פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
המגבר מהדיוטי פרי 6 ערוצים.. נראה תמורה טובה מאוד למחיר.. 60RMS X 4 + 107RMS X2 ב-4 אום ובגישור 160RMS X2 + 300RMS X 1 ב-4 אום נראה מגבר חזק מאוד שיכול להרים זוג קומפוננט חזק מאוד וסאב.. http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1040&CategoryID=123&Page=1 http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=GTO755.6&ser=GTS&cat=AMP מה אתם אומרים? מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות מערכת לרכב בתקציב של 1500 אין לי דרישות גבוהות בלי סאב או מגברים רק שישמעו סביר באוטו.. מכיוון שאיני מבין גדול במערכות האם עדיף לקנות קומפוננט או עדיף לקנות רמקולים אחוריים ואיזה HU נחשב לטוב חשבתי לקנות את ה PIONEER 4600 ועוד קומפוננט של מגנט או משהו בסגנון על מה אתם ממליצים משהו שאני יוכל לשפר גם בעתיד אולי .. בתקווה
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 3 תגובות
- 869 צפיות
יש לי תדגם של הדי וי די הזה מורכב באוטו ... והבנתי שאפשר לשנות את הצבעים של התצוגה , למישהו יש מושג איך עושים את זה ??
הודעה אחרונה מאת elior1111, -
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אבא של חבר שלי נוסע למוסקווה והמחירים שם יחסית זולים על דגמים של אלפיין ויש לי 350דולר השקע ואני מעוניין ברדיו דיסק MP3 של אלפיין תצוגה לא חשובה לי אלה איכות וכיוונים במכשיר... אולי מישהוא יודע איפה יש שם חנות או אתר שמוכר מוצרי אודיו בזול יחסית?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 1 תגובות
- 762 צפיות
אז ככה הרכבתי היום פנל.. 3 יציאות אר סי איי.. יש לי מגבר 4 יציאות(קידמיים,אחוריים) , מגבר 2 יציאות(סאב), וקרוס של לגאסי נראה לי(סך הכול 3 כבלי אר סי איי).. אני רוצה לחבר את הכול דרך הקרוס ואני לא מבין איך אני אמור לעשות את זה.. ואל תגידו לי לחבר ישירות למגברים כי אני לא מעוניין.. בקרוס יש שתי כניסות INPUT : 1) Line In 2) subwoofer 3 יציאות OUTPUT : 1) subwoofer 2) mid 3) high ** איך אני אמור לחבר את שלוש הכבלים לקרוס וממנו למגברים ??? ובבקשה כמה שיותר מהר תשובות.. תודה. עם מישהו יכול ?? זזה קצת דחוף....תודה.
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
חישוב תיבה 1 2
מאת אביעד כ.- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום...עשיתי חיפוש ולא מצאתי... אני רוצה לדעת איך מחשבים תיבה...?? ואיך אני יכול לדעת כמה ליטרים יש בתיבה.. נתונים: עומק 30 ס"מ רוחב 35 וגובה 40 (תיבה עם פורט) והאם הנתונים יבואו טוב על פיוניר 800 וואט?
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 1 תגובות
- 959 צפיות
איך המגבר של Cadence Q4100? מה אתם חושבים עליו? ואיך החברה בכלל, אמינה?
הודעה אחרונה מאת LiranAzuz, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
HU: אלפיין 9831 מגבר: JBL GTO 75.4 רמקולים אחורים: Pioneer 2WAY 200W הרכב הוא הונדה סיוויק שנת 2000, הבנתי שנכנסים מקדימה 6.5"... אין תכנון לסאב בעתיד, אני רוצה מערכת כמה שיותר איכותית, ולא ממש מעניין אותי הווליום. (זה נקרא SQ?) התקציב הוא באיזור ה 700ש"ח. קראתי הרבה כאן בפורום שממליצים על מורל דוטק MKII, שהם עולים כ900ש"ח. אם הם ממש בהרבה יותר טובים מקומפוננטים יותר זולים אז כנראה שאני אקח אותם, אבל אשמח לשמוע הצעות לסט איכותי בתקציב שלי. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Pentos, -
אנשים אני בבעיה.. כל אחד אומר לי משו אחר אני כבר משתגע.. אני רוצה להשקיע איזה 1200 שקל +- על רמקולים ומגבר יש הצעות? רמקולים חשבתי על פיוניר 350W 6*9 אני צריך בנוסף לאחוריים גם קדמיים (לא קומפוננט - אין כסף :\ חח) ומגבר עדיף 4 יציאות
הודעה אחרונה מאת -Jok3r-, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
סתם מעניין אותי לדעת איזה מגבר צריך בכדי להרים את הסאב הזה הנתונים שלו: 1000W RMS 3500W MAX 200-40 הרץ 92db
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איך הסרווין ואגה סדרה STEALTH לעומת ה HED??? שניהם 15 אינטצ
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום יש לי די וי די ברכב וכשאני שומע קליפים הסאונד על הפנים בסרט רגיל שומעים טוב למישהו יש מושג למה זה ככה ומה יכולות להיות הסיבות?
הודעה אחרונה מאת west side, -
- 2 תגובות
- 770 צפיות
אני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר למגב שלי 4 רמקולים על שני יציאות ובשני יציאות הנותרות לחבר את הסאב. המגבר שלי זה BOSS C-600. הסאב שלי זה רוקפורד P2 200RMS והרמקולים שלי זה רוקפורד P162S
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 2 תגובות
- 817 צפיות
קניתי 2 סטים של מורל פולס ושפירקתי את הדלתות להתקין אותם הרמקול לא יושב 1 ל 1 על הדלת ולא התאים החור בדלת הוא קטן ואובלי ולרמקול המקורי יש מין מתאם.. אם למישהו כאן יש ניסיון בהרכבה של כאלה רמקולים בכזה אוטו ויכול לתת עצה..
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש פה ! יש לי פיזו 306 סדאן. אני רוצה להרכיב מערכת באוטו, ואין לי ידע בגרוש. מה אני צריך לקנות ומה הכי טוב לקנות (אם אין לי הגבלה של כסף). וכמה תעלה לי ההתקנה בערך ? ואם מישהו מכיר מקום אמין בחיפה שיכול לעשות לי את המערכת במקצועיות . תודה מראש לכולם נ.ב אם אפשר בבקשה לנסות קצת להתחשב בלי בגלל שאני חדש ולא חזק בכל המושגים שיש
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי יש לי מגבר 100*2, אני מעוניין לחבר אותו ולשים סאב בבגאג, רק שלא יתפוס לי מקום,חשבתי אפילו לשים אותו מתחת למושב הנוסע או משהו בסגנון, מה שחשוב לי שזה לא יהיה גלוי לעין ושזה יתפוס כמה שפחות מקום וכמובן שלא יישרף לי אחרי שבוע.ולכן עשיתי חיפוש קטן: האם יש למשהו ניסיון עם הסאבים הבאים? האם הם שווים משהו? 6.5 אינץ: http://www.autoam.com/info.asp?id=868 8 אינץ: http://www.autoam.com/info.asp?id=274 האם הם עושים את העבודה? שבת שלום.
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום! אני מעוניין לשדרג את המערכת ולהחליף את הרדיו-דיסק (HU) התקציב כרגע עומד על 3500 ש"ח אבל יכול לגדול במידה ואני אמצא HU ששווה את התוספת. 1.רציתי לדעת האם יש למישהו מושג מה מחיר המכשיר - Alpine 9833R מהיבואן הרשמי (אפריל טקליין) ? 2. דבר נוסף האם מישהו יכול להמליץ על מכשירים נוספים בעלי מפרט זהה או אפילו טוב יותר של חברות אחרות גם במידה ותקציבם גבוה יותר מתקציב ממכשיר ה - Alpine 9833R . תודה מראש, Shafan
הודעה אחרונה מאת LV2XLR8, -
- 19 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
כמדיי כל שנה, אלפיין משחררים כמעט את כל הסדרות המוצרים שלהם בתוספות של חידושים, כמו תמיד בולטים דגמי הHU של אלפיין, שעל פי דעתי הם הדבר הכי קרוב לHIGH-END לשוק הMASS (פחות מ500$ לHU). המכשירים עדיין לא הוצגו באתר הרשמי של אלפיין אבל כבר נמצאים בסוג של פריסייל בחנויות crutchfield ו-sonicelectronix. שימו לב שלא נראה בדגמים פה משהו שיחליף את ה9835 המדהים. תמונות ומפרטים להנאתכם: Alpine CDE-9843 CD/MP3 receiver with built-in amplifier built-in amplifier: 45 watts peak / 16 watts RMS x 4 channels detachable face with silver and blue cosmetics plays audio CDs, CD-Rs, and CD-RWs including discs burned with MP3 fi…
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 2 תגובות
- 866 צפיות
שלום לכולם! יש ברשותי PIONEER-DEH750MP. אתמול קניתי פלאפון חדש, וכשהלכתי למתקינים המורשים של פלאפון המתקין אמר לי שהוא לא מצא בכלל כאבל חיבור לMUTE (וזה בעצם הכבל הכי חשוב הספיקר כי בלעדיו המערכת על פול ווליום ואני לא שומע טלפון מצלצל). וזה מאוד הפתיע אותי כי לאבא שלי יש ספיר באוטו, אבל משום מה לDEH-1600R שלו יש יציאה לMUTE. בקיצור, האם הטכנאי סתם חירטט אותי כי לא היה לו כוח להתעסק?
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 11 תגובות
- 969 צפיות
היי שלום לכולם. . . יש לי ר"ד BLAUPUNKT עם זוג רמקולים 5.25 של JVC מאחורה יש לי מיצובישי צ'אמפ '94. רציתי לדעת האם כדאי לי להתקין 6X9 מאחורה(ואיזה?) ולהעביר את ה5.25 לקדימה או לדלתות? וגם מה זה קומפוננט? מצטער על הבורות אני קצת חדש בעניין תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Supakilla, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
המתקין באטוס אמר לי שקומפוונט בגודל 5.25 מוציא צליל יותר "יפה" מ 6.5 זה נכון? אם כן למה? (נכנס לי באוטו גם 6.5)
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום אחים שלי זה נכון שהRMS הוא חצי מההספק הכולל? למשל זה: http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^343,normal_sales שהוא 1200וואט..אז זאת אומרת שהוא יתן 600 RMS?
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אני בונה עכשיו את המפרט של המערכת שלי. אני מחפש במערכת כמה דברים. 1. איכות בכל ווליום, צלצלים נקיים. ובמיוחד בינוני ועד חזק. 2. ווליום חזק, ובאס חזק. חד ומורג 3. שהבניה והסאב/ים לא יחנקו לי את תא המטען.
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברה לפני חודשיים בערך קניתי אחוריים של סאונד סטורם במחיר של 320 שקל מסאונד FX אני מעריך שהם יכולים לקבל מעל 80 RMS ( אני בכוונה נותן דוגמא מול הפיונר ) בזמן האחרון שמעתי אותם עם הגברה ואני מאוד מאוד מרוצה.. ביומיים האחרונים שמעתי אותתם רק על ה HU ללא שום דבר אחר ברכב פשוט פירקתי את הסאב ואת המגבר רק האחוריים עבדו... בכול מקרה שומעים מצויין באס ממש ממש חזק אני מאוד רוצה מהבאס ומהרמקול בכלל אז מי שרוצה רמקולים אחוריים במחיר של 320 שקל שבהחלט ינסה לשמוע אותם..
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 9 תגובות
- 949 צפיות
יש לי בעיה ואין לי מושג מה גורם לה.. יש לי שני מגברים.. אחד 4 יציאות .. אחד 2.. וקרוס.. כל זה מחובר על כבל מתח אחד.. הכול היה טווב ויפה איזה חודשיים בערך.. אתמול אני נוסע.. מחנה את האוטו אחרי ששמעו והכול היה בסדר.. אחרי כמה זמן נוסע שוב פעם מפעיל את המערכת.. ועכשיו המערכת פועלת.. שני המגברים לא עובדים ושאני אומר ללא עובדים אני מתכוון שהם לא נדלקים בכלל!! לא פרוטקשיין או משהו.. אבל הקרוס עובד.. והוא נמצא על אותו הכבל של ה- +. למישהו יש מושג מה הבעיה.ונראה לי שהעובי של הכבל + הוא 6 גיי'ג. יש פה למישהו מושג מה ההבעיה? ואל תזרקו דברים באוויר רק מי שיודע ממש.
הודעה אחרונה מאת shai_oziel, -
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
התקנתי קומפוננט על המגש האחורי של MIK ( מקדימה יש מוראל דוטק ) עכשיו הטוויטרים צורמים טיפה ! איזה נגד\קבל אני מחבר בין הפלוס של ה טוויטר לקרוס כדי להוריד עוצמה ! תודה לעונים !
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אז פרק א' ו-ב' לא היו ממש בצורה פורמלית כי פשוט התלבשתי על ת'רדים אחרים (הם עסקו בקניית קומפוננט ומגבר [ותודה למיקמיק ולכולם]) אבל הנה עכשיו הגעתי ל-HU ואני קצת מתלבט. השאיפה - HU שיידע לקרוא בצורה טובה ללא קפיצות בכלל WMA,MP3 וכל מה שצריך עוד. אני שונא שונא שונא את הסדרות החדשות של פיוניר, כל הקטע עם הדולפינים והציורים פשוט הגעיל אותי לגמרי. אז פיוניר כנראה שלא. מכיוון שיש לי יותר ממגבר אחד ברכב אני חושב שצריך HU בעל מספר יציאות RCA, זה עדיף על פיצול אחרי ה-HU באופן מלאכותי, לא? אגב, יש לשים לב לאמפליטודת היציאה של המכשיר? זה משנה משהו? יש הבדלים גדולים בין הדגמים? התקציב שלי הוא לא גבוה יחסית, בעיקר בגלל העובדה שהשקעתי על קומפוננט יותר ממה …
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני רוצה לציין כמה דברים על המפגש קודם כול תודה רבה לכול המארגנים דבר שני התחרות היתה מאוד מרשימה !! רק דבר אחד לא הבנתי הרי חלק באו עם מערכות יוקרתיות וסאבים ומושקעים באלפי שקלים וחלק היו עם מערכת פשוטות הרי צריך להיות דירוג על פי המערכת שיש באוטו הרי יש חוקי EMMA
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
ביום ששי ה-28.1 יתקיים מפגש קארספורום-אודיו בחניון של איצטדיון רמת גן, הסמוך לקניון איילון (מול הסנוקר). המפגש יהיה בין השעות 13:30-16:30. המפגש יכלול תחרות SPL נושאת פרסים בחסות אוטופרט. הפרסים לפי סדר מקומות ראשון, שני, שלישי הם: 1. סאב 12"+תיבה של רוקפורד פוסגייט. 2. קיט דלתות דיינאמט אקסטרים. 3. קומפוננט 6.5" של בוס אודיו. בשביל להרשם לתחרות נא לפנות אלי בה"פ שמציינת את שמכם, רכבכם וציודכם (סאבים והגברה). לא יעשה שום שימוש בפרטים האלו ללא ידיעתכם, הם לצורכי אירגון בלבד. כמובן שגם כל מי שלא מתכוון להתחרות מוזמן, מדובר במפגש ותחרות בשביל הכיף. גם אם אתם קוראים פאסיבים בפורום, אתה מוזמנים להגיע, המפגש פתוח לכולם. בין כל המשתתפים במפגש (לא…
הודעה אחרונה מאת K..TiTo, -
סאב פיוניר 1 2
מאת אביעד כ.- 15 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו אולי יודע מאיפה אפשר לקנות את הסאב של פיוניר 600 וואט 300 וואט r.m.s יהלום? חיפשתי באתרים ולא מצאתי שום דבר עליו....יש מישהו שממליץ לי על סאב אחר...שצריך לקבל גם 300 וואט r.m.s במחיר של עד 700 שקל לסאב אבל שיהיה חזק וגם קצת איכותי... תודה..
הודעה אחרונה מאת אביעד כ.,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 924 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- יובל .מ.
- TvrSpee12
- itamar_by
- chrono
- samg
- dinnnn
- `Infinity
- farkash7
- ברווז
- גולד1
- TheArcane
- GTאי