Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא של חבר שלי נוסע למוסקווה והמחירים שם יחסית זולים על דגמים של אלפיין ויש לי 350דולר השקע ואני מעוניין ברדיו דיסק MP3 של אלפיין תצוגה לא חשובה לי אלה איכות וכיוונים במכשיר...

אולי מישהוא יודע איפה יש שם חנות או אתר שמוכר מוצרי אודיו בזול יחסית?

פורסם

מוסקבה זאת עיר מאוד אבל מאוד יקרה אז כך בחשבון...

ב350$ תוכל אולי לרכוש ALPINE 9830

עריכה: הכי זול שראיתי עד עכשיו זה 377$

פורסם

מה?! 9830 ב350דולר אני קופץ לשמיים בארץ אין מחיר כזה לHU

ידידי אתה בטוח או אתה סתם זורק השארה?

הינה אתה זה אני חושב ליקנות הוא האלפיין הכי נורמלי שיש ברשת אבל אני יודע שרשת זה יקר יחסית

http://www.magnitola.ru/product_info.php/cPath/69_5/products_id/1258

אני חושב אלפיין כי שם הם במחירים נורמלים יחסית...

וד''א

איך ה9830? בדקת אותו? שווה את כסף?

פורסם

אני לא כלכך מבין למה התכוונת אבל מוסקבה יקרה, עובדה!

אני מאוד אוהב את המכשיר (like daah) אבל להגיד שהוא שווה את הכסף אני לא יכול כי קבלתי אותו חינם :wink:

פורסם

אין לי מושג.... דגם ישן יותר אולי...

בגוגל תקליד ALPINE 9830 ותסנן את התוצאות לרוסית בלבד,אתה תראה שרוב האתרים מוכרים ב377$

אולי במזומן ימכרו בפחות אבל שוב במוסקבה אני מאוד בספק!

פורסם

שכן שלי הביא את שלו ב250 דולר מארה"ב...

המכשיר סבבה מאוד מאוד מסובך אבל למי שיודע להשתמש בו הוא יוציא ממנו המון...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
אדי למה שלא תשקיע ברכיב אחר את הכסף ?
אדי גם לדעתי תוסיף משהו אחר !!!

המערכת נשמעת סבבה

אבל תוסיף איזה משהו חבל להחליף רדיודיסק :) אבל אם אתה לא רוצה עותו לא אכפת לי לקנות :) חח

כמה רוצה עליו דרך אגב (ולא נדבר על זה הרבה כי זה לא המקום)

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

במוסקווה יש מלא סטודיות אודיו לרכב, שהם גם יבואנים.

יש גם את השוק(גורבושקה) שם צריך להיות זול יותר.

לדוגמה: Alpine 9827 עולה בערך 215$.

פורסם

אנשים גם אני חשבתי על זה אבל אני חייב רדיו דיסק MP3 כי יש מיליון דיסקים באוטו והם נהרסים וכו' וזה משגע אותי אז חשבתי ליקנות HU עם MP3 וכול בלאגנים ואם יש לי אופציה למוסקבה אז למה לא הרי אני ימכר את הפיוניר הקיים ואז המכשיר של אלפיין יעלה לי כאילו 500-700שקל...

• תוכן חדש...