Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני בונה עכשיו את המפרט של המערכת שלי. אני מחפש במערכת כמה דברים.

1. איכות בכל ווליום, צלצלים נקיים. ובמיוחד בינוני ועד חזק.

2. ווליום חזק, ובאס חזק. חד ומורג

3. שהבניה והסאב/ים לא יחנקו לי את תא המטען.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

שלום לכולם. אני בונה עכשיו את המפרט של המערכת שלי. אני מחפש במערכת כמה דברים.

1. איכות בכל ווליום, צלצלים נקיים. ובמיוחד בינוני ועד חזק.

2. ווליום חזק, ובאס חזק. חד ומורגש.

3. שהסאב/ים לא יחנקו לי את תא המטען.

האוטו הוא רנו קליאו 98 בלי איטום. 5 דלתות.

יש חיתוך בדלתות הקדימה ל 6.5 אינטש.

יש לי כמה חלקים ביד, ואני רוצה חלק לשמור וחלק אני מתלבט מה לעשות.

HU של פיוניר פרימייר 750. ואני מתלבט עם להחליף אותו ל 860 פרימייר,הצבעוני.לא לדגמי 8600

/8650 של פיוניר. כי לפי נתוני היצרן הקדם מגבר שלהם יותר חזק.

קומפוננט של אינפיניטי ראפרנס. 6.5 אינטש (מרוצה מסאונד)

מגבר לאנזר 1000W דגם 425 (מי שמכיר השקוף)

מגבר מונו בלוק של לאנזר 1200D (נתונים: 400W RMS ב 4 אום. 800W RMS ב 2 אום.

1200W RMS ב 1 אום יציב ב 1 אום)

סאב של אינפיניטי קאפא פארפקט 350W RMS סליל בודד של 4 אום (כנראה למכירה, מי שמעונין

שיפנה לפרטי בהצעה, )

חיווט באוטו.

כבל + הוא של 4G כבל - 4G. כבלים של הרמקולים של 2 מ"מ בתוך שרשור לקדימה. מהתא מטען ועד הדלתות . והמקום של טוויטר. כנ"ל מאחור. כבל לסאב: 3.5 מ"מ 1.5 מטר אורך. (הוא פשוט כבל מיוחד.). RCA של לאנזר האיכותיים. רצים גם בתוך שרשור מהרדיו דיסק ועד המגברים. אולי אולי יוחלפו לכבלים של רוקפורד. תלוי בתקציב בסוף.

כבל של 1 F של כדנס. עם תצוגה דיגיטלית. מפצלי מתח עם פיוז הגנה.

אני רוצה להביא קומפוננט שהוא יהיה מאחורה איכותי וחזק, והראפרנס מקדימה.

או להביא שניים. אחד חזק ואיכותי שהיה מקדימה. ולביא עוד סט ראפרנס לאחורה. שיהיו שני סטים זהים על הפלטה האחורית. (פלטה בניה עצמית)

אופציות לסטים (פיניקס גולד סדרה Z. אינפיניטי קאפא פרפאקט. דרגסטר (לא מכיר דגמים))

אני פתוח להצעות.

ולגבי הסאב.

אני ורצה בס עמוק חזק וחד באוטו. אבל שלא יהרוג לי את תא המטען.

אז אופציה 12" בתיבה אטומה/פורט עד נפח של 2 קוב. שהוא סאב של שני סלילים שיתן לי 2 אום התנגדות בסוף.

או שניים של 10" בתיבה אטומה/פורט עד נפח של 1 קוב כל תיבה. (תיבות נפרדות).

שהם יתנו לי בסוף ביחד התנגדות של 2 אום או 1 אום. כל סאב 2 אום או 4 אום.

או סאב שמתאים לפריי אייר. להתקנה על הפלטה האחורית.

הסאב/ים צריכים לתת בסוף לפחות 600W RMS ב2 אום ,(בודד- לסאב 12" או ביחד לזוג 10"). לא משנה באיזה אופציה.

הסאב של חברות טובות כמו: פוניקס גולד, אינפיניטי, קיקר, אלפיין, MTX וכו', חברות ברמה הזאת.

קומפוננט גם של חברות טובות אבל שנטיית הצלילים שלו תהיה דומה לאינפיניטי- כוונה קומפוננט מיד - מיד היי, ולא מיד בס עמוק.

ההצעות בבקשה שיהיו על בסיס נסיון אישי, בדיקות השוואתיות באינטרנט. (ולא להתבסס על נתוני יצרן, ביצרנים בינוניים, )

תודה רבה וסליחה על האורך!!!!

מקווה לעזרה ורעיונות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

לא שמעתי את הפיניקס Z אך לשים את קאפה פרפקט ודראגסטר באותו המשפט זה עוול לקאפה...

קאפה פרפקט זו הסדרה הגבוהה ביותר של אינפיניטי (רפרנס היא הנמוכה ביותר).

כעקרון יש לך רכיבים ממש טובים.

לעניין עוצמת יציאות הקדם מגבר - אם יש שיקול שראוי למינימום תשומת לב - לדעתי זה הוא.

אני במקומך הייתי חוסך את הכסף ולא מחליף HU.

תן פריסה טובה של חיווט ולא יהיה כל הבדל.

לגבי המונו של לאנזר - אם אני לא מבמבל בדגם - יש כמה אנשים פורום שמזילים ריר למשמע הדגם הזה... הוא מגבר בהמתי.

סה"כ לדעתי המע' שלך מאוזנת +. לנזר,אינפיניטי רפ., הסאב - מעולה תיבה של 1CF לא גדולה...

לך תתקין, אם לא תהיה מרוצה תוסיף סט אחורי. ממש לא צריך קומפ'. כל 6.5 סטנדרטי יעשה את הטריק - לטעמי.

פורסם

אני רוצה סאב יותר חזק באוטו.

ואני רוצה עוצמה יותר חזקה באוטו.

הכול היה מותקן פעם אחת. אבל התקנה חפיף, עכשיו אני בונה בהתקנה יפה את המערכת.

ואני סוגר אותה (מקווה) סופית.

פורסם

תן לי לצדד באברי בנושא הPREAMP. אם אינך סובל מרעשים כל שהם ברכב... זה לא בהכרח יעזור לשום דבר.

אותו דבר לגבי ה RCA של לאנזר.. אינני יודע מה יש לך ואינני יודע אם הם באמת מייצרים זאת.

אבל אם אין לך רעשים שנספחים מהשילדה .. אין שום צורך להחליף..

רציתי להתעניין בשני דברים. הדבר הראשון המגבר שהולך להגביר את הסטים של הקומפוננט, איזה דגם\סידרה\הצהרות ?

הדבר השני, למה הינך מעוניין בסט קומפוננט אחורי, כפי שציינת הוא הולך להיות מותקן על המגש ...

אני מאמין שקשה מאוד למצוא אנשים בפורום שימליצו על התקנה מסוג זו, אני חושב שכימעט כולם ימליצו לוותר על התקציב המיותר עבור זה .. ולהשקיע אותו בסט טוב יותר או חזק יותר מקדימה .. (לשיקולך) או להשקיע באיטום טוב יותר .. וכו ..

בכל אופן אם אתה מעוניין עדיין בתיגבור צליל מאחורה.. היתי שוקל רמקוליים אובליים.. אין צורך ממשי בסט.

עכשיו לגבי הבאס ברכב, מדובר ברכב קטן מטבעו .. כבר שמעת סאב ברכב שכזה ?

אתה מעוניין להשים זוג סאבים שמקבלים עוצמה מאוד טובה בבאגז ... תקח בחשבון שאולי לא באת תנצל אותם בגל חוסר איזון .. (או סתם כאב ראש ..) אבל זה נתון להעדפה אישית כמובן.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תיקון קטן, הקומפוננט של הפיניקס גולד הוא דגם OCTAN ZR 6.5

פורסם

אני חושב שיהיה יותר ברור אם תגיד תקציב ובתקציב מה אתה מצפה שיכנס?

רכיבים?

התקנה?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...