 עם טוויטרים HYBRID. 3.REAR SPEAKERS- פיוניר 6X9 240W. אז אשמח לשמוע את דעתכם,האם הייתם מחליפים את אחד מחלקי המערכת למשהו אחר (באותו תקציב פחות או יותר) ?
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 7 תגובות
- 967 צפיות
שלום לכם..... יש לי בחדר מערכת קולנוע ביתית. ויש לי סאב אקטיבי של סתם חברה שלא ממש עושה כלום חוץ מרעשים. וכמובן שאני מחבר אותו עם פין שנכנס למגבר ופין שמתחבר מאחורי הסאב. ועכשיו לשאלה. הגיע לידי סאב פאסיבי של סוני. משהו חזק!! ואני מת לחבר אותו.....רק הבעיה היא כזאת. מהסאב יוצאים 2 חוטים רגילים. פלוס ומינוס. ואין לי כניסה כזאת במגבר!! רק פין של סאב וופר..... מה אני יכול לעשות כדי לחבר אותו? תודה לכם.
- 2 תגובות
- 737 צפיות
אני מדבר על דגם הL5 10 אינץ שהוא 450 RMS. הכסוף החדש. מה דעתכם? הייתם קונים? אני לא רוצה הצעות לסאבים אחרים בסכום הזה,רק אם לפי דעתכם זה מחיר טוב או לא... תודה על ההענות...
הודעה אחרונה מאת miran80, -
- 7 תגובות
- 970 צפיות
המערכת שלי כבר "גדולה" יחסית ואמרו לי שאני צריך כבל....... הבעיה שאני לא יודע מאיפה לקנות ......בקיצור אני לא מבין בזה ....... אז קצת טיפים לא יזיקו ....... ואם משהו מכיר מקום טוב לקנות/אתר זה יהיה מצוין!!... תעזרו לי אחים שלי ...... נ.ב האירוע של המערכות היה סוף הדרך אני אישית לא הייתי אבל חבר שלי אמר ..... ניסים וניפלאות!!!!!!! אז כל הכבוד למארגנים!!!!!!!!
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 2 תגובות
- 759 צפיות
מישהו יודע באיזה גודל הרמקולים מקדימה אמורים להיות?
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למישהו יש מושג על האם דגם המכשיר כבר הגיע לארץ, ואם כן היכן ניתן להשיג אותו ? האם גם הדגם הזה קשור לכל השחזורים האלו שדובר עליהם כבר מספר פעמים פה בעבר?? תודה מראש..
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חזרתי עכשיו מהמפגש ליד הקניון וחברה...מה שיוני נתן שם עם הסטרוקר שלו....145.1 דציבלים...מדהים מדהים מדהים.. החלטתי שאני חייב להוסיף סאב למערכת שלי כמובן שאני לא מצפה שהוא יגיע ל145דציבלים אבל שיהיה משהו טוב ואיכותי ובאותו הזמן לא יקר במיוחד. כרגע הHU שלי זה KENWOOD KDC-925 קדמיים: lanzar '4 אחוריים: pioneer 4 way 80w rms אימתניים שאותם אני רוצה להגביר עם הסאב! אז ככה..איזה סאב כדאי לרכוש (אפשר גם יד שניה) שמחירו ינוע עד ה500 שקל כולל תיבה והאם יש הבדל מהותי בין ה 10אינטש ל12 אינטש כי הבגאז' די חשוב לי. כמו כן שאלה האם עדיף 2 מגברים של 2 יציאות כל אחד או מגבר אחד של 4 יציאות?וכמו כן המלצה לאחד כזה שיעלה גם בסביבות ה 500-600 שקל. אני מחפש חברות זולות…
הודעה אחרונה מאת snowbol, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תשמעו אני חייב את עזרתכם מה עדיף הפיוניר 400 או 350 וואט או הקנווד 300 וואט ? בקשה זה דחוף
הודעה אחרונה מאת raptor_s, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למישהו יש איזה רעיון או מידע באיזה סוג בד כדאי לי להשתמש למתיחה לבניות של פיבר?
הודעה אחרונה מאת m.sherling,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 924 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- יובל .מ.
- TvrSpee12
- itamar_by
- chrono
- samg
- dinnnn
- `Infinity
- farkash7
- ברווז
- גולד1
- TheArcane
- GTאי