Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה ואין לי מושג מה גורם לה.. יש לי שני מגברים.. אחד 4 יציאות .. אחד 2.. וקרוס..

כל זה מחובר על כבל מתח אחד.. הכול היה טווב ויפה איזה חודשיים בערך.. אתמול אני נוסע.. מחנה את האוטו אחרי ששמעו והכול היה בסדר.. אחרי כמה זמן נוסע שוב פעם מפעיל את המערכת.. ועכשיו המערכת פועלת.. שני המגברים לא עובדים ושאני אומר ללא עובדים אני מתכוון שהם לא נדלקים בכלל!! לא פרוטקשיין או משהו.. אבל הקרוס עובד.. והוא נמצא על אותו הכבל של ה- +. למישהו יש מושג מה הבעיה.ונראה לי שהעובי של הכבל + הוא 6 גיי'ג. יש פה למישהו מושג מה ההבעיה? ואל תזרקו דברים באוויר רק מי שיודע ממש.

פורסם

יש לך בעיה ב כבל REMOTE !

תראה שהוא מחובר טוב ושאין נתק מהמגברים ומהמערכת !

אישית אני הייתי מנסה לנסות עם חוט ארוך חיצוני ולבדוק את זה ! ( לחבר מהרימוט של המערכת לרימוט של אחד המגברים )

99% זאת הבעיה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

הקרוס אכן נידלק מהרימוט !

אבל יש מנורה שדלוקה קבוע !

במידה ואתה משוכנע שהרימוט על הקרוס תקין

תפצל אותו לאחד המגברים !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

קיצר אתה לא יכול לבדוק שאכן הרימוט תקין מהקרוס כי !

המנורה דלוקה קבוע !

גם מתי שהמערכת מכובה תשים לב !

פורסם

הקרוס לא דלוק שהרדיו מכובה.... זה דבר אחד הרימוט לא קשור כי שמדלקים את המערכת אז הקרוס נדלק.. מה שהיתה הבעיה פה.. זה ההמינוס.. הוא לא היה תפוס טוב.. הוא היה רפוי.. אז חיזקתי וזהו.

• תוכן חדש...