פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 25 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ממצב אנשים? אני צריך עצה מהמבנים בתחום אז ככה אני צמוד בתקציב בסביבות ה1400ו אני רוצה לשים מערכת ורמקולים לפחות בינתיים והשאלה היא איזה ציוד אני יכול לקנות שיתלם מבחינה כספית ויתן ביצועים: צליל נקי ואיכותי חזק יש חברות זולות כמו קליפורניה בום שיש להם רמקולים עם וואטים גבוההים אבל זה לא הגיוני שזה משהו אמיתי במחירים שלהם וגם אני רוצה לברר איזה גודל רמקולים אני צריך מקדימה ומאחורה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Eviatar, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברצוני להתייעץ איתכם בנוגע למגבר וקומפוננט... יש לי בערף 1000 ש"ח(פלוס מינוס) להשקיע על כל אחד בנפרד... מגבר: 1. Macaudio z4200 2. JBL GTO75.4 (מהדיוטי פרי אבל נראה לי שאזל המלאי) 3. SPL פרימייר 1000 קומפוננט: 1. MBQ DSD216 2. MAGNAT XTREMA 2160 3. PHASE EVOLUITION CFS 165.25 4. מורל דוטק לגביי הקומפוננט אני יודע שזה עניין של שמיעה אישית של הסט אבל אני רוצה כיוון פחות או יותר אשמח לשמוע על הצעות נוספות... וכמה שיותר תגובות בבקשה זה חשוב..... תודה מראש עידן
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
הגברה ל-305C PIONEER 1 2 3
מאת DRS- 41 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום היו המון המון דיונים על הסאב הזה ואני מצטער שאני שוב פותח עליו דיון אני רוצה לדעת רק דבר פשוט ... אני רוצה לקנות שניים כאלה... ורציתי לדעת איזה הגברה תהיה הכי אידיאלית בשבילם... 800 ואט מקסימום ו-400 אר אם אס... אני גם רוצה בכלליות להבין 400 אר אם אס זה אומר שאפשר להגביר אותו במגבר של עד 400 אר אם אס וכמה שזה יהיה יותר קרוב ל-400 ככה הוא יותר ינוצל??
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 0 תגובות
- 874 צפיות
מה אתם אומרים על הסאב של מאגנט הזה: http://www.magnat.de/car/car.php?serie=Megaforce&detail=150212&area=2&lang=de סאב כפול 350RMS הוא יוגבר עם רוקפורד 120.2 בגישור או רוקפורד 4.6X..איזה מהם גם עדיף?!
הודעה אחרונה מאת orgabay87, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בעת האחרונה היו כאן כמה ת'רידים בנושא ,מצאתי בפורום אמריקאי ת'ריד מעניין באותו נושא. קראו ותהנו . http://forum.elitecaraudio.com/showthread.php?threadid=107085 במידה והקישור אינו עובד ללא רישום ,כנסו ל-general discussion (בצד ימין למעלה) ואח"כ על הת'ריד: " 100W Brax vs. 100 W Jensen "
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 7 תגובות
- 948 צפיות
הציעו לי הצעה למערכת . המחיר הוא אותו מחיר אך המגבר שונה. מה עדיף מגבר LANZER 1000 או JBL 520 ? לשניהם RMS דומה לכל ערוץ.
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
4 אום ל 2 אום 1 2
מאת LiranAzuz- 18 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
יש לחבר שלי מגבר לא זוכר איזה דגם הוא 2 יציאות של JBL בסביבות ה 200 RMS לערוץ עכשיו כתוב לו שב2 אום כל ערוץ יוציא לו בערך 350 RMS הגיוני? אם כן איך הוא עושה את זה? כאילו איך הוא גורם למגבר לעבוד ב 2 אום? תודה לעוזרים. לירן
- 1 תגובות
- 813 צפיות
אני מתכוון פאהל שמראה את השם של השיר בעברית
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הייתי רוצה לדעת איך נראה מנחת, איפה קונים, בכמה ואיך מתקינים אותו ? תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שאלה לבעלי המכשיר, האם קיים חיבור MUTE מהמכשיר לטלפון ? אם כן , באיזה צבע הוא ?
הודעה אחרונה מאת perzik, -
-
- 24 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אז ככה היום שמתי דיסק של BASS TEST אני יודע שזה עמוס בבאסים ובתדרים נמוכים ! אז בכלל זה לא הגברתי לממוצע שאני מגביא אליו ובכל זאת פתאום הסאב הפסיק לפעול. זה קרה לי בעבר באמצע שיר עם באסים חזקים עצררתי הסתכלתי בבגאג' המגבר עובד הפיוז לא שרוף !!! חיברתי את היציאות של המגבר של הסאב על רמקול והוא עבד עכשיו אני מבין שמשהו בסאב נדפק פתחתי את הסאב חשבתי כבל התנתק !!! ולא ! הכל מחובר !! מה זה יכול להיות !!! זה סאב של "פרו רד" 700 וואט יש לכם רעיונות מה קרה ? טוב אז עכשיו עשיתי עוד משהו - ובגלל זה אני עורך מחדש תהודעה ! חיברתי את הסאב למגבר של הבית - מגבר יאמאהא של הקולנוע ביתי הגברתי לאט לאט הסאב התחיל לצייץ ומיד המגבר נכבה זה קרה פעמיים.. ההגנה של המ…
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש את הדיסקים האלו למישהו יש את השמות שלהם(להורדה בDC++)?
- 2 תגובות
- 629 צפיות
שלום, אני מחפש באינטרנט מכשיר MP3 פשוט לרכב, וניתקלתי במכשיר מתוצרת Majestic . מעולם לא שמעתי על חברה זו, ורציתי לשמוע חוות דעת במידה ומישהו מכיר, ויכול להמליץ או להזהיר. (החרוז יצא בלי כוונה ) הדגם המדוייק הוא Majestic Mp3700cd והוא עולה בערך -130 $ (בארה"ב, ואין לי בעיה להביא אותו לארץ ואין צורך לשלם משלוח...) הדרישות שלי בסיסיות ביותר, חיבור לארבעה רמקולים בלבד, אבל אני רוצה לדעת שאני קונה מוצר "מבית טוב". תודה לכל מי שיכול לעזור.
הודעה אחרונה מאת zohar_e, -
מיקום של קרוס
מאת Alexxx- 7 תגובות
- 877 צפיות
שלום לכל חברי פורום, היום חיברתי קרוס באוטו ואני רוצה להתקין אותו מתחת לרמקול 9\6 . השאלה האם מגנט לא יזיק לעבודה תקינה של קרוס
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 16 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו מכיר מוצרים שלה ? בעיקר מעניין אותי המגבר 1000w עם אולטרות כחולות ...
הודעה אחרונה מאת בולי, -
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי מערכת באוטו : מגבר 1000 וואט מאחורה שאליו מחוברים קומפוננט קידמי של MB QUART ומאחורה שני רמקולים של פיוניר 300 וואט ורדיו דיסק חדש של פיוניר.. אז ככה המערכת מחוברת עם כבלים סטינגר שאני חושב שהם טובים ... אבל יש לי בעיה קשה ! פתאום יש רעשים של המנוע כזה בכל המערכת.... כאילו כשאני נותן גז אז אני שומע וווו ברמקולים וזה סאונד מה זה מעצבן ! אמרו לי שזה בעיה מוכרת של כבל + קרוב לאיזה כבל או משהו, אבל הכבל + וה RCA לא קרובים נראה לי ...... דרך אגב יש לי גולף 2003 .... איך אני יכול לסדר את הבעיה ? כי מי שהתקנתי אצלו הוא לא יודע ממה זה הוא סתום ! וזה אפילו לפעמים מתגבר עד כדי זה שהמערכת פיתאום פיק! נכבית... מי שמבין בבקשה שיעזור לי .... תודה רבה מראש חברה
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי מגבר של GENESIS , PROFILE FOUR , ארבע יציאות של 55 וואט כ"א , שמגביר סאב פיוניר 305C , וסט קומפוננט של PHD CF5.1 , 60W RMS\120 MAX . כבר פעם שניה קורה לי שאחד המידים פשוט נדפק ... זה מתחיל מזה שהוא מתחיל לחרוק , להשמיע צלילים כאילו הממברה נקרעה ( אבל היא שלמה ... ) ואח"כ פשוט שובק חיים . למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 4 תגובות
- 776 צפיות
LANZAR 1000 או/ JBL GTO74.5
- 4 תגובות
- 953 צפיות
למיטב זכרוני דובר פה בעבר על האמר אחד של רדבול, משהו עצבני ביותר.. עם מערכת עצבנית לא פחות. ניסו להביא את ההאמר למפגשים אך לא יצא.. בכל מקרה, הסתכלתי בפורום וראיתי את הכתבה: http://www.bullshitdotcom.com/archive/jan-05/news/fg10158-fg-freestyle-progress.php אפשר לראות בתמונה הראשונה מאחור.. את ההמאר המדובר, אלא אם כן יש עוד אחד אז אני מניח שמי שיהיה שם יוכל לשמוע אותו, למרות שאני לא מוצא סיבה טובה להימצאותו שם, אחרי הכל, גם ליד אליהו יש מערכת, אני מניח. כניראה יעמוד בחוץ. תהנו מהפרטים המצומצמים שיכולתי לספק לכם.
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם קניתי לבד אקוסטי למגש מאחורה אבל איך אני מדביק אותו? סתם דבק מגע אולי?? או??
הודעה אחרונה מאת yellow, -
- 34 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום, אי רוצה לקנות רדיו דיסק אונו 92 מה שאני הכי רוצה שייהיה בו זה r.d.s id3 tag ויציאה למגבר mp3 אז הנה הדגמים שאי מתלבט דגם ראשון http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2091443 או http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=MACE3050 או http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2114380 כאן הוא עולה 400 במחסני חשמל 550 או http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1475635 יש עוד דגם עם אותם תכונות רק נראה שונה : אודה לכם אם תיתנו ביקורת חשוב להזכיר שאלה הכי טובים שמצאתי, אי לא רוצה…
- 4 תגובות
- 796 צפיות
ערב טוב, השבוע חידשתי את ביטוח הרכב שלי אצל "ביטוח ישיר", אמרתי לנציגה להכניס את כלל המערכת לביטוח, לראות האם זה משתלם בסופו של דבר. התוצאות הן: בסה"כ שווי המערכת: (ע"פ הערכה שאני נתתי לה - הערכה מועטת) 7,000 ש"ח (פאנל/2 מגברים/סאב/4 רמקולים) תשלום פרמיה לשנה: (תשלום ראשוני לביטוח, לכל השנה) 400 ש"ח בעת גניבת כלל המערכת, ההשתתפות העצמאית שלי היא 20% משווי המערכת. (1400 ש"ח) ואני מקבל את כל שווי המערכת. החלקים כמובן מבוטחים בנפרד, אם פריט X נגנב, רק על הפריט הנ"ל אני משלם 20%. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
- 20 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הי, שאלתי לפני כמה זמן אבל אף אחד לא ענה, אז אני אשאל שוב: אני מעוניין להחליף את המערכת ברכב שלי(ניסאן סאני 94) למשהו נורמלי בתקציב של כ1000ש'ח. (כרגע יש רק רדיו טייפ דפוק ורמקולים שרק שתיים מהם עובדים...) לפי דברים שקראתי כאן, אני חושב לקנות את הDEH-1600 של פיוניר: http://www.audionet.co.il/details.asp?id=470&lead_id=&look= + רמקולים קומפוננט BP-213 של מאגנט: http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=522&CatCode=83 + כנראה רמקולים 1310 של פיוניר לאחוריים: http://www.audionet.co.il/details.asp?id=513&lead_id=&look= השאלות שלי הן: 1. מה דעתכם על הדברים שבחרתי? זה נראה לי הכי טוב לתקציב שלי... לפי מה שקראתי כאן, עד…
הודעה אחרונה מאת hellobizo, -
מבקש ייעוץ
מאת soof- 4 תגובות
- 771 צפיות
חברה.... יש לי AUDI TT שנת 2002 עם מערכת בילט אין... זאת אומרת שהפנל הוא לא כל כך סבבה אבל אני יכול להיסתדר יש לי צנג'ר של 6 דיסקים במושב האחורי אז סבבה ... אבל מה היא האפשרויות העומדות בפניי בישביל להגביר את המערכת ולישמוע יפה ... כי לא ניראה לי שיש איזה מגבר וחוץ מיזה יהיה בעיה של החיים להתחיל להוציא את הרמקולים מהדלתות ומהאיזור האחורי ... מישהו יכול לייעץ ? בטח כבר מישהו החליף מערכת ב TT ... נ.ב. אני מעוניין להישאר עם הפנל המקורי כי רואים תכתוביות בסקאלות... רק הסאונד צריך להשתפר.. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת LiranAzuz, -
- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש לי את המערכת הבאה: HU: Kenwood KDC-MP6026 - 1000NIS Component: Lightning Audio B1.65C - 630NIS 6*9 Speakers: Pioneer TSA-6980S 350W Peek 80W RMS - 350 NIS Sub: SoundXtreme USA 1000W - מתנה לא יודע כמה עלה Amp: Platinium Audio V12 1200W - מתנה לא יודע כמה עלה המגבר הנ"ל 4 יציאות, אני מעוניין במגבר נוסף 2 יציאות. עכשיו אני רוצה לדעת כיצד לחבר את הכל? האם לחבר את שתי הרמקולים והקומפוננט למגבר של פלטיניום אודיו ואת הסאב למגבר של השתי יציאות, או את הקומפוננט למגבר של השתי יציאות ואת הרמקולים ואת הסאב לפלטיניום בעזרת איזה חיבור ישמעו הכי טוב והכי איכותי? כמו כן על איזה מגבר 2 ערוצים אתם ממלי…
הודעה אחרונה מאת perzik, -
- 0 תגובות
- 818 צפיות
אם מישהו מכיר את אלפייו בצורה טובה ואיך המכשיר הזה ספציפית או הסדרה שלו,מבחינת חיתוכים שליטה על תדרים וסאב ןאיכות,אני יודע שאלפין איכותיים אבל איך הסדרה הזאת. תודה
הודעה אחרונה מאת co_udi, -
- 1 תגובות
- 847 צפיות
שלום לכולם! יש למישהו מושג האם הרדיו דיסק הזה (הולך היום ברוב הרכבים בהשכרה/ליסינג) תומך צ'נג'ר? הסתכלתי במפרט וזה לא היה כתוב. אבל בספר הוראות יש שתי שורות שמתייחסות לזה.... מישהו מהמתקינים אולי? תודה מראש, טל. נ.ב. למה לא MP3? - כי את הרדיו הזה כבר יש (וביטוח לרדיו שלי - לא יהיה), ויש אפשרות להשיג צ'נג'ר של kenwood במחיר זול מאוד.
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
מאיפה ניתן ליקנות כבל ר איסי נגד רעשים ,והאים יש המלצות לכבל?
הודעה אחרונה מאת LoudGuy, -
- 1 תגובות
- 798 צפיות
שאלתי היא מה איטום נותן לי בעצם באוטו , ואיפה יש לשים אותו באוטו במקרה שיש לי רמקולים קדמים אחורים וסאב תודה מראש....
הודעה אחרונה מאת arm123, -
- 4 תגובות
- 931 צפיות
אהלן, רציתי את חוות דעתכם על המגבר הנ"ל: SONY XM-444W 4 CHANNEL http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=7947341743&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT דיברתי עם המוכר (בטלפון) והוא מוכן לשלוח את המגבר לארץ במחיר של 115 דולר כולל הכל (משלוח באמצעות FEDEX) שיגיע תוך עד 10 ימי עבודה. (יוצא בערך 500 ש"ח - לא נורא בכלל!) האם זה שווה את המחיר בהתאם לנתונים כמובן אני רוצה להגביר זוג קומפוננט קדמי של בלאופונקט (35W RMS) וזוג רמקולים אחוריים אינפיניטי 4X6 (הוזמנו גם מחו"ל) בהספק של (40W RMS). האם המגבר יעשה את העבודה? (כבר יש לי סאב ומגבר מונובלוק של פיונייר, אז עם זה אין לי בעייה) אגב, אולי מישהו ירצה להצטרף…
הודעה אחרונה מאת elik-belik,