Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת בעיה לא רק מפני שמדובר בחומר שונה, אלה בגלל המיקום, ותנאי העבודה.

והסכנה כמובן, השמשה שלך .. העיניים שלך .. וכו.

צריך כיסוי לעינים, צריך לעבוד מתוך הבאגז שלך, וצריך גק-סו, מספרי פח גם יכולות לעזור.

זה פחות או יותר הכל.

להיזהר על העיניים, על הגב, ועל השמשה שלך.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
זאת בעיה לא רק מפני שמדובר בחומר שונה, אלה בגלל המיקום, ותנאי העבודה.

והסכנה כמובן, השמשה שלך .. העיניים שלך .. וכו.

צריך כיסוי לעינים, צריך לעבוד מתוך הבאגז שלך, וצריך גק-סו, מספרי פח גם יכולות לעזור.

זה פחות או יותר הכל.

להיזהר על העיניים, על הגב, ועל השמשה שלך.

או קיי על העיניים ועל השמשה עם התקציב הדל שלי לא ממש בא לי לקנות חדשה אני יכול להזהר אני פשוט צריך לראות איך עושים את פעם אחת

תודה לכולם על התגובות :mm_yeah::wave:

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אביתר שלום!

גם לי יש לנסר ונאלצתי לעשות את החיתוך של הפח , את החיתוך עשו לי עם מספרי פח ולקחו לי על זה (כולל התקנת הרמקולים כמובן!) 70 ש"ח וזה לוקח בדיוק רבע שעה

שיהיה לך בהצלחה!!

אבי.:wink:

פורסם
אביתר שלום!

גם לי יש לנסר ונאלצתי לעשות את החיתוך של הפח , את החיתוך עשו לי עם מספרי פח ולקחו לי על זה (כולל התקנת הרמקולים כמובן!) 70 ש"ח וזה לוקח בדיוק רבע שעה

שיהיה לך בהצלחה!!

אבי.:wink:

תודה רבה אחי ) זה אפשרי לעשות לבד?

תגיד איזה שנה הלנסר שלך?

ואיך אתה מרוצה ממנה?

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

חחחח בסופו של דבר בדקתי מה יש לי במדף ומתברר שיש לי שם עץ ומתחת לעץ יש פח שכבר מוכן

מהיצרן) הכוונה יש שם מקום להכניס את הרקולים :-P

פורסם
צריך לשמוע אותם אני לא מזלזל ושולל חברות חדשות שנכנסות לשוק ואין להם עדין שם

אחת השאלות שלי היתה האם רמקולים של חברות כמו חברת california boom טובים

ועם רמת ביצועים טובה למרות מחירם הזול

מה אתם אומרים על הרמקולים הבאים:

http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=HLCL6994

והרמקולים בסט שלם במחיר מצחיק

http://www.parsi.co.il/product.asp?sid=1046&lid=1011&productid=3718

רק תזכרו שאין לי מגבר ברכב

ככה:

את זוג הרמקולים הראשון שהבאת בקישור -אני לא ממליץ לך עליהם מכיוון שהייתי בחנות המפעל בחולות באיזור תעשיה שלהם ב"אוטו אם" שמעתי אותם [גם עם הגברה חיצונית] והתאכזבתי קשות ספציפית מהדגם הזה שחיצונית הוא ישר קנה אותי וניראה מצויין ופקטיבי באיכותו ,אך מהרגע שהשמיעו לי אותו הוא התגלה כבדיחה ..[אם יצא לך בעבר לשמוע פירלס 6X9 לרכב שעולים 89 שח אדומים כאילו..אז זה התוצר שינבע מהם -לכן את הדגם הזה ספציפית שכח ממנו לא כל מה שנוצץ -זהב במקרה שלנו] לגבי האופציה השניה יכולה להיות גם נחמדה כיוון שטויטרים לא עולים פחות מ20 שח[לפשוטים ביותר] ורמקולים 6.5 לדלתות ללא מותג גם לא יעלו פחות מ60 שח ככה שאם תחשב יצא לך משתלם [בעיקר אם אתה לא זקוק למשלוח דרכם אלה עושה זאת באיסוף עצמי,] ככה תחסוך עוד 40 +שח .לא יצא לי לשמוע את ה6.5 שכלולים בעיסקה אבל אני מאמין שהם סבירים ביותר [בעיקר לסכום שכזה] את הטויטרים שמעתי אצלם ,הם נישמעים בסדר לחלוטין ללא צרימות מיותרות [בנינו כל טויטר מעפן יוסיף גוון לסאונד ברכב..] בכל מקרה הטויטרים הם של אקספלוזן ולא קליפוניה .

שוב ממליץ לך מכל הלב בסכום שכזה ללכת על האליפסות מהדגם הספציפי שרכשתי אתה לא תתאכזב!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני מעריך את מיצובישי אוטו אמין וחשבו כבר על הכול למרות שרכב ישן

פורסם

לא הייתי מאחל לערפאת רמקולים של קליפורניה, אסף אני לא יודע איך אתה לא יכול להבדיל בין רמקולים כל כך גרועים לרמקולים ממוצעים(פיוניר),וזה שאם פיוניר מיצרים בסין זה לא אומר שזה אותו פס ייצור, מה עם איכות החומרים? אתה חושב שפיוניר מייצרים באותה הרמה של קליפורניה? חחח...

מתן מה אתה מקשקש פה, היה לך רמקולים אחוריים של קליפורניה ואם הם היו בסדר אז היית רץ להחליף אותם?

לפותח התרד אם אתה מחפש רמקולים נורמליים שיחוברו לרדיודיסק תקנה פיוניר 240W מוכרים אותם ב250 שקל ותהיה מרוצה

פורסם

זה כבר מה שאני אעשה תודה חברי פורום יקרים עזרתם לי הרבה

• תוכן חדש...